223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 275 "А сега бихте ли пуснали страхотния филм на ВВС от преди 5 години" Ахааа, иначе ББСи са "страхотни", но иначе "спирате да четете" когато те пишат за престъпника диктатор Пууутлер. Защо така, гълъбчета?

222

Анонимен

преди 2 години

Путин да им отдаде заслуженото вмето западните откачалки да ги пуснат сред нас вълци сред овц.

221

Анонимен

преди 2 години

272 а добър вечер. Това ви го казваме от цял месец. Но вие само едно знаете, руска пропаганда било. Е да де, но е западна журналистика и западно разследване. И още по-ужасното е че запада го знае. Така както знае, че затворници убийци и изнасилвачи са на свобода по улиците на Украйна въоръжени и безчинстващи ненаказано. Но и за това си затваряте очите.

220

КАКЪВ КЕФ

преди 2 години

АХАХАХАХАХА МЕДЕВЧУК С БЕЛЕЗНИЦИ!!! КЕФ!! КУМА НА ПУТЯНН ОТТЕЧЕ! СЛАВА УКРАЙНА!

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 273 "Е ако това не е двуличие, не знам какво е." Толерирането на ЛГБТ хората не е нормално. Това е промиване на мозъци. Да обичаш децата си, да уважаваш родителите си, да се гордееш със страната си - това е нормално. Кой е казал това?

218

Анонимен

преди 2 години

2% от населението на Украйна са крайни националисти, в Русия са даже повече. В цял свят има такива.

217

Анонимен

преди 2 години

А сега бихте ли пуснали страхотния филм на ВВС от преди 5 години за базите на Азов в стил Хитлер юнген за обучение на деца как да ръгат с нож и да убиват! Моля. Там има едни дечица тинейдъжи дето ще ви накарат за ви настръхне косата. А учителите им в юнген лагерите са добре татуирани с черното слънце, свастика и есесовски гръмотевици. 40 дни англичани, европейци и американци се правят на неразбрали. При условие, че всички знаят кои са Азов. Оръжие им дадоха, за герои ги обявиха. Отвратително!

216

Анонимен

преди 2 години

"американските служители виждат в Азов заплаха". Тогава защо краварски инструктури ги обучават и целият Запад ги въоръжава? Ще стане като с Осама - краварите го издигнаха, а после той им се отблагодари подобаващо.

215

Анонимен

преди 2 години

То нацизма е осъден от ЕС, но пък бурно го аплодират от трибуната на ЕС. Черните се борят за правата си в САЩ, но пък събират пари за въоръжаване на неонацистките формирования в Украйна! Е ако това не е двуличие, не знам какво е.

214

1 + 1 = ?

преди 2 години

Какво излиза, че нашите пoдлоги в парламента искат да пратят оръжие на нацисти?

213

Анонимен

преди 2 години

Да не забравят да съберат пак пари за да им купят оръжие. И след като ги въоръжи прекрасния запад пак да сложат дъга на снимките си в знак на защита правата на различните! Всичките са извратени. Само не знам Азов ли са по-големите изтращеняци или европейците с техните свръх права на кой ли не и в същото време въоръжаването на неонацисти? Нещо на шизофрения отиват нещата с Европа.

212

ОБЪРКАН

преди 2 години

Е нали АЗОВ беше Руска пропаганда!! Кво стана изведнъж. Сега хем ,че го признавате НО и признавате нещо много по страшно. Признавате че Украйна подкрепя НАЦИСТИ !!!!

211

НатоБаровец

преди 2 години

Ха-ха-ха чичо Сам постига с един куршум два заека, руснаците и азовците ше се изпотрпят, накрая идва редовната украинска армия да разчиства труповете.

210

Комаради

преди 2 години

Ами то Азов се борели срещу ЛГБТ, ми те са съмишленици на руснаците, бе, защо тогва се бият?

209

Ще има ден

преди 2 години

*** ако им паднеш на тия нацисти ще разбереш какми герои са. Но не го желая на никого.

208

Азов Боклуци

преди 2 години

Азов са Престъпници!Азов са Демони,това са Сатанински изчадия!Колкото по-бързо Руската армия ни отърве от тях ,толкова по-добе!

207

Денс.бг

преди 2 години

"Батальонът "Азов" - центърът в пропагандната война" статия от 25 март. Денс.бг нещо се омота в пропагандата.

206

Баба с пирожка

преди 2 години

До Анонимен 259 "Като са герои защо няма да има партизанска война.Кой луд обикновен украинец ще се бие рамо до рамо с тези Азовци против руснаците." Как кой? Не разбрах въпроса.

205

Риториката на Путин?

преди 2 години

В статията няма посочено нищо, което да свързва полк Азов с нацистки идеологии. Има един жалък опит за оприличаване на буквите на знамето им с нацистки символи. Интересния пасаж е следния: "Робин Карел, един от последните новобранци в Азов, казва: "Толерирането на ЛГБТ хората не е нормално. Това е промиване на мозъци. Да обичаш децата си, да уважаваш родителите си, да се гордееш със страната си - това е нормално'Абе, това не е ли реториката на ..... Путин?

204

Виждам как...

преди 2 години

..Русия сама се набутва в ядрения конфликт....зорлем си го търси !