52

Анонимен

преди 2 години

"до няколко години ще миеш прозорци по светофарите на бул. България." Срамна работа няма!

51

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Путин се надцени и главозамая от това 20 годишно "управление"... Затова в демократичните държави президента има право на 2 мандата. Като всеки един руснак и Путин е жалък комплексар и прие твърде лично, това да докаже на целия свят, че Русия е велика сила, която може да си позволи война в Европа ... Сега и той и Русия ще загубят абсолютно ВСИЧКО..

50

До 71

преди 2 години

Ако целта им беше да изтрепят всичко живо, щяха да го направят за дни. Не ти ли е ясно, че иска и ще завладеят украинската земя с малко (у). Да не говорим, че нападнаха с два пъти по-малка армия :D

49

Анонимен

преди 2 години

Видно е, че подкрепящите рашките са хора с мин доходи неспособни да управляват живота си и за това искат диктатура, която да им налага какво да правят.

48

анонимен

преди 2 години

Руснаците ще дадат много жертви, но ще си вземат половината Украйна.

47

До 68

преди 2 години

Това е супер смешен коментар. Равносилен е на това да кажем, че всички жени да леки, или че всички черни са лоши хора. Генерализирай така и до няколко години ще миеш прозорци по светофарите на бул. България.

46

Анонимен

преди 2 години

До 68: И как разбра,да не хвърляш боб случайно?

45

Хаха

преди 2 години

Айде пак DW rules. Тия "съецераздирателни" историйки може и да въряят в Германия, но тук освен смях друго не могат да предизвикват измилльотините ви.

44

анонимен

преди 2 години

Руснаци и украинци винаги са се мразили.

43

Анонимен

преди 2 години

Путинова Русия нагази яко с собствените си ла'*** и сега се чуди, как да се измъкне от тях. Лъжат за абсолютно всичко, защото всичко около предишния им начин на живот се срутва с всеки изминал ден... Т'ъпаците погубиха хиляди руснаци в тази война, а и бъдещето на поколения занапред...

42

До ss

преди 2 години

За едни лъжа за други истина и така. Ти си продължавай да си вярваш в твоите глупости и така...

41

Коментарче

преди 2 години

Искам да видя израженията на всички русофобчета, когато хлебчето стане 5-7 лева, бензинеца 5-6 лева. Прасенца! Щатите ще ви помогнат тогава. Ама със сигурност!

40

Tomorrow

преди 2 години

Ужасно мислене, а ние сме тръгнали да ги подкрепяме. Щом се мисли за руснак и работи в Русия, значи заслужава да бъде застрелян. Що за идиотщина??? Дали и това не е в основата на тази война. Тази и от запада насаждана омраза към руснаците, които в Украйна са доста. Кой накрая е тиранин???

39

Анонимен

преди 2 години

До 54: Каква международна изолация?Извинявай,но САЩ и Европа не са света.А и няма нужда да я мислим Русия,предлагам първо своята си Копринка да оправим пък после да гледаме по чуждите.

38

Анонимен

преди 2 години

Брадчеда от укрия иска да убива безусловно. Мотивите не го засягат. Не иска да разговаря камоли да преговаря. Няма да стане. Ще се наложи обаче

37

Анонимен

преди 2 години

Дъртите русофили плашат с кръв! Да се смея или дс плача!?

36

Анонимен

преди 2 години

Държавата Украйна ще съществува векове след като фашизираното кремълски жуже предаде богу дух! Единная Русия е като ГЕРБ без вожда се разпада, а с разпадането и ще има много тежки социлно-икономически проблеми за Русия!

35

До 49

преди 2 години

БРАВО! Голяма приказка каза! Лягай си, мисията ти за днес е изпълнена. А вероятно и за целия ти живот. Помисли си. :P

34

Анонимен

преди 2 години

И на най-пpocтите хора им е ясно, че Русия няма бъдеще в подобна ситуация и международна изолация. Путин е проблема и решението му е само едно...А жалките русофили ще го последват към небитието.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се бием. Там ги бият достатъчно. Както се вижда е необходимо само да се превежда. Ако ти е толкова зор ходи ти се бий за на Путин замъците и милиардите.