216

Анонимен

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК, фейк нюз.

215

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

В Украйна действат на 1000 Украински Проруски диверсионни групи (партизани) които се борят срещу Киевската власт. Само за последните 2 седмици броя им се е уеличил почти тройно .Съвсе скоро най-големия проблем за Украйна няма да са Руските военни а самия им народ !

214

ЧАПАЕВ

преди 2 години

В РАША НИКОЙ НЕ ПИЕ.

213

БУД ЗДАРОВ!

преди 2 години

РУСКИТЕ МАЙКИ - АЛКОХОЛИЧКИ МНОГО МРАЗЯТ ФАШИСТИТЕ И МНОГО ОБИЧАТ ВОДКАТА И ПУТИН. ТОЙ СИГУРНО ИМ Я ДАВА БЕЗ ПАРИ, НО СРЕЩУ ДОБРОВОЛЕЦ И ТЕ ГО БОГОТВОРЯТ? В ЗАМЯНА НАСЪРЧАВАТ СИНОВЕТЕ СИ ДА УБИВАТ.

212

Край

преди 2 години

Абе пускайте си ги тя партенки на промитите американци бе Тук тия глупотевини не хващат дикиш. На баба от Буча и откраднали бельото руснаците Рускини пишели писма на войниците да изнасилват украинки и да им носят перални от там. В азовстал се скрили жени и деца да не ги изядат руснаците. Тъпни на куб.

211

Анонимен

преди 2 години

Вече прекалихте, защо не пишете, че Байдън, пак се ръкува с невидимите си дружки. Никъде не я споменавате, тази информация.

210

Да се знае

преди 2 години

В Одеска област живеят 7% българско население, 65% украинци, 19% руснаци, 5% молдовани.

209

Анонимен

преди 2 години

64-та гвардейска бригада (наградена със званието гвардейска от и3рода Путин) насилвала и убивала в Буча е унищожена частично под Изюм. Пленени са повечето от изнасилвачите от които се вземат ДНК проби и се сравняват с тези на изнасилените жени и момичета в Буча и Ирпен. Хванат е и този изнасилвач който получи разрешение от жена си да изнасилва украинки. Всички ще отговарят за деянията си. Да не чакат милост от украинците.

208

Анонимен

преди 2 години

Очаквам да кажете, че сте забранили на беларуските и руските тенисисти да играят на Уимбълдън, защото вместо тенис ракети може да се появят на корта с ядрени. Параноята ви тресе от глава до пети.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 248, нямам претенции бе клепоухх. За мене да бомбардират Одеса е все едно да бомбардират Охрид, който също не е официално български град, но е силно свързан с България. Спрете с руския фашизъм и ровичкане в историята, Одеса е Украинска, Путин няма да управлява там!

206

Анонимен

преди 2 години

Мухахах, оляхте се.

205

Анонимен

преди 2 години

В Одеска област живеят 7% българско население

204

Преди 1989 г.

преди 2 години

Преди 1989 г. българските журналисти бяха най-големите слагачи и под логи на СССР.

203

Днес

преди 2 години

Зачистени са още двама руски генерали

202

Анонимен

преди 2 години

Руската армия в Украйна се състои от 10 000 кадировци, 15 000 сирийци, 20 000 буряти, 100 000 донбаски башибозук който не чини и 5 копейки

201

Анонимен

преди 2 години

До по долу. Ако за тебе Одеса е български град представи си какъв е за руснаците. Значи българи може да имат претенции за Одеса не знам на какво основание, но руснаците не могат да го имат за руски. Търсиш и искаш съчувствие за претенциите си. Много странна логика

200

Да ви се връща!

преди 2 години

Не се посвенихте да намесите и майките! Нямате мярка в злобата си!Да ви се връща!

199

Край

преди 2 години

С тия глупости ще ме накарате да си сложа един портрет на Путин на стената и всяка вечер ще накарам жената и децата да му се молят да ни отърве от робстеото на овластената глупост под което сами се поставихме. И това без да съм фен на Путин.

198

Анонимен

преди 2 години

След смъртоносния удар в Одеса България се включва активно във войната

197

Анонимен

преди 2 години

Защо са тези паравоенни формирования като Азов и десен сектор, защо са тези знамена и свастики ----///----- Мало умник, това не са паравоенни формирования и нямат никакви свастики по знамената.