165

Репресиран

преди 2 години

Свалянето на комунизма беше когато нямаше интернет.

164

Зрител

преди 2 години

Преди диктатора Ким да спре рускитв телевизии речта на путин беше ясна. Украйна, българия, румъния. ТОЙ ГО КАЗА

163

акъл

преди 2 години

като настъпал кривата плочка на тротоара и се опръскал с кал, той казал - плочката е виновна

162

Тц

преди 2 години

Нищо не е нермално .Нормалното е да се махнете цялата ви сбирщина .Опашките били организирани и си вярваш та дрънкаш.

161

аха

преди 2 години

бойко бил виновен, какще накара всички вериги магазини да вдигнат безобразно цената на олиото....абсолютни глупости и оправдания за некадърност

160

извод

преди 2 години

сега разбра ли , народе, че си избра некадърни червени превратаджии, гладни за кокала!

159

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо нещо оплете конците: как хем е нормално по време на война да има инфлация, хем някой го организира и инсценира? Ако е нормално, няма нужда да се организира нищо, ако е организирано, значи не е нормално. Изобщо и въобще...

158

Петя

преди 2 години

Ей как позна бре Асене, всичко е организирано, да хвърчат цените е нормално.Некадърници нагли,безобразно крадливи и безочливи.

157

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС-СДС подкрепят режима на Путин и войната на Путин срещу евроатлантическа Украйна. Това показват техните Пеевски медии. Лъсна грозната истина кой им плаща на Пеевските медии. Само Кремъл може да им плаща да пишат това, което пишат.

156

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо е няква бъгната версия на Путин, лъже като за последно. То не била инфлация, а резултат от действието на организирани вредни елементи, които издевателстват над народа. По неговата логика, света е във война от година и половина, че и повече, щото цените си растат оттогава.

155

Анонимен

преди 2 години

За олиото е ясно имаме слънчоглед за 4 години, има достатъчно олио по складовете, виждаме . . . . . . . . . . пусни го на пазара да видиш как за 4 часа ще изчезне! Поздрави от ПП - Продължаваме Поскъпването!

154

Анонимен

преди 2 години

Toз надмина Нинова по лъжи.Ценовият шок не е от вчера, ква война го гони (има няма 15-тина дни, и то м/у други страни). Картели какви ли не, плащащи на наш гръб "данък спокойствие на който тряба" - ей ти инфлация.

153

Моля Я Пак

преди 2 години

"нормално е да има инфлация при война" - Цитирай ми Научна Публикация по Икономика, която Доказва това Твърдение! Освен това Инфлацията я Имя при тебе много преди Войната - нима Инфлацията е от 2 седмици само?!

152

Вярващ

преди 2 години

Пропуснах да напиша. Герб = разделяй и владей

151

Вярващ

преди 2 години

Искрено вярвам, че Герб имат сериозна намеса във това което се случва. Не случайно Бойко беше преизбран за председател на партията, и вече иска предсрочни избори!!! Вярвам че, те са виновни и за Руската пропаганда която върви в социалните мрежи - пълно е с фалшиви новини!!!Мислете с главите си!!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Герберастко активно мероприятие ! Явно е залегнало в тезисите на конгреса им ...

149

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са мултимилионери, могат да манипулират пазара на олио и горива. Пиар Севи Бойко праща комсомолците с пачка пари да купуват олио и бензин. Пиар акция. Инвестират пари за връщане на власт.

148

Анонимен

преди 2 години

Герберисти, комсомолци, милионери - са в един и същи строй. Герберисти, комсомолци, милионери - винаги във труд и в бой!

147

Няма

преди 2 години

ГЕРБ, ПП, БСП, и каквото и да е, всичко се движи към война, не си мислете че някой се интересува от нас в БГ

146

Ффф

преди 2 години

И как се намаля администрацията?!? Само като погледнеш в парламента колко алчни за власт и влияние са се накачили да председателстват, колко съветника, замове в министерствата, та и министерства си съчиниха... Тоя патологичен лъжец как наглее, намалял бил администрацията. Цените, не ти ще ни внушаваш кой е виновен! От близо година сте във властта и сега кой ми с'ра в гащите. Мизерен, дребен, комплексиран плъх