108

Анонимен

преди 2 години

Браво на руснаците

107

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

I kogato bednite glupaci se naigraqt na voina, shte se setqt che maikite im umirat, razrushavat im gradovete. Biqt se s po-golemiq si brat, slepcite.

106

Анонимен

преди 2 години

До 118. dakotabg. Хората се движели бавно,защото имало мини...Хм,кой ли,ги е сложил... МНОГО ПРАВИЛНА ЗАБЕЛЕЖКА СЛЕД КАТО РУСКИТЕ ВОИСКИ НЕ СА ПРЕВЗЕЛИ ГРАДА - КОЙ Е СЛОЖИЛ МИНИТЕ?

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Пич, кажи къде ги раздават тези пари на русофили, че аз явно се бъхтя безплатно.

104

Анонимен

преди 2 години

Бива бива лъжа и пропаганда, но вече съвсем ни вземат за балъци

103

Анонимен

преди 2 години

Из целия град имаше трупове т.е. вече няма! Какъв е проблема? Оправете си българския!

102

В.

преди 2 години

Все едно да вярваш на приказки от шефа на 1, БТВ или НОВА - все платени от едно място.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110Путин ли каза: Ще има нов световен ред и САЩ ще е начело? Гуантанамо и секретните незаконни американски затвори в Източна Европа Путин ли ги направи? Изтръгване на "признания"с давене чрез наливане на вода през плат хуманно ли е? Там лежат хора след съд и присъда? В края на август 2021 американски дрон отстреля цивилен ван с 10 човека в Афганистан, на хиляди километи от САЩ, без война! Трима възрастни и седем деца дадоха фира! 2 под 12 години! Sorry, абе стана грешка!

100

dakotabg

преди 2 години

Хората се движели бавно,защото имало мини...Хм,кой ли,ги е сложил...

99

Реалист

преди 2 години

В такъв случай проявете малко хуманност. Днес е благовещение бъдете справедливи. Няма смисъл да ги тепате. Вържете с по една кучешка каишка Песков и Путин и ги оставете в Мариопол. Нека да и дълъг повод - за удобство на героите.

98

Зеле с ориз и гъби

преди 2 години

"Из целия град имаше трупове".. От кой бункер ги е видял Микула, че и самолета който пускал бомбите. Руснаците нямали много жертви на другите вечно дрогирани глъмаци все нещо им се привижда. Сговнясана работа

97

ДДРОнег

преди 2 години

русия действа както нацистка Германия през ВСВ, т.е в тази война нацистите са не Украйна, а русия и путин !!!

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "повечето жени които познавам са омъжени за някви чужденци включително и сомалиец. отврат." И как така тази жена избра сомалиец, пред теб, истинския русофил?

95

Анонимен

преди 2 години

вече сме най бързо изчезващата държава. само старци, меринджеи и самотни бедняци, повечето жени които познавам са омъжени за някви чужденци включително и сомалиец. отврат.

94

По същество

преди 2 години

Даааа, и аз четох и гледах бая интервюта от украинци бягащи от Мариупол. Бая имаха да кажат за украинските "славни герои, защитаващи" града.

93

Анонимен

преди 2 години

друго си е американския ток от мариците на 3на цена. да ви казвам ли каква ще е цената на втечнената американска. ами цената ще е такава че самички ще станете фонтани на газ момченца от америка за българия. чака ни глад и студ следващата зима. ние вече сме най бързо изчезващата държава. само старци, меринджеи и самотни бедняци, повечето жени които познавам са омъжени за някви чужденци включително и сомалиец. отврат.

92

Анонимен

преди 2 години

До Колко много истинаНе може да има оправдание да се убиват мъже, жени и деца! И с Мински и без Мински споразумения убийството е престъпление. Сигурно, ако Украйна беше изпълнила въжделенията на Путин война нямаше да има, но също така нямаше да има и ако в Путин и сие имаше поне малко човещина и липса на имперски амбиции. Противно е да се оправдават действия, при които умират невинни хора и от двете странил Противно е да се търсят оправдания за разрушенията и за унищожените човешки животи!

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Няма как Путин да е хитлер колкото и да им се иска на немчугите.Направил ли е Путин концентрационни лагери?Не!Расист ли е?Не!Кякъв хитлер" Разбира се, Навални е затворен в един такъв, както и много други. Наричат ги "наказателни колонии". Нацистите така са наричали концлагерите си. Путттлер се обявяваше за лидер на "славянския" свят, точно както Хитлер на "арийския". Пууутлерова Русия е едно към едно с Хитлеристка Германия във ВСЯКО отношение. Путин е Хитлер на 21 век.

90

Анонимен

преди 2 години

Само фалшиви новини в угода на украйнските фашисти от тази наведена медия. Започвам да я мразя а това вече е друго

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "и стрелящи всеки който искя да се махне" Затова ли тези, които се махат, бягат на запад, при тия, които уж ги използвали за "жив щит", а не при руските "освободители"?