233

До 342

преди 2 години

А ти кво правиш още тук? Ние пълнехме улиците от РАДОСТ през 1989-90г. Но ТИ КАТО СТРАДАШ ЗА СКАПАНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ...ЗАЩО СИ ОЩЕ ТУК!!! БЪЛГАРИЯ ТОГАВА СЕ ОСВОБОДИ И ИЗБРА ДЕМОКРАЦИЯТА! ПОМНИШ ЛИ??? А ТИ...къде се скри? Защо не отиде в Северна Корея, Китай, Раша...за да си живееш в социализма? ЛИЦЕМЕР!!!

232

ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ

преди 2 години

ОТКАЗА ДА СЕ ДАДЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ---Е ПРЯКА ПОДКРЕПА ЗА УБИЙЦИТЕ В КРЕМЪЛ!...САЩ НЕ БИВА ДА ДАВА ---...НИКАВИ ОРЪЖИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ , ВЛЕЗЛИ ПО СЛУЧАЙНОСТ В НАТО И ЕС, МАСКИРАНИ , КАТО РУСКИ "ТРОЯНСКИ КОНЕ")))

231

Батко

преди 2 години

Що не изгоним Украинците и да заявим неутралитет .Аман от интриги .По добре да гоним парламента и да сме президенска република

230

Анонимен

преди 2 години

"Ще дадем пушкала ще дадем , и попове ще дадем на Украйна.." ----- Кой си ти бе неграмотен пpocтак да говориш в множествено число? Излез с името и адреса си да те видим какъв герой си!

229

Анонимен

преди 2 години

На Украйна даваме оръжие на путин даваме путинистите и това може да задоволи неутралните мисля че е добра сделка защото аз не съм неутрален и така ще постигнем баланс в обществото

228

Анонимен

преди 2 години

Какво оръжие иска от нас този човек,ние останахме само с брадви и ножове след влизането ни в НАТО,пък нали американците му дават Джавелини,дронове и незнам какво още....

227

Анонимен

преди 2 години

Кулеба моля се всеки ден за вас страдам заедно с вас подкрепям ви в мислите вярвам силно че вие ще победите в тази война Благородния путин ще си получи заслуженото

226

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната каква промяна искат? Инфлация и беднотия на българския народ ли?!? Цял ден само за помощ за Украйна говорят!!! Мислете за нас първо! И СРМ само говорят? На НАТО интересите само гледат! Нас кой ще гледа? Срам!!

225

Анонимен

преди 2 години

Ще дадем пушкала ще дадем , и попове ще дадем на Украйна ,а на русия ще дадем "доброволци " списъкът е готов - много силен отряд : Н Малинов с ордена ,Копейкин, В Сидеров, БЧуков, В Вацев, И Христов , В Енчев и други знайни и незнайни чеда " наши" .

224

До 329

преди 2 години

Така е! Народа е против раша влияние тук и против ВОЙНАТА КОЯТО ЗАПОЧНАХА!!!

223

Анонимен

преди 2 години

Имаше ли официална дипломатическа покана на този човек в България?

222

Гаро

преди 2 години

В началото на 90те год. ни унищожиха армия,земеделско стопанство, здравеопазване и скромния социализъм. А сега от всички страни се бъзикат с нас...Не виждам нито управия нито бъдеще за България и българите!....

221

Анонимен

преди 2 години

Да се маха този наглия от нашата държава. Да си решават сами проблемите, с които предизвикаха руснаците. Взели са според мен помощ за да дразнят руснаците. Руснака се ядоса и сега тръгнал оръжия да проси този и иска цяла Европа да се включи във войната , която е тяхна! Не стига, че стана супер скъпо бензин, храни, строителни материали, но сега искат във война този да ни навлече!!!Братя сте с руснаците, седнете и се разберете, стига война и оръжия. Стига! 21-век сме! Мир!

220

До 325

преди 2 години

По точно БЪЛГГАРСКИЯ НАРОД помни раша мизерия от преди 1989г. И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ! А вие шепата от народа заминавайте в раша...като сте носталгично настроени и искате мизерия!!! Не е нормално да се подкрепя АГРЕСОР, УБИЕЦ И ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!!!

219

Референдум

преди 2 години

Който иска лично да помага, нека да заминава на фронта. Военното оборудване е изключително скъпо и принадлежи на целия народ, затова предоставяне на каквато и да е военна техника трябва да стане единствено одобрено с референдум. Никой не е опълномощавал депутатите в Народното Събрание да вземат такива решения - те нека да се занимават с бюджета, инфлацията, икономиката, съдебната система, здравеопазване, образование и чак когато решат всичките тези проблеми да се занимават с Украйна.

218

Анонимен

преди 2 години

Троловете не ме интересуват но народа е против а това е най важното.

217

Анонимен

преди 2 години

До 313: ти си обикновен задунайски ***, но трябва да ви огорча. Отредена ви е много долна роля. Вие няма дори да го смучите на любимите ви руснаци, вие ще го смучите на техните подчинени сърбите и македонците в общоте задунайски владения на империята.

216

Анонимен

преди 2 години

Два даже три дена слушахме обидно назидателния заповеднически тон на този човек. Не разбрах кой го покани но предполагам Мустафа. България е в унизително положение и това е много обидно за нас българските граждани.

215

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ!!!

214

Анонимен

преди 2 години

До Военен експерт: Всъщност не. Известно количество, разбира се се унищожава, но по-голямата част се реекспортира за Африка и Близкия Изток. Все пак, украинските управници ще трябва да живеят на нещо, като емигрират на запад, след денацификацията на Украйна. Разбиране трябва да се проявява.