100

Анонимен

преди 2 години

За съжаление рашките щели да продължат да доставят газ към най-големия им донор, тъкмо се зарадвах, че ще ни оставят най-сетне, ама на тех им се услади да цоцат от нас :))

99

Като каза фашисти,

преди 2 години

Ице, та се сетих: всички в батальона "Азов" са нататуирани от главата до петите в свастики, но това не ги прави фашисти, нали. Просто са широко скроени демократи...

98

Анонимен

преди 2 години

Плащането в рубли ще е загуба за милиони, за нас.

97

Анонимен

преди 2 години

Че, като се прегърнахте с БСП/ДС, не знаете ли, че България ще стане руска? Властта, която яхнахте с летящ скок, се оказа по-важна и замъгли вашия кръгозор...

96

Анонимен

преди 2 години

Доживях рапър-депутат да прави внушения по Фейсбук.Единственото вярно е,че Русия не се интересува от българите.А правителство,което не е подсигурило ресурси за икономиката и населението ще си отиде само.

95

Анонимен

преди 2 години

България отдавна е американска, щото всякаква смрад като тоя с тъпите имена е готов да се гъзи само и само да му напълнят джоба със зеленинка.

94

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли ще решават съдбата на България? Хахахаха пази боже..

93

Анонимен

преди 2 години

Тоз и той изтрещя.....

92

Случаен минувач

преди 2 години

Аз съм просто момче. Не знам какво означава, когато Хазарта нарича патологичния лъжец Просо Киро "правилните хора". Може би е заложил на печеливша карта!? Че от римувани простотии не се печели толкова...

91

Анонимен

преди 2 години

Всеки втори *** в България станал политик...Този какъв депутат може да е,да ходи да си прави простоватите песни,да не се бута къде не му е мястото,а то съ сигурност не е в парламента.Да си хваща Корито и да ги няма.По-*** кабинет не мислех,че може да има,ама тези ме опровергаха,събрани от "умник"нагоре.

90

Анонимен

преди 2 години

България е руска.Поздравления Ице! Каза им истината в очите! Никога не съм бил фен на рапа, но Ицо зае една достойна и най-важното вярна позиция."И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце." Добре е запомнил какви мили очички правеше Борисов на Путин.Само на думи се пуйчи срещу Путин, а реално го поддържа!

89

r3v0lv3r

преди 2 години

До Малко за политикаСтига глупости, всички си плащат съгласно договорените отношения, руснаците миналият месец си получиха парите. Просто изкуствено се опитват да държат курса на рублата висок.

88

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

99, ЧЕСТ ЗА ТЕБ,ДРУГАРЮ! И да не забравяме зловещата кражба на Българско злато от канадските евреи...злато,с което днес канадската еврейска мафия на Киро цuuranun.a. произвежда и изпраща на украинските. ч...и...ф,,,ф.у..т..и. оръжие и храна. Но Свята Русия ще отмъсти по подобаващ зловещ начин!

87

Ицо-Ротативката

преди 2 години

е най-умният Харвардски Възпитаник!

86

българина

преди 2 години

всеки чува каквото си поиска, Русия каза плащане в рубли, както като кулуваш нешо от сащ плащаш в долари

85

Анонимен

преди 2 години

Ами как няма да е руска с такива политици...

84

Анонимен

преди 2 години

Българи и Руснаци нямат нищо общо генетично и културно.Това е все едно да търсиш общо с православните Бразилци.Ние не сме братя с Руснаците,няма как.Само робството ни под Русия ни е общо и религията.Религията също е наложена,нито ние нито те са родени православни.

83

Малко за политика

преди 2 години

Сигурно има хора в Брюксел, (и от тези, които очакват указания оттам, като наш Киро) че ако целият ЕС откаже да плаща по схемата на Газпром, Русия ще се откаже от схемата евро-рубли. Няма как да стане. В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И нищо не им пречи да блокират нови постъпления. Да плаща по старата схема за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. И то на кого - на авторите на санкции. Няма да го бъде.

82

Стига глупости

преди 2 години

Русия иска да си плащаме за газта. И то не в сметки, които ЕС може да блокира, когато си поиска. Нещо неясно? ................................................................................................... Питам се колко п'рост трябва да бъде човек, за да каже тази г'лупост, която ни сервира Ицо Хазарта.

81

Анонимен

преди 2 години

Може да е наркозависим,но превъзхожда повечето от политиците с интелект и е по-почтен от повечето.С това наркоман,дебел,слаб ,пияница,женкар нищо не постигаш.Какво като Бойко беше спортист,прибра Ви вашите пари и унищожи България.А да не говорим сега как изглежда.Не бъркайте професионален и личен живот.Аз съм убеден ,че Хазарта е с чиста съвест,за разлика от вашите Путински идоли: Бойко,Радев,Нинова,Салви,Каракачанов,Доган и подобни.Повърща ми се от тях само като чуя имената им.