157

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкраинския и румънския езици са изкуствени езици, създадени от австрийците,а не са натурални езици и са натрапени с много насилие над дедите на днешните украинци и румънци. Първите коцлагери в Европа са създадени от австрийците през ПСВ, там са изпращали дедите на днешните украинци, защото не са искали да използват натрапения им от чужденци изкуствен "украински език", а натуралния им език е бил руски! Римска империя или Византия , също никога не са съществували, това са измислици!

156

Анонимен

преди 2 години

Еврейче злобно!

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 Прочети какво съм написал. Тогава са му казвали малоруски и са казвали Малорусия за цялата тази област. Първоначално включва територията на Хетманщината, анексирана през 1764 година от Руската империя и превърната в Малорусийска губерния, като с времето започва да се използва за по-голямата част от днешна Украйна. Говори се украински.

154

Анонимен

преди 2 години

Беше ли на Бело Зеленски като го заяви?

153

До 201

преди 2 години

Етиките само!!!Истината я знаят хората ...даже и ти!!!Русия ще размаже Украйна...цели империи е размазвала една Украйна няма да!Въпросът е друг ...нужно ли е да умират хора от двете страни след като знаем как ще завърши?!Нужно ли е Европа да е губеща купувайки 3 пъти по-скъп газ от Америка?!Нужно ли е цяла Европа да е зависима от Америка спрямо газта и петрола?!Какво мислиш кой печели от тази война ... Украйна, Русия, Европа, демокрацията или просто Америка по всяка едно точка ?!

152

Анонимен

преди 2 години

Тоя надрусан клоун, който държи толкова животи в ръцете си, дори и в САЩ вече го осмиват.

151

Анонимен

преди 2 години

ок - това не е отговор на въпроса защо се забранява сега? Тове е status quo от 200 години и сега какво налага тази промяна? Нищо! Чиста проба национализъм.

150

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова са глупости, които си писал, защото през 1876 е нямало "украински език", тогава са говорили на руски език там, самото име "Украйна" означва - в края на Русия, едва в началото на 19 век, през ПСВ австрийци и въвлечени местни руснаци от днешна Украйна, създават изкуствения украински език и го натрапват насилствено с много терор, но не успяват, защото Антата печели войната, а преди тридесет години отново го въведоха и натрапиха на Украйна, нацисти!

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 защото е матерен на 50%+ от населението... затова... Говори се от почти всички, но благодарени на помощта на руските цере, Сталин и дреги радетели за чистотата на руският език. Украинският е забранен от 1876 година с Емският декрет. Защо го забраняват като са един и същи език.

148

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, над 1000 българи са убити от теб, ти си за съд в Хага, заедно с Коломойски!

147

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, ти не си славянин, нито си украинец, нито руснак, затова не ти пука, че ще потопиш една славянска страна в кръв и извършваш геноцид над славяните там! Руснаците ви спасиха всички евреи през ВСВ и ви създадоха държавата Израел, за да имате къде да живеете, защото бяхте преследвани от нацистите, а вие за благодарност убивате славяни! Нормален ли си? Ти си за съд в Хага, заедно с Коломойски!

146

Анонимен

преди 2 години

до 176 - защото е матерен на 50%+ от населението... затова...

145

До Разкрития

преди 2 години

Жалък си братко.... някой лев ли ти дадоха за тая публикация? Не вярвам. Просто реши без да мислиш да си кажеш твоето мнение за нещо което главата не ти го разбира. Моля те помисли.....все пак си мисля че Българите можем :)

144

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време .и Киев ще падне ..но какво следва ..

143

Фалшива новина

преди 2 години

Имат пет АЕЦ -а, от които Чернобилската не работи. Пожарът в Запорожката АЕЦ е подпален от украинците, а не е резултат от обстрел.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 В украйна не жевеят 50% руснаце. Виждаш как ги посрещят тези руснаци руските войски. Провери в руските медии и ще се изненадаш, но руското население е 17% и е компактно в няколко региона. Примерно Харков, който отвръща с голяма любов вече 10 дни на освобождението. Данните са от преброяване направено при проруски президент и правителство през 2001 год. Надявам се, че НАТО тогава не го правила или ти знаеш повече. Луганск и Донецк - 67% украинци.

141

крумски

преди 2 години

Киевска Рус.... И кои са Бандеровците????

140

Анонимен

преди 2 години

- Мамо,аз съм в плен! -Сине,танка ли угасна?

139

Анонимен

преди 2 години

След като Испания е нападнала Южна Америка преди 6 века, значи Русия има право да нападне Украйна!

138

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Два КОНЯ С военна техника преминали ДУНАВ МОСТ номер ДВЕ пише БУЛНЮС