276

Едно е сигурно

преди 2 години

Европа ще плаща....ЯКООО....

275

Анонимен

преди 2 години

Диктатора всеки ден става все по луд. Никой не е учил историята май. С времето ще се стигне до още по големи катастрофи. На път е да пламне Молдова . За жалост мн време ги оставиха руснаците тези дъртаци и се самозабравиха. Мислят ,че ще останат герои ... а реално ще са до Хитлер.

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 295Украинците винаги са мизерствали в БГ, понеже всеобщото ни мнение е, че те са втора ръка хора, но Путин направи така, че ни обърна мнението за тех а намразихме руснаците, смех голем :))) Държавата ни нищо не дава на украинците, всичко което се прави за тех, идва на доброволни начала от българските граждани, тъй че и тази опорка замина русофилче :)))

273

Анонимен

преди 2 години

"Потъването на "Москва" накърни гордостта на Русия и убеди Путин да продължи с нашествието си" А същевременно се казва за резултатите от икономически анализ, че Путин има финансови възможности да продължи тази война още две години. Което е време напълно достатъчно да бъдат потопени и другите два руски кораба в Черно Море. И какво му остава на Путин? Шест подводници? По три на година, и те няма да изплуват.Дано му остане капка гордост да се гръмне накрая!

272

Анонимен

преди 2 години

До БZП от Ямб.църв. "И аз съм тук,но никога няма да се бия за чужда кауза." Ти вече го правиш, макар и виртуално. За щастие, напълно неефективно.

271

КулЕБА

преди 2 години

Аз пък нема да си тръгна, докато не ми дадете Лена.

270

Анонимен

преди 2 години

Дали руските мегафони знаят, че след като веднъж са ги изобличили като такива, вече хората мислят 100% обратното на това, което говорят?

269

Щастливец от БГ

преди 2 години

Хора, никога не го забравяйте! Вече не се налага да ходим до Одеса с ферибота, за да боднем красавица. Те са по морето и взимат по-малко от нашите буфчи. Е, не плащат данъци, НО им е простено. Все пак от война бягат!!!

268

БZП от Ямб.църв.

преди 2 години

Като си солидарен,отивай да помагаш на украинците...Пушечно месо им трябва.Защо дремеш тук пред виртуалният свят?И аз съм тук,но никога няма да се бия за чужда кауза. А ти направо си БЕЗРОДНИК!

267

Бесен

преди 2 години

Рашистите са пред пълен разгром! Преговорите така или иначе са безпредметни. Пyтлep ще трябва да се задоволи с разбитата си армия, нулеви териториални завоевания и огромен брой човешки жертви. И най-важното - в очите на целия цивилизован свят е смятан за военопрестъпник. Достоен край на гнусния му живот!

266

Абе

преди 2 години

Путин нали беше болен...

265

Анонимен

преди 2 години

Като гледам, какви сценарии американците са въртели в Уркия, се връщам през годините в България, тук абсолютно същото се случи. НПО-та, купени медии, Славуца, как през годините ни повеждаше на протести. Егати, противните американски ***.

264

Анонимен

преди 2 години

problema na ukraina znaete li kakuv e?kakto i na makedonia.doidoha ot selskite grupi napravo v A grupa.tova sa mladi otbori bez istoria a igraiat s durjava s takiva tradicii kakvito imat oshte 5,6.vse edno ludogorez sreshto bayern.moje da povedat no po veroiatno e bayern da specheli kupata

263

Анонимен

преди 2 години

Това което прави Путин е безсмислено, дори си мисля, че и той го осъзна това, само дето го направи и за мое съжаление ще го изтърпи обикновенния руски народ, не приближените му и самия той :))

262

До 290

преди 2 години

А космоса се разширявал, знаеш ли?

261

Анонимен

преди 2 години

Браво вова бой по жендърите да се научат на обноски

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 "Кремълският пcиxoпат е тежко болен и затова няма разум в малката си кратунка, който да го вразуми... Жалката xлeбapка провали бъдещето на поколения занапред, а може би и ще изпрати и Русия в небитието." Ще бъде елиминиран от собствените му съратници, когато стане отчаян, а това време е близко. Когато кампанията в Донбас се провали края му е предизвестен.

259

Ром'с

преди 2 години

Путин се отказва от мирни преговори с Украйна, защото знае, че не са фактор в преговорите, но пък тези които са фактор и с тях готов да води мирни преговори, те пък не са съгласни... Защото искат да изтощат Русия и ще воюват с Русия до последният украинец.

258

БZП

преди 2 години

До До бzп от Ямб.църв. - направо трошиш тЪ/помера! Ника ми изразява отношението ми към БСП и тяхната "позиция" към руското клане в Украйна. А това, че си от Възраждане не е необходимо да го казваш - личи по ниския ти КИ, и промития мозък. И да ти кажа, въобще не си ми някаква идея. Имах предвид "високо интелигентни", че идолите ти вече два месеца се въргалят в украинската кал.

257

До Анонимен 275

преди 2 години

Човек, като оправиш украинка на морето ще ти се оправи настроението. Обещавам ти го, ще те черпя аз, ако трябва!