101

Война можеше да няма

преди 2 години

До българин: Помисли пак. Кой започна Балканската война? Османската империя от една страна или България, Гърция и Сърбия от друга. Видял ли си някъде да пише, че България е била агресор? Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас и Луганск. А Зеленски вече разправяше че Минските съглашение били "мъртвпродени" и сто хилядна украинска армия беше приготвена до линията на разделение. Войната нямаше как да не започне.

100

Анонимен

преди 2 години

Май нищо не е останало от свърталището на нацистките плъхове.

99

Анонимен

преди 2 години

Средностатистическият руснак афишира подкрепа за путин щот га я страх, но един ден недоволството ще изригне, когато животът в Русия стане по страшен от смъртта!

98

а

преди 2 години

Руските терористи били пазители на християнството смеееххх

97

Анонимен

преди 2 години

Ссветът допусна един нов Neron да подпали и срине със земята Украйна и укрите. Кой насърчава и поддържа новия Нерон?

96

Fallschirmspringer

преди 2 години

В град Тимишоара в края на 80-те,с цел подгряване на напрежението бяха извадени всички трупове от моргите,дрехите бяха артистично разкъсани,от кръвният център бяха взети банки с кръв,телата бяха картинно простреляни,поляни с кръв,нанасени белези и бяха извикани медии,за да видят зверствата на Чаушеску .Разбира се камерите не бяха допуснати в непосредствена близост.Нададе се международен дирижиран вой и Чаушеску го разстреляха."Историята се повтаря:първо като трагедия после като фарс"

95

ИнХП

преди 2 години

Ще има нов Нюрнберг за сатрапа от Сатрапистан и за троловете му! Йобвашапутяматьблядска дезинформацията и троленето ви няма да помогне на Путин. Слава на Украйна и на героите, и на Азов!

94

Какво следва

преди 2 години

Малко му остава на "Азовсталь" в Мариупол. Азовците са заклещени и няма на къде да бягат. Или ще се предадат, или ще ги изчистят към царствое небесное.

93

българин

преди 2 години

До Война можеше да нямаТова е абсолютно погрешно. Само този който пресича чуждата граница е виновен! За всичко друго има преговори и дипломация... А защо руснаците погазиха 2014 гаранциите за сигурност на Украйна, за които те се отказаха от атомното си оръжие, което им се полагаше като част на СССР?

92

анонимен

преди 2 години

До Споко. Първо,Европейският Съюз,не да фалира ,а става по-силен,военно,а икономически без руска е енергия ще се справим по-добре. И второ,никога повече връзки за нашия Демократичен Свят с фашистка Русия.

91

Ти да видиш

преди 2 години

Зеленски казва "наши хора"и"защитници"за нацистите от Азов,това от устата на президента на Украйна доказва ,че нацизмът е превърнат в официална държавна идеология.Нека после някой да го оправдава ,че като бил евреин и не можело да бъде нацист!

90

Анонимен

преди 2 години

Тук се разписва некъв българин с pycnийско самосъзнание. Останка от комунистическа България! Нещо като македонски българин. Еволюцията на човека е бавна! Няма а са опраи!

89

До кога ще търпим

преди 2 години

Касапина Зеленски иска от Европа ?7 милиарда на месец за разходи?!

88

запад

преди 2 години

Китайско-руски съюз... знаеш ли чел съм фантастика на тая тема... Войната се водеше и в космоса... Няма как да стане... Китай гледа на Сибир като исконна китайска територия... Те са естествени врагове... Конфликти вече са водени там по оная безкрайна граница и ще се водят пак... Така че бълнувай за края на запада...

87

Fallschirmspringer

преди 2 години

Само мислещи хора могат да счупят добре затворения медиен буркан на глобалната властова информационна доктрина. Тъкмо затова посредствеността е най-добре ползваната цензура. Познавам умни журналисти, които се самообучават в посредственост, за да бъдат такива, каквито ги иска и може да ги понесе матрицата. Така беше по времето на комунизма, когато за истината се говореше само иносказателно. Така е за съжаление и сегаДруги доброволно преминават на страната ,която плаща добре

86

До 102

преди 2 години

Медиите се разголиха още по време на ковидистерията. Нищо друго не им остава, освен да продължават с навеждането. Ние нали си знаем истината.

85

Война можеше да няма

преди 2 години

До българин: Когато една война е станала неизбежна отговорността за нея не е на този, който е я започнал, а на този, който я е направил неизбежна. А това бяха украинците. Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми срещу Донбас и Луганск. Точно вчера Зеленски призна, че са се готвили.

84

Анонимен

преди 2 години

Тази война е самоцел на един умопомрачен и няколко богаташи около него. В Русия и казват,,защита на западните граници"....съвсем за дебилната аудитория

83

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Нищо ново/Е, знам го писал съм го преди време,да не би да не е истина

82

Споко

преди 2 години

Споко, икономиката на ЕС може да издържи още два, даже три месеца преди да рухне, има време, всичко е под контрол - ЕК и Урсула фон дер Лайне още следващата седмица ще приготвят 7ми пакет адски санкции които за няколко седмици ще задействат, Русия ще рухне, руснаците ще излязат на улиците от глад и ще свалят Путин и тогава ще ни дойде някой нов Елцин и газта и нефта ще станат пак 20$ и всичко ще се възстанови както беше преди ще купуваме евтино ресурси да се развиваме.