281

Анонимен

преди 2 години

Днеска бройката е злато

280

Анонимен

преди 2 години

Путин се нас...ра.Само където даде руските деца курбан.Но този шизофреник няма съвест.Дребните хора винаги са били най-после и гадни.Такъв на снимка да го видиш,шамар да му удариш.

279

Анонимен

преди 2 години

Руските граждани патят редом със Още всеки не ислямизиран живот Няма ли уличен Телефон

278

Tони

преди 2 години

Тотален разгром, Путин само се присмива на смешните санкцийки, украйна падна , флага на ВЕЛИКА РУСИЯ гордо се вее, на все повече места в Киев се вижда руското знаме , дори и на държавни институции от тая сутрин, лесна и рутинна победа, като тренировчица, а като се има предвид , че Шойгу изпрати само стажантчета на по 16-18г на фронта !

277

Анонимен

преди 2 години

руското посолство в Холандия съобщи че се увеличават оплакванията от руски граждани че получават заплахи за физическа саморазправа

276

А Х

преди 2 години

Росен,много ти се иска,но това,което говориш са чисти русофилски пръд... ааа лъжи де.Путин и неговите лакеи вече са с един крак в гробищата,а с тях и русофилите и предателите.Готви се.Сгъвай костюма и обувките,а ковчег ние ще ти купим,че даже и ще те сложим вътре.

275

Росен

преди 2 години

ПУТИН СМАЗА ФАШИСТИТЕ ЗА 3 ДНИ, кИЕВ ПАДА ДО ЧАСОВЕ ! ПОБЕДАТА Е БЛИЗО ! Велика нация е Русия, с велик народ . Беше време да се спре касапницата в Донбас и убиството на майка и дечица . Вечна слава на Русия

274

Анонимен

преди 2 години

Запомнете България желае мир и сигурност и затова няма да има второ дете във повечето случай

273

А Х

преди 2 години

Опитай,Чебурашка.Последното,което ще видиш,ще бъде локва кръв,в която сам ще се удавиш.

272

ЗАДник

преди 2 години

Едно време точкувахме туристките по морето.За германка 10 топки,за полякиня 8,за чехкиня 5,а който думнеше рускиня му се взимаха 10 точки.Те винаги са били лесни,а ти за чорапогащници ми говориш.За една филия с лютеница и за едно парче диня се думкаха.

271

Анонимен

преди 2 години

Моля да се знае Че 75% от всичко Е, на- Русия След 7 Май 1945 година

270

Христина

преди 2 години

Винаги с братска Русия !

269

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

268

Анонимен

преди 2 години

Изгони руснак . Купи му ваканционния апартамент на безценица.

267

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми дами и господа Моля да информирате ЦРУЩом има случай като това нещоНякой да определя на някого

266

Анонимен

преди 2 години

Смеят ли... военните са полудели. Ще изчакат момента.

265

Анонимен

преди 2 години

Путин ще разбере какво значи демокрация, когато вместо с цивилизовани народи като европейските и северноамериканските, се наложи да се пазари и договаря с Китай. :))))

264

Еххх

преди 2 години

Володя, кандидатите да поддържат огъня на твоя казан ще са толкова много, че навярно ще се бият, за да се вредят !

263

Анонимен

преди 2 години

И кво излезе, че разни ястреби от САЩ, като сенатор Джон Маккей, са прави че с Путин трябва да се води твърда безкомпромисна политика.Ако бяха въвели сегашните санкции още през 2014год.сега нямаше да има нахлуване в Украина, а щяхме да гледаме бунтове и революция в Русия.

262

Гадняр

преди 2 години

Мненията за увеличаващата се зависимост на Русия от Китай са доста верни. Само да допълня, че ЕС и САЩ са основните клиенти на китайските стоки, а китайците са хитри и не искат да си губят пазарите. До десетина години Китай ще бъде основния купувач на руски суровини. Те ще определят цената, не Путин. После преработените суровини ще заминават за износ на по-атрактивна цена и с по-голяма печалба. На.бани ще бъдат обикновените руснаци, както винаги.