44

Анонимен

преди 2 години

И докога ще се крият зад цивилните храбрите украински нацита? Надяват се на руснаците да им писне и да почнат да трепят наред? Обаче онези могат просто да спрат доставките на всичко и да оставят цивилните да изядат живи храбрите украински нацита. Не знам този вариант предвиден ли е от "управата" на града.

43

Анонимен

преди 2 години

43 не знам какви са в Молдова, възможно е да си прав. Но у нас идват наши си, с българска кръв. И са бедни, едва успяли да избягат с дечицата си. Богатите капризни украинки ще хукнат на запад, няма да стоят у нас, дори няма и да стъпят у нас. Ние си прибираме нашите, ония с българската кръв. Те и за това идват тук. Бъди сигурен.

42

АнонимеН

преди 2 години

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРИМИРИЕ!!! АЗ СЪМ ЗА ПАДАНЕ НА РЕЖИМА В ЗЕМИТЕ НА МОРДОР, А ТОВА Е МНОГО ПО-ВЪЗМОЖНО КОГАТО НЕЩАТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ!

41

Асан

преди 2 години

Всички у мазето немаме пари да ви хрантутим :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на лъжливите руски ор.... ки?Оная тяхна говорителка Захарова твърдеше, че само луди могат да повярват,че Русия ще нападне Украйна е всички видяхме кои са лудите те са руснаците и диктатора им.

39

Татул

преди 2 години

Разгледайте нета и вижте възмущението на молдованците от поведението на "бежанците" украинци, защото има много в молдова в момента. Избягалите са повечето богати и разглезени украинки. Бедните украинци не могат да напуснат домовете си, просто нямат къде да отидат. А тези по спа центровете, се държат супер нагло.

38

Натовеца

преди 2 години

Вече знаем много добре че укро нацитата ползват хората като жив щит сума ти военни експерти и ветерани войни участвали във анти-терористични операции по света го заявиха ,това са точно тактиките на ислямска държава!Държат хиляди чуждестрани студенти заложници във Киев и застрелват всеки дръзнал да избяга самите суденти там го потвърдиха! има и снимки на укропи нацита криещи се във физкултурни салони на училищата сами се снимат и хвалят с това във социалните медии!!

37

Анонимен

преди 2 години

'' 25 000 укранци са влезли у нас '' .................................. когато се опитвам да вразумя българския селянин - да не е толкова надменен и злобен, като казвам, че всеки може да се окаже в положението на бежанец ... българския селянин се смее и слага минуси. Хайде да видим ... май путин ще ви даде урок.

36

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на лъжливите руски ***?Оная тяхна говорителка Захарова твърдеше, че само луди могат да повярват,че Русия ще нападне Украйна е всички видяхме кои са лудите те са руснаците и диктатора им.

35

анонимен

преди 2 години

АБЕ ЗЕЛЕНСКИ И ПУТИН Я СЕ СПИРАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯ ЧИЧО ВИ ОСАМА ТОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ ЕДНО ХУБАВО

34

Анонимен

преди 2 години

Русия има интерес градът да се евакуира, за да погребе укронацитата живи в развалини. Защо им е да сабодират това? Само си усложняват работата.

33

Анонимен

преди 2 години

Украинците не са избирали нищо, шайка продажници избират вместо тях. Ако смятаме Украйна като популация от 2013, Зленски е бил първият избор на около 10 % от гласоподователите. Те сигурно и за това изопачават всичко 10 пъти, че да е все едно представлява всички...

32

Анонимен

преди 2 години

Изглежда и едните лъжат,и другите лъжат.Всеки според пропагандата,която искат да постигнат.Но в крайна сметка,както и да се погледне,Русия е агресор.За съжаление руснаците ще страдат от изолация и бедност с години,дори и тези които не подкрепат режима на Путин.

31

Анонимен

преди 2 години

Вчера крайно десните неонацисти в Германия са обявили, че събират желаещи да подкрепят "техните украински братя от Азов". Има множество клипове в нета. Не знам дойчовците защо не ги махат, а в същото време едно обикновено клипче с хитлепови мустаци се смята за нарушаване на правото в Германия. В мига в който стигнах до изречението с Азов и ми стана ясно кой реално не позволява хората да се евакуират. Горките хорица. Дано Мариупул падне по-бързо, за доброто на тия невинни.

30

Анонимен

преди 2 години

много подли и безочливи са руснаците, е така поне малко срам не изпитват ли?

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Украйна е спорна между Русия и НАТО. Украйна избраха НАТО срещу Русия и така война.

28

Анонимен

преди 2 години

Руснаците от вчера използват дронове и дивизията АЗОВ ли беше на десен сектор отказала да влезе в бой заради големи загуби от дронове и украинската армия изстреляла една ракета точка у по тях :))) Украинците почнаха сами да се избиват.

27

Анонимен

преди 2 години

Брех, като ви чета, руснаците големи ангелчета. Осигурявали коридори. А защо не се разкарат изцяло от чуждата държава.

26

Анонимен

преди 2 години

Киев ще проверява информацията от властите в Мариупол. Нямат им доверие, защото си познават стоката. Що се отнася до обстрела от руснаците, как да повярва човек, като гледа как те седят когато ги псуват украински тетки или спират танковете пред 20-тина невъоръжени мужици? Това по материали от "независимите" западни медии.

25

Анонимен

преди 2 години

Май вярно ще излезе че държат цивилни като щит. Ако пуснат цивилните днес както е обсаден града ще ги пратят в преизподнята с тежката артилерия няма Азов, мазов всички са game over...