27

Анонимен

преди 2 години

Руснаците с криза и фалити ли ще ги плашите? И те като нас не са излизали от кризата, но виж западните ни партньори дали ще могат да понесат още едно затваряне на фризьорски салони?

26

Братска Украйна

преди 2 години

Да идват нека да останат русия ще ги храни някой сатанист пусна вируса тогава

25

Анонимен

преди 2 години

Ми правилно! Пак много търпяха руснаците, требваше още от деня, следващ на спирането на Сев.пАток 2 - да спрат Сев.пАток 1

24

Анонимен

преди 2 години

30 хиляди гърла от Украйна са вече тук, ние ще ги издържаме и ще се надпреварваме с тях да кандидатстваме в нашата страна за нашите работни места!Да не говорим че и носят и си филис.

23

Ти да видиш!!!

преди 2 години

До АнонименИскаш да кажеш, че ако върнем Бойко и той подари още едно куче на Путин и бензинът ще стане лев и половина? Ти си гениален хибрид между кукурбита пепа от Банкя и цинкова кофа от Кърджали!

22

Анонимен

преди 2 години

и СрАЩ и сатаНАТО имат право да забъркват слугите си във войни които сами финансират и да ги оставят на произвола

21

до 13

преди 2 години

Да, спирането на проучването в Черно море, беше с някакъв много *** предлог , за обучение на Руската армия в Черно море. Ами да ама си е в нашата територия.

20

Анонимен

преди 2 години

НАТО няма да се бие за Украйна. Но ако Русия спре петрола и газта на ЕС и САЩ, НАТО със сигурност ще я атакува!

19

Анонимен

преди 2 години

***...киновата маниакална война е от седмица, а наш мОн-чу е вече шеста година, и тъкмо него трябва НЕ да избираме, а да изгоним в най-скоро време. Цените на ВСИЧКО почнаха да растат от май миналата година, дамаджано-моньовите шумкари няма как да оберат банките заради валутния борд, затова пък ни обират човек по човек, чисто персонално. Да изгоним българския мини-пу...тьо, разнито кокорчовци и яневци - мОньо-кукли-на-конци, вече от година ядат живо месо - и не само от НЕКАДЪРНОСТ!

18

Асанкее

преди 2 години

Топли ли те цената на газа? А ако путин не продава газ,то бързо Русия него "ще продаде"

17

Анонимен

преди 2 години

говоря че пропагандата на комунистите ви самоунищожава и без лоши мисли

16

Анонимен

преди 2 години

Да го спират. Руснаците твърде много търпяха западняшката наглост, но вече като че ли търпението им се изчерпва. Знам до какво ще доведе това но в крайна сметка никой не е длъжен да захранва някого а той през това време да подмолничи срещу него. Това ми е познато. Що се отнася до руския газ има кой да се възползва. Тука нашего брата ЕС да му мисли.

15

Герберски младеж

преди 2 години

Днес на бензиностанцията нафтата е станала само 380 стотинки! Бягайте на евтинията! Кичо и Слафтшо ще ви дават гориво без пари!

14

Анонимен

преди 2 години

До Момо: от какво ще фалира Русия? Произвежда си храна, горива, собствена индустрия. Изплати почти целия външен дълг. Виж за Европа със среден дълг 70% БВП спирането на икономиката ще е грозно ...

13

Ха

преди 2 години

Дано,ама надали)) ЕС ще намери начин да не е на студено,а путин ще диша газ и пие петрол, но забравя,че руснаците не пият петрол и не искат газ да дишат хахаха. Краят Му е близък

12

ТестКит

преди 2 години

Протестите за добив на газ в България 2014 бяха финансирани от Русия. Имаше 50 човека на протеста на "Попа", но имаха голям отзвук навсякъде. Изследването на газа в Черно море в нашата собствена акватория също бяха спреди от Русия. Русия обича да държи заложници. А ние имаме ресусрси! А хората питат: КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ! (като онзи клип от Бузлуджа на свирепата лелка)

11

Майтап

преди 2 години

Какви пък толкова работни места има в БГ като не се произвежда почти нищо?

10

аз

преди 2 години

ако го спрете умирате още по бързо !

9

Анонимен

преди 2 години

Най много Германия да спре да произвежда автомобили. Голяма работа!

8

Делта

преди 2 години

Вируса ли е в дъното и ако путин не е замесен нещата са прекалено сериозни