25

Анонимен

преди 2 години

Алоу лепиларките и лепилото поскъпна от днес на сетне ше си се друсате със собствената смрад.

24

ПорЦелан

преди 2 години

Великобритания е на затворен цикъл. Сама си произвежда ла.на и сама си ги консумира.

23

Анонимен

преди 2 години

Първосигналният Гардиън не може да улови разликата между "да покори" Украйна и "да демилитаризира", "да ненацифицира" Украйна. Гардиън знае ли, че самолетът на сваленият с преврат легитимен президент на Украйна Виктор Янукович вчера кацна в Минск? Дали не е пристигнал, за да вземе участие в преговорите със Зе-клоуна?

22

Българин

преди 2 години

Гардиън да си гледа Великобритания ...

21

Анонимен

преди 2 години

И сега Путин като изгуби, какво ще правят и къде ще се крият путинофилите.

20

Анонимен

преди 2 години

Мноо са кефа на коментарите на "вечно правите" вечно правите "демократични" медии самопровъзгласили се за съдници.

19

Анонимен

преди 2 години

Тъй като у БеГето 75% от населението има собствено жилище, а при англо-саксонците под20% имат такова, очаквайте скорошни гладни бунтове. Чувам цените на наемите в Лондон станали двойни отпреди няколко месеца.

18

Добрин от Добринище

преди 2 години

Бащите и дядовците на днешните евроатлантици навремето бяха правоверни комунисти, обичам да се шегувам, че ако някога Парагвай стане световна сила, децата на американолюбците ще забравят любовта към САЩ, и ще насаждат в България парагвайски ценности, ще търчат да донасят в парагвайското посолство, и ще сму чат кинти от 'Парагвай за България":)

17

Диоген

преди 2 години

Уотсън,какъв е този вой откъм блатата? - Руснаците научиха курса на долара, Холмс!

16

Анонимен

преди 2 години

Интересно Гардиън, защо подминават и птемъшчават за фашисткия терор в източна Украйна. 8 години розовки очила, 15 000 убити и се незнае колко изселенк по принуда. Лесно се коментира когато иде реч за мазане, но когато трябва да се покаже незсвисимата реалност се млъква. Шо така ве Гардиън?!

15

бай Иван

преди 2 години

* в Русия

14

Анонимен

преди 2 години

Отварям хладилника и покорявам сланината . същото. Вярно е само че под стрес не се работи на пълен капацитет но поне се работи. Подкрепям. Нека да работят

13

бай Иван

преди 2 години

И да се стигне до гражданска война в Украйна ще се оправдават с външна намеса и руснаците ще се връзват.

12

БАНко

преди 2 години

ПУБЛИКУВАТЕ САМО ЛЪЖИ !!! НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА В ПЕТЪК ШЕФА НА НАТО КАЗА : УКРАИНСКИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ СЕ ОБУЧАВАТ В БАЗИТЕ НА НАТО , СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ УЧАСТВАТ В ПОДГОТОВКА НА УКРАИНСКАТА ВОЕННА ИНФРАСТРУКТУРА , ........!!!!!! ПУТИН Е ДЛЪЖЕН ДА ЗАЩИТИ СТРАНАТА СИ ОТ МЕРАЦИТЕ НА АМЕРИКА И НАТО !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Моля се, тази война да спре, много трагедии преживяха хората през тези осем години, гледах някои видеа в Тубата и плаках, тъжно ми беше и за украинци и за руснаци, радвам се, че нацистите и Зеленски вече няма да съсипват живота на украинците, на всички украински граждани и руснаците, братята от Русия и Украйна се намериха, дано живеят в мир и благоденствие, колкото и да е им е трудно след тази разруха на Украйна, стъпка по стъпка да върнат държавността отново и построят отново красива Украйна!

10

Анонимен

преди 2 години

При тази цена на газа, очаквайте манифестации по европата след първите мартенски сметки.

9

Смук

преди 2 години

Коментари от типа - Русия може да спечели войната, но губи - са само от западни и еврейски медии. Как може да спечелиш и да си загубил докато печвлиш.

8

Анонимен

преди 2 години

Гладна кокошка майдан сънува...

7

анонимен

преди 2 години

И в България правителство и 64% от хората сне съгласни с авторитетния британски вестник,че руския Хитлер ще унищожи Русия.

6

ПСИХОЛОГ

преди 2 години

Тези които подкрепят Русия подсъзнателно искат да вземат благата на запада и да ги задължат да им слугуват . Тези които подкрепят Запада подсъзнателно искат да му слугуват!