93

Анонимен

преди 2 години

е от кога го пишат за славяните , сега му го дадоха за опорка , истината е че славянските държави ги смятат за второ качество от ес и за новите колонии за им източват ресурсите

92

Киро Манделата

преди 2 години

Не бих казал, че в момента дрънчи на война. Анализираме ситуацията. Продължаваме промяната.

91

Вторник

преди 2 години

Станаха ясни, най-мащабните доносници , господата Газов и Петролов.

90

Галфон

преди 2 години

Нали нямало опасност от доставките за петрол бе ,нали нямало да поскъпне в малките градчета дерат на голо няма контрол спекулират върху и без това високите цени а тоя бърза и еврото да ни набута!

89

Ghost

преди 2 години

т.е. никога няма да се отскубнем от 'прегрътката' на Москва!

88

Анонимен

преди 2 години

Киреле, спри да излагаш народа. Срам и позор си . Отивай се в Канада. Продажник .

87

Анонимен

преди 2 години

Според мен ЕС няма бъдеще. Всяка страна си гледа своя интерес и как ще се разберат помежду си всичките....няма как.А искат да поканят и други в съюза да видят и те колко лицемерие и меркантилност има при тях.

86

Анонимен

преди 2 години

Айде баце Кире, топката е в твои ръце. Сега е момента да останеш в историята като спасителят на българския народ. Дай му бензин, свали цената на доматите и краставиците, и ще си осигуриш поне още един мандат!

85

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е вреден за България! Или подкрепяш, или не подкрепяш санкциите, умнико! Че санкциите обслужват определен интерес - този на САЩ най-вече, и на Русия, вероятно само търговците с национални интереси не искат да разбрат. Полетите между САЩ и Русия продължават. Търговията с нефт - също.Затворените банки удрят интересите на всички хора. А ние спираме руските кораби, които внасят нефт и просим за милост..

84

ZZZzzzZZzoro

преди 2 години

Петков преди 2 дни - "Русия - бензиностанция с ракети"Петков днес : "Моля дайте ни бензина, ама без ракетите"

83

Анонимен

преди 2 години

сега на киро му трябват рубли

82

В дупито в дупито

преди 2 години

!!!

81

108,

преди 2 години

"толкова ви страхува , неграмотен български тръгнал от ББ , престане да изопачавате българския език това е глагол от несвършен вид така не се употребява" - - - Кривящият езика ни по този абсурден начин може да е завършил или в Симеоново, или в Харвард - общо взето като гледам май са на едно ниво напоследък. .... До неграмотното - бавно и ясно - "страхува ни" не е начин за ползване на този глагол. Няма как да те "страхуват", ама безродник български няма как да знае.

80

Анонимен

преди 2 години

Какво се е изказал все едно някой ни пита, каквото ти кажат от Брюксел прокси такова.

79

aa1830

преди 2 години

Скоро ще трябва да се преподписват договори и явно са му пратили някои предварителни цени. А пък с РСМ още няма напредък.....Не вървят по план нещата. Независими сме само на думи.

78

Анонимен

преди 2 години

толкова ви страхува , неграмотен български тръгнал от ББ , престане да изопачавате българския език това е глагол от несвършен вид така не се употребява

77

Василев

преди 2 години

Кирил Петков не е подготвен за такива времена, където България буквално е между *** и наковалнята!!!Тука трябва някой мъдър човек, някоя долнопробна мъжка про.ститутка, която да върти гъ.за, някой като Цар Борис, който да прави усмивки и на Запада и на Русия!Само образование и практика като бизнесмен не стига, трябва да си обигран, трябва да знаеш какво иска едната и другата страна, какви цели имат, какви червени линии са си поставяли, какъв потенциал имат и как са се въоръжили?Аманда!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Що бе, Кире, подкрепете санкциите, какво лошо има? Вярно, бензинът расте, храните ще се вдигнат, миналият месец сме платили ток 600лв и в момента нямаме пари за хранене, но всичко е точно. Подкрепете всички санкции, както правехте досега. Монетата има 2 страни - че Русия направи огромна глупост, направи, и ще си плати и с кръвта на войниците, и с унищожената икономика, и вероятно с повече, но Европа и САЩ я натикаха в ъгъла и я биха със санкции докато не започна да хапе. И ние сме виновни.

75

Гост

преди 2 години

Браво, за пръв път националния интерес преди другото

74

Анонимен

преди 2 години

ITтитата няма как да работят без ток, там е работата. Нищо друго