93

hah

преди 2 години

Хайде всички сме с Русия! Нека дойдат и избият образованите хора в България както едно време. Нямаме против корупцията, нямаме против убийствата на журнилисти. Не искаме демокрация, не искаме пазарна икономика, не искаме свободен бизнес. Искаме Путин и да боят над съпругите да е законен - точно както е в Русия. Това искаме.

92

Анонимен

преди 2 години

Напред с братска Русия! Вън задокеанските окупатори от България!

91

сибирски шимпанзета

преди 2 години

Смърт за сибирските шuмnaнзеma и свобода за Украйна! А бункерният хобит Пymлер трябва да мре бавно и мъчително.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Обаче как се опитват да си пробутват евтината пропаганда. -____ - Съвсем вярно! Голям бълвоч е творбата на този Наришкин! Ще делят територии! Да не са луди! Само смахнатите руснаци витаят из тези фантазии! Една свободна Украйна има капацитет да живее добре. А дърдоренето на Путин е да задържи нарастващата паника сред руснаците от неуспешните измишльотини на кремълските господари!

89

Българин

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен с това мнение. Украйна след края на операцията, няма как да има да съществува във вида, в който е. Тя ще е само тежест на запада, ако те ще трябва всеки месец да им дават милиарди долари и да наливат пари в оръжие, което Русия просто ще унищожава. Дори сега да имат някакъв минимален шанс да забавят хора на руската армия, то след завземането на Донбас (което ще е до 2-3 месеца), ще е абсурдно да могат да си върнат територии, които са под руски контрол.

88

Бесен

преди 2 години

Тоя cмешник не би трябвало да си отваря устата! Путин го направи за смях пред целия свят! Разделяна на Украйна може да се случи само в мокрите му сънища! Tъпaнаp!!!

87

Анонимен

преди 2 години

А зеления ще става придворен клоун на Дуда XD

86

Анонимен

преди 2 години

жечпосполита е на полски на руски е реч посполита и на български така би трябвало да е славянското р в поския е приминало в ж затова жужкат толкова ама е накакво задно р което отива към ж

85

Малко новини

преди 2 години

Започва мобилизация за 18-27 руснаци за нуждите на операцията. И без това има безработни безделици в дълбокия прванс - или ще станат хора или ще умрат за родину и няма да висят вече на системата, колкото и мижава да е тя. Друга новина украинците пускат евтини дронове на руска територия и руското ПВО дъни по тях с ракети 10 по-скъпи от самия дрон. После се отчитат на матряла че руското ПВО свалило вражеские аеропланьi.

84

Ади

преди 2 години

До !"ходих преди години на командировка в Полша" - научи бълг. език и пиши грамотно, драги.

83

Анонимен

преди 2 години

Обаче как се опитват да си пробутват евтината пропаганда. Страшни нещастници , хах. Тези сериозно опияняват простоватия си народ.

82

нещо си се объркал

преди 2 години

полша иска да си върне земите заграбени от рашистите през историята, вижте кои са били част от нейната огромна империя, и да си отпъсти за войните водени подло, подмолно и нечстно срещи нея от руските варвари, диваци, хаганатци и хазари, апропо не само полша го иска това има и другги ощетени от вас.... ядрените ви ракетки няма да ви помогнат... нали го осъзнавате товам идва ви края...

81

Анонимен

преди 2 години

Сричащият *** се изказа ...да ви се изтропам на вратовете, ватенки мухлясали

80

Анонимен

преди 2 години

"ЖЕЧПОСПОЛИТА" - Е кажи честно, че се казва така на български. По-добре познатия като Polish-Lithuanian Commonwealth. Първия масов геноцид извършен в Украйна е извършен от поляци около 1600ната. Нищо чудно, че през ПСВ и ВСВ укрите извършват геноцид над поляците, хахахаха. Заради това поляците подвличат крак на Е.С. и го намесват в безсмислените си войни.

79

ДС-ари от Варна

преди 2 години

Най-сетне получихме инструкции от Наришкин.

78

Анонимен

преди 2 години

Аз познавам поляци те мразят много руснаците няма да участват в това да делят с раша Украйна по скоро ще са най добрия съюзник на Украйна но ако Полша поиска нещо ще е Калининград според мен След като раша започне да издъхва

77

ДС-ари от Варна

преди 2 години

Най сетне получихме инструкции от Наришкин. Три дена се чудим какво да пишем.

76

Анонимен

преди 2 години

Че то половината територия на укрите замина...Какво още ще делят

75

Анонимен

преди 2 години

Такива сметки и мустакатият някога си е правел и се видя какво се случи. Мечокът едва ли ще позволи да му вземат пая. И как ще стане това...Смехории. След 2-3 месеца някои ще се срамуват от тъ-потиите си

74

мокри руски сънища

преди 2 години

Разбирам че на страхливеца Насрашкин му се иска да раздели Украйна и Русия да получи източния пай, но явно че страхливеца пелтечещ пред Путин не е разбрал за какво става въпрос. Става въпрос за това на запад от Днепър да се създаде зона за сигурност и да се затвори небето за руски самолети и ракети. В тази зона за сигурност ще бъдат настанявани бежанците от изток където се водят военни действия, но никой не възнамерява да разделя Украйна. Тя ще остане единна държава след победата над Русия.