133

Анонимен

преди 2 години

А от последните минути на видео се виждат руски танкове в колони в центъра на Мариупол. Картите на военните действия показват рязък пробив на руските си и разсичане на фашистките сили на две части.

132

До 149

преди 2 години

Бог да пази България от такива освободители.

131

Z

преди 2 години

От известно време в Мариупол ежедневно се сервират всякакви деликатеси с азовци - печени, варени, пържени

130

Анонимен

преди 2 години

Аман от военнолюбци. Я да се направи един списък, официален обаче, да се запишат всички които биха отишли да воюватт в Украйна, да видим колко са? Че то е много лесно разни изкукали седесарчета и атлантичета дето не ги хваща повиквателната да мяткат народа на фронта. Хайде, да ви видим колко ви стиска. Искам всеки говорящ за военни действия в Украйна, прокламиращ участие, да показва подписано пред нотариус съгласие че отива с първата партида на фронта!

129

:)

преди 2 години

Явно ще ги подаряваме на Украйна и подготвят общественото мнение. Дано поне ни дадат някоя западна трошка в замяна, защото каквито сме гъ3оли3ци може да ги дадем и без да получим нищо. Кирето (и Боко щеше да направи същото) би ги харизал за едно селфи с Байдън.

128

Само питам

преди 2 години

До AZOV......... Вярно ли, че давате на руските гости билети за концерт на Кобзон?

127

AZOV

преди 2 години

Днес край Мариупол ще правим шведска маса. Ще има дробсърма от руски кашици, руско задушено в танк, плато от руски генерали и за десерт карамелизиран руски пилот на хеликоптер!

126

Анонимен

преди 2 години

До БългаринВече вече 10 века такива като теб все това си мечтаят, докато един по един Великая Русь ги елиминира. Прочети историята, тя ясно показва кой излиза победител в крайна сметка.

125

Anonimen

преди 2 години

Пак ли изпълзя тая о.т.р.е.п.к.а Тагарев? Няма ли кой да го прибере тоя?

124

Анонимен

преди 2 години

Руската армия вече владее 80% от територията на Мариупол, освободена е цялата зона по левия бряг на града. Основното съсредоточаване на фашистките сили на Азов и останалите националистически формации засега е около автобусната гара и в централната част. Друга голяма група от тях е заела позиции в завода Азовстал на брега на морето.

123

Българин

преди 2 години

До Анонимен....... Желаем успех на Русия...... С наложените санкции путинска Русия вече е мъртва, въпрос на време е кога ще се подпише смъртния акт. Все едно, че е изпила чай с полоний или са я улучили със съчма с рицин. Все още диша, все още се движи, все още заплашва и може да прави гадости, но краят и е близо и не може да бъде спасена. И не трябва! Цялото човечество ще въздъхне облекчено, когато Империята на злото бъде унищожена!

122

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз съм съдник и съдя! И ще осъдят всичките "русофили" в Еврейският Парламент на Еврейският Съюз,защото за ехиди,които чакат своето еврейско управление,лъжейки,че обичат наистина Русия. Ако лъже русофилите в ЕС-парланента бяха честни,то отдавна трябваше да са бойкотирали ЕС с напускане на заседателната зала. Но Русия Свята вижда всичко. Вижда как еврейката Йончева,евреинът Станишев и прочее злоупотребяват с Честта на Русия. Това е заговор не само срещу България,но и срещу Русия. Искам смъртта им!

121

Кико

преди 2 години

Нашия Президент ще полети! На другия- Президеншата! Двойката орли отлитат,може и да не се връщат!

120

Анонимен

преди 2 години

До AZOV......... С какво отваряте руските консерви?--- с javelin или stinger каквото се намира под ръка

119

Анонимен

преди 2 години

И тоя е от военнолюбците, които първи ще побегнат, ако стане напечено.

118

AZOV

преди 2 години

До Само питам - С Джавелини... :))))

117

AZOV до Само пипа

преди 2 години

Със дзъби. Ама много твърди консервите и ни опадаха дзъбите, хем сма мажкари. Недейте пробва, че като ви знаем какви сте жендари...

116

А...

преди 2 години

срещу кого ще бъдат насочени тези "военни операции" на НАТО? Защото това че не може да участват наши самолети може и да не е толкова обезпокоително...и лошо. Може и плюс да е, така да се каже.

115

Добре казано

преди 2 години

До АнонименИ аз тегля черта:Преди 1989- АЕЦ, който и до днес ползваме,даже и русофобите,космонавт 1979 г. - 6-та космическа нация, образование,култура,медицинско обслужване и спорт на много високо ниво, доказани и по докладите на ООН. Доходи, позволяващи на 80% от хората да живеят без лишения.Дойде "демокрацията"-разтурихме всичко работещо, селско стопанство, лека промишленост,масова иконом. емиграция да чистим Европа,дебългаризация тук и слугуване на "евроатлантическите" ценности. ПОЗОР!

114

Анонимен

преди 2 години

Изолация за Рунд'йо и просто Киро с който Митрофанова знайки колко е *** му се подигра в лицето.