86

Анонимен

преди 2 години

Само това нещо Нинова не е разбрала.че договорите и разговори с рашистите са празна работа ,губи време.Днес едно утре друго.Нинова и Радев ще останат в историята само ,като предатели опозорили българите.

85

Анонимен

преди 2 години

Интернационалите без чест да си ходят, когато някой ти плюе в лицето ти, Нинова си му викай още, но ние българите никога няма да се съгласим с това.

84

Мдаа

преди 2 години

Партията е верна на Москва,Москва не дава полвин копейка за партията!Москва ненавижда българите,тя иска да ги унищожи!

83

Анонимен

преди 2 години

нинова, време е да спреш подкрепата за това кирливо правителство, защото ще стане беля - киро ще ни вкара във война, подмазвайки се на урсула лай нена та, работа е много зле и искрата идва!

82

Анонимен

преди 2 години

То и аз искам да пратиш синчето си от Ню Йорк към Сибир, ама ти се дърпаш.......хахахахаха :))) Що така Нинче, нали блатная е рай :)))

81

Вицове

преди 2 години

Русия иска да се плаща в рубли по курс около 80 рубли за долар. При обмяна на рубли в Турция, плащате около 110 рубли на долар. Т.е. плащане в рубли оскъпява цената на газта с около 35%. Алтернативни доставчки от 3-ти страни ще я оскъпят с 20%. Защо ни е Русия тогава?

80

Анонимен

преди 2 години

Корнелче само ти мислиш за тези глупчовци - българите. Остави ги ахмаците бе да си трошат кратуните селски. Аз на твое място отдааавна да съм ги зарязал

79

Анонимен

преди 2 години

Другарката да оди и да се кланя където иска...НО Не И ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!! БЪЛГАРИЯ Е ЕС!!!

78

БZП

преди 2 години

До ПроСоТо - и в твоите очи това оправдава Путин да разкъсва Украйна? А? Щом може и е по силен, значи да разкъсва? Минава ли ти през белоглавата русофилска главица, че при подобни прецеденти ти може да си следващия? Или и фес си готов да сложиш, само да угодиш на Государя Владимир?

77

Анонимен

преди 2 години

Газта не е проблем за ЕС троловете,богатото им финансиране идва от Брюксел.От там народа ни получава морална подкрепа и сърдечни съчувствия,а парично обезщетение- кураМиЯнко.

76

Bob

преди 2 години

Правителтвото е в Украйна за да види и покаже разрушенията, а Нинова в БГ прави антикампания да засенчи отзвука колкото се може повече... Не е координирано с Русия просто руснаците са големи късметлии..

75

ПроСоТо

преди 2 години

Що се отнася до Ниновица,тя ептян са разпищоли..Затропа хорца и ръченици по всички теми на деня....Като девиза й е олимпийски:-"Важното е да участваш!"..

74

Анонимен

преди 2 години

Ох... Добре, че бяхме неутрални...

73

ПроСоТо

преди 2 години

До Евроатланик...Ааа,добра идея!...Но би ли уточнил на кой съд ще бъде дадена Русия?...-Може би на същия съд,на който бяха дядени Щатите за грубата им инвазия в Ирак,Афганистан,Либия,Югославия ..и другите?...Кък му викате на тоя "съд"?

72

Нинче

преди 2 години

Хайде давай де? Какво стана? Налали заради теб още не сме доставили оръжия за Украйна и минаваме само с хуманитарна помощ? Нали уж с Путин сте гъсти? Защо ни спряха газта тогава? Отговаряй?

71

БZП

преди 2 години

До Анонимен 112 - За каквото Сударя Путин е платил, това ще повтарят! Все по трудно се правят фейкове! Рубли нада, снова и опят!

70

Резултат

преди 2 години

Радев, Копейкин и Нинова са се навели с отворени бузи. Братушки. И какво получиха за робското си поведение. Когато човек си продаде честа и достойнството за рубли постове и похвали, накрая губят всичко

69

Айдееее...

преди 2 години

Маските паднаха... то не, че не си личаха преди кои са хората на Путин...

68

пх

преди 2 години

Путин достатъчноясно се изрази: "Искате газ-плащате в Рубли", това е единственото условие. Ако утре Киряк Кирчо обяви, че сме готови да заплатим в рубли, Русия е готова да възобнови доставката на газ в рамките на 24 часа. Всичко друго е евтин политически популизъм.

67

Анонимен

преди 2 години

Тази не е никаква лява, просто един слуга на Путин и Русия както и Радев който едва ли не изкара всички леви пацифисти което също не е вярно.