58

реалист

преди 2 години

Не е нужно да си кой знае колко умен, за да разбереш, че всяка от страните ще казва, че е победител в преговорите. Елементарно, нали?

57

Драскайте соросоиди

преди 2 години

Как е copocoидчета, драскайте за последно? След 2 години Тръмп се връща и ще ви спре всичките грантове.

56

Кличко

преди 2 години

До 90. Кое не разбрахме ли, тъппо сибирско говведо? Ами не разбрахме какво стана с превземането на цяла Украйна за няколко дни, не разбрахме какво стана с "могучая", не разбрахме къде отиде свалянето на Зеленски и т. н. Забрави ли думите на *** преди агресията, че няма такава държава Украйна и няма украински народ. Само че юукрайна ще я има, голяма, развита и със западна ориентация, за разлика от сибирската к.о.ч.и.н.а.

55

Гиб Мелсън

преди 2 години

Прави силно впечатление, как руснаците много точно са определили трите държави на Злото. САЩ, Великобритания и Турция. В интерес на истината това са трите държави от които България най-много е страдала. Бомбардировки на София от САЩ и Великобритания за Турция е ясно. И трите държави са изброени поименно, че не трябва да имат бази в Украйна. Иначе няма мир.

54

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ВИ СТРОИ ДЪРЖАВАТА? НЕ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ АКО СЕГА КЛЕКНЕТЕ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ВСИЧКО, ДА СИ СЪБЕРЕ БАГАЖА И ДА ТЪРПИ 20 Г. САНКЦИИ. СЛЕД ТОВА СА ДОБРЕ ДОШЛИ. АКО ИМ ПРОСТИТЕ СЕГА НАИСТИНА НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ ДЪРЖАВА! БОЙ ПО КАНЧЕТО!

53

Анонимен

преди 2 години

До 83. Май ти не си я прочел до края. Например последното изречение.

52

Анонимен

преди 2 години

Путин вече е бита карта и никой няма да го пита за нищо, понеже другата седмица ще бъде разжалван в арестант... Няма кой да го остави да изолира Русия от цивилизования свят...

51

Крилати ракети

преди 2 години

ФЕЙКОВЕ. УКРАЙНА УМИРА. ЗАРАДИ 4 УБИТ ГЕНЕРАЛ ЗА 1 ВЕЧЕР 40 МИЛИОНЕН ГРАД МАРИОПУЛ ИЗЧЕЗНА. ПОДКРЕПЯЙТЕ ПО СЪРЦЕ. НО оБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ. СНАЙПЕРИТВе НА ЖЕЛЬО УБИВАТ РУСКИ ВОЙНИЦИ. ТОВА ЛИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТЕ. ВАША ПРОБЛЕМ

50

Анонимен

преди 2 години

Да, и 100% от тези, които пишат "Алфари Сърч" подкрепят Русия, то е ясно. Неграмотните лузъри кого могат да подкрепят?

49

гледна точка

преди 2 години

До 62. Ами май някой в Кремъл е напълнил гащите ама такива сте всички путинофили, такава е и цялата кремълска пропаганда. Все да е нашето, макар и обратно.

48

Аноним

преди 2 години

Какво стана нали не искаше да преговаря Путин със управниците на Украйна. Ама нещо го закъса великата червена армия, жалки сте и тези където го защитавате Путин го закъса много здраво

47

Анонимен

преди 2 години

Тъй и тъй Азов-СС са обградени все тая.

46

Анонимен

преди 2 години

Какво падение за Путин. Преговаря с наркомани и нацисти!

45

Анонимен

преди 2 години

Значи войната свършва и е време да се върнем към Ковид-а.

44

Ако, обаче, защото..

преди 2 години

Една част от украйна направи директно запитване към Унгария да се отцепи, другата се заприказва с Полша...и те тека!

43

Анонимен

преди 2 години

До Боби. А бе, дрислльо, писна ни от твоите безкрайни коментари на "разбирач" по всичко. Влез в руски сайтове и си бълвай там словоблудствата за зомбираните ***.

42

До До до Боби

преди 2 години

Е да китай сигурно ще приеме юани, ама не и рубли. А Русия ще може да им предложи само рубли. Във всички случаи свиването на пазара води до падане на цените, а китайците няма да делят по братски, а юе гледат да изтискат колкото могат.

41

ПОдканите за невойна

преди 2 години

Не се лъжете - това е подкана за примирие от запада. Ще мине месец преди Русия да реши как да процедира. НО сигнала от запада е подаден. :)

40

Сандо

преди 2 години

ще бе, нека се бият до последна капка украинска кръв, дайте им още оръжия, нека се бият!

39

мир

преди 2 години

Гарант че Русия няма пак да нападне Украйна е когато Украйна придобие ядрено оръжие. На агресора не трябва да се вярва, а трябва да се възпира.