25

ERICH

преди 2 години

Мазут в Софийските тецове не се използува от 80-те. Не като щракване с. пръсти

24

СС

преди 2 години

ЕС и САЩ не са целият свят !!! ЕС политици се провалиха и допуснаха война в сърцето на Европа !!! Слаби политици силни генерали !!!

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

След газта следва нефта, урана, зърното, торовете, дървесината и так далее! Санции ли !? през носа им ще излезат! А, даа, САЩ ще доставят втечнен газ! Ок, но ще трябва да се плаща отново в рубли, защото ще им трябват на САЩ за да го купят от Русия (както го правят до сега).

22

whistleblower

преди 2 години

Ще минем пак на мазут както преди 20 години. Да не би винаги да е имало газ? А и в черно море има газово находище но руснаците 2014г убиха шефа на Тотал дето щеше да го разработва и сега е момента да се разработи.

21

Анонимен

преди 2 години

Европейските Инвестициони фондове купуват рубли като невидели. Докато още рублата е евтина. След време, когато доставките на Руски газ и петрол за Европа ще се заплащат само в Руски рубли, тези фондове ще натрупат невероятни печалби. Друг факт е, че собствениците на някои инвестициони фондове в Германия са с Руски имена...

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Какъв *** те гони бе, да виждаш да казвам нещо за Русия изобщо?? Говоря, че лелките в Брюксел тикат Европа към пропастта. Аз също живея в ЕС и този финансов колапс който се очертава ще се отрази и на мен, и на теб. Аман от такива бавноразвиващи като теб, дето не виждат по далеч от носа си.

19

Мнение

преди 2 години

Аз лично искам Русия да спре газа. Защото 1. Това ще бъде огромен удар за Путин 2. Ще ускори зелената сделка и преминаване на фотоволтаици 3. Ще направи влиянието на руската агентура в България по малко....няма парички за тях.... 4. Стига са ни платили че без Просията Ще загинем....помня думите на Раковски и Левски...за Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Винаги има двама играча като в случая Европа има нужда от газ, а Русия има нужда от свежи парички та така. Иначе паника всяват само тези които искат изкуствено за кратко време да напомпат цените и да манипулират хората.

17

F

преди 2 години

До 1И как смяташ че ще се справи? Като фалират всички предприятия и по този начин спадне търсенето. Защото до след три години сащ са обещали да вдигнат на 50 милиона вноса. Само че руския дял в доставките е 200 милиона. А останалите 150?

16

Анонимен

преди 2 години

Ама много длезльовци,много!Какво ли са правили бабите и дядовцитени и предишните поколения без газ а?!ААААА????!!!!Ток нали има?!Може да се прави и по-евтин ток,ама трябва да няма посредници!Половината сметка отива някъде в нечии джобчета!Като директори на водопади са!!!Казват на тока да стигне до абонатите....И то по мрежа която не са правили те,а само са я присвоили!!!Уж законно а?!!!!

15

r3v0lv3r

преди 2 години

Глупости, никакъв газ няма да спре, докато си плащаме руснаците ще тъпчат тръбата. Стига плашихте наивните и изплашени българи.

14

Муахаха

преди 2 години

Ами Вие Още ли не Сте Разбрали - ако не сте Заредили с Рубли - Газ Няма!

13

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! САЩ ще доставя газ, петрол, суровини за Европа!! Но на двойни цени. Нищо няма да спре, просто ще поскъпне. САЩ ще подчинят Европа икономически.

12

Анонимен

преди 2 години

Някой гении виждат края на ЕС , сори ванговци, опитайте с нещо друго.

11

Опааа...

преди 2 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! НАТОвските сили, дето ги редите в окупирана България и депутатите, които са давали дупе на кой ли не кравар, ще успеят да преизпълнят всякакви газови квоти!

9

ха-ха-хи

преди 2 години

КОЙ КАКВОТО ТЪРСЕШЕ СИ ГО НАМЕРИ...честито на пИИИчелившите!

8

Анонимен

преди 2 години

А тези експерти казах ли какво ще се случи с Русия? Те ще цъфнат и ще вържат?

7

Визионер

преди 2 години

Спокойно до 1 години всички които водят Европа към средновековието ще бъдат наритани. Дори мисля, че това е началото на края на ЕС...

6

Аааааа

преди 2 години

Ако бе мирно стояло не би чудо видяло това се отнася за за хилавия и ялов ес