249

Богомил

преди 2 години

Честен двубой ще има само ако срещу ИДИЛ или Кличко излезе който у да е руснак! Честен двубой между една империя и отделна държава е невъзможен и несъстоятелен.

248

Анонимен

преди 2 години

Все повече, се убеждавам, че сме Куку. Вместо, да се борим всички за мир, ние тука се караме дали да изпращаме оръжия.

247

Анонимен

преди 2 години

На Украйна никой не трябва да дава нищо.Нека зеленски се предаде и да се спре с тази първоначално загубена война от украйна.

246

бай ганю

преди 2 години

Няма причина БГ да се превърне в мишена на никакви ракети.Драскачи и писачи престанете да си съчинявате безмислици и да нагнетявяте напрежение в така слабо мислещия ни народ за несъществуваща опасност насаждайки безмисленни стрхове и паника.Никой няма да напада страна от НАТО а ако посмее ще му се стовари военен ад.Народе престани да се шашкаш защото сме в безопасност.Агресора едва се справя със Украйна и едва ли му е до нападение върху друга държава

245

Анонимен

преди 2 години

Путин избива и свои, когато прецени, че "така трябва". Едва ли, ще пощади руските слуги в България, която е в неговия черен списък, сред "вражеските държави". В името на "великите" си цели, под удара му ще попаднат и неговите слуги в България...

244

Анонимен

преди 2 години

Водещият по БТВ, пропусна да запита вицепремиера Василев, по кои въпроси правителството от пъстрата коалиция, известна с разнопосочните си мнения, трябва да бъде на едно мнение. Че по време на война в близост, едно отговорно правителство, трябва да заеме единна позиция. Противоположната позиция между членовете на това правителство, съставено от 4 партии, прави от България ненадежден, неразпознаваем и непоследователен партньор в ЕС, и НАТО. В случай на опасност, как ще поискаме защита по чл 5?

243

Проучване

преди 2 години

С подобни статийки се цели проучване на общественото мнение. България да стои настрана от война, която не е наша. Нито Украйна нито Русия са членове на НАТО. То защо се меси?

242

Анонимен

преди 2 години

По повод прехвалените руски ракети. НАТО съобщава че 40% от руските т.н. ракети не достигат до целите поради технически причини а 30% биват свалени от украинското ПВО. В крайна сметка само 30% от руски ракети достигат до целите. Това е основната причина толкова бързо да свършат наличните руски ракети и да дойде момент ракетите да бъдат използвани само в крайно наложителни случаи. Руските хвалипръцковци съобщиха за ползване на хиперзвукови ракети, но това всъщност са били противобункерни ракети.

241

Анонимен

преди 2 години

До ПРИНЦИПЪТ Аз пък все си мислех, че честният двубой е 1:1, а не всички срещу един.Не знаех. Това също ли е от новите европейски ценности?

240

Анонимен

преди 2 години

Всички помагат, само САЩ не помага. Ау, кви са Г тия САЩ!

239

Обективно

преди 2 години

САМО МИРЪТ НОСИ ПРОСПЕРИТЕТ И РАЗВИТИЕ ЗА ВСИЧКИ!!! НЕ НА ВОЙНАТА!!

238

Анонимен

преди 2 години

живели сме при соца , знаеме го , антикомунисти сме , но сега тая песен свърши има ултралиберали и неонацисти . И Русия не е виновна за болшевиките , като през 100 г все и искат ресурсите . Днешна Русия смята Октомврииската революция за държавен преврат , най верните братя на еврейските болшевики са БКП те ни набутаха в колхозния строй като Русия и най лошото че внуците и ДС ни управляват

237

Анонимен

преди 2 години

Никакви комплекси няма да се дадат на Украйна. Всяко едно правителство, което гласува в парламента или реши да го направи ще падне за броени часове. Палачинката бързо се обръща и скоро такива натовски ястреби, които всъщност са национални предатели ще бъдат обесени пред Народното Съпбрание.

236

ПРИНЦИПЪТ

преди 2 години

Е: ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!!! ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ САТРАПА ПУТИН!! ПУТИН НЕ Е ОСМИЯТ, ЗА КОГОТО ГОВОРИ ВАНГА И НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С НЕЙНИТЕ ДУМИ!!!

235

До 267

преди 2 години

Защото си ***.

234

Анонимен

преди 2 години

Всички помагат и ние да помогнем, си е чист стаден инстинкт. Операцията ще приключи до няколко месеца. Европа ще се обърне за ресурси и тогава да не се окаже' че някой пърлета са тичали преди майките си. И най любопитно ще е положението около нас, на балканите.Щото ингилизите не са в ЕС. северозападна европа с норвегия нещо може и да си докара, но тогава да не се окажем отново на опашката.А ако си позволим да спрем доставките до Сърбия, направо ще дойдат да ни превъзпитат.

233

Анонимен

преди 2 години

Да станем мишена щом сме в купили от тях стоката и сме я изплатили напълно заедно с принадлежащи резерви-ракети за комплексите е като някой търговец да продаде на клиент стока за която той питал,искал от него да купи и купил с предаване на стоката с/у заплащане с отчет и тръгнал от него с купена,платена стока що е прието за покупки-продажби при търговски отношения,и за взаимоотношения м/у тях,и не е приятно да си купи клиент стока от търговец,и той да го заплашва,че по причина ще му я чупи,рекет

232

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах след като Украйна не е в НАТО, защо НАТО толкова се натиска да й помага?

231

Анонимен

преди 2 години

256 златния резерв е върнат от кремъл а къде е сега ??? И от БНБ не дават тези сведения не в България 100 процента е в САЩ

230

Майна

преди 2 години

ВСИЧКИ държави от ЕС, дори и Балтийските републики, но без България и Унгария, решиха да изпратят оръжия на УК!! Всички ли ще бъдат нападнати от Русия за отмъщение?!? Ако утре нападнат нас - няма ли Ние да искаме помощ, а друга някоя България и Унгария да се чудят и маят кой е агресорът и кой - нападнатият без причина!?