160

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ ЗА СЕГА В УКРАЙНА!!! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГАТ ДА СВЪРШАТ Е ДА ВЗРИВЯТ АЕЦ ЗАПРОШКА , НО АКО ТЪМНИЯ ГНЬОМ СВЪРШИ ТОВА С НЕГО Е СВЪРШЕНО , ЗАЩОТО ЩЕ ОТНЕСЕ ТАКЪВ НЕГАТИВ , ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОПАЗИ И СКРИЕ КЪДЕТО И ДА БИЛО НА ЗЕМЯТА!

159

Румен

преди 2 години

До170Василив . Е като стане Украйна в ЕС какво му е лошото. Хората ще заживеят по правила . Същото беше и с Полша влезна в ЕС.

158

Атаман Сирко

преди 2 години

Тежко на победените, горко на майките, червеи за мюсюлманите, гарваните победители! Позор за късопишковците! Cui bono?!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Колко много зло има по бъгарската земя да се възхищава на дивотиите на Путин над украинския народ!!! Господ няма да ви прости , никога!

156

Анонимен

преди 2 години

Емигранта, току що сам го написа, руснака не може да се свърже от България с Русия по телефона. А сега ми кажи как рускините се свързват безпроблемно с бомбандирана Украйна, че и си говорят с бандеровците безпроблемно, че даже и получават информация. То бива бива фейк нюз, ала с тази направо избихте рибата!

155

Ленин

преди 2 години

Да не търсят линии , а да хваюат калашниците и да изкарат кремълското джудже на площада и да го гръмнат ! Това е динственото правилно търсене днес ! Иначе се задват тъмни времена !

154

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия е избила за ден повече Руснаци от колкото Вермахта през 1942!! Идола им Адолф би се гордял с тях!

153

Анонимен

преди 2 години

Интересно, "емигрант", аз си говаря всеки ден с моя позната рускиня в Москва. Никакъв проблем няма и за телефон, и за вайбър. Спокойно е при тях. И нямат липси по магазините.

152

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем изхода от тази ситуация!!!Русия печели войната!!!Европа маха санкциите че без петрол и газ не се живее!!!Украйна прецакана следвайки американските интереси във война която не трябваше изобщо да става!!!Америка и Китай най големите победители за сметка на Русия и Европа!!!Целта на всичкото това беше да не се допусне най големият износител на ресурси (Русия)да се докопа до най големият консуматор (Европа)!!!

151

Василев

преди 2 години

След като Путин дойде на власт, нямат нито една загубена война до този момент!Всичко е прецизно изчислено и се върви по план график!Въпроса е не да се завземат градовете, а така да направи , че са задуши украинското национално самосъзнание и самите украинци да пожелаят смяна на властта, са не говорим, че вече всички територии богати на суровини и пристанища се контролират от Руската армия!До една седмица пада и Киев, и после се реорганизира и преориентира украинската държава!Агент Сара Мишел!ЦРУ

150

емигрант

преди 2 години

Работя с руснак емигрирал преди 24 г., вече 8 дни не може да се свърже с роднините си в Русия (забравих името на градчето му в Русия) всеки ден звъни и няма връзка му отговарят, не може и да се прибере защото се страхува за живота си, а и няма полети за Русия, не си е ходил 24 г.разбирате ли за каква "демокрация" става на въпрос в Русия !?

149

Анонимен

преди 2 години

Чета Холандците отворили номер за дарения за украйна за питейна вода и храна. А те като контролираха водата на толкова народ ги държаха жадни не ги беше жал.

148

Анонимен

преди 2 години

Еееее, свърши ковид пропагандата и я замениха с военна такава! Като се има предвид колко кекава беше първата, разбирам защо е такова ниско качеството и на втората.

147

Ахмед

преди 2 години

Като гледаме тези руски войничета как хленчат си мисля, че руснаците са избягали от Украйна и войната е спечелена от последните.

146

Анонимен

преди 2 години

Търсете ги Варна морето сините вълни. Бедните украинци бягат от войната към плажа. Боже колко ми е жал ще си отворя една руска водка напук на санкциите

145

Анонимен

преди 2 години

САЩ да вземе пример от украинците и да създаде гореща линия на която майките сирийки, иракчанки, иранки и бъдещи майки на народи, които ще бъдат освобаждавани, да могат да звънят така до Америка и да питат за мъжете и синовете си. Браво на Украйна, дадоха пример на големия батко как се постъпва. От сега нататък това да е еталон. Франция и Англия да не се кумат и те да взимат пример. Евала!

144

Анонимен

преди 2 години

Въх,надминахте себе си. Чак толкова не очаквах. То,че не сме много умни,не сме,ама вече прекалявате.

143

Анонимен

преди 2 години

Няма убийства в Украйна, западната пропаганда. Няма нито една сграда, която да е разрушена, всичко е CGI

142

Анонимен

преди 2 години

Западна пропаганда. Няма такова нещо. Руската армия е велика, украинците я посрещат с хляб и мед. Война в Украйна няма. Цял свят обича Русия.

141

българина

преди 2 години

в други по обективни медии дават обратното...