84

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро ще има поредната партия на 5тата колона в България. След като Просто Киро излети с 200 заради инфлацията и беднотията, новия проект на Козяк- Янев ще се опита да обере гласовете на балъците на поредните извънредни избори!

83

Аз

преди 2 години

Подкрепям Стефан Янев

82

Анонимен

преди 2 години

Путин играе на компютърна игра: -Буум, досвиданя Лондон, буум досвиданя Вашингтон, ...досвиданя Париж! Влиза асистента по отбраната: -Но какво правите товарищ Путин? - Как какво, играя! - Но другарю Путин игрите са на другия компютър, този е за ядрените ракети....

81

Кирил

преди 2 години

Плаща на путин да атакува украйна. Кирилер

80

Анонимен

преди 2 години

Края на света е близо!! Спасете душите си!! Молете се на Бог за това!!

79

Анонимен

преди 2 години

Абе.....Star Wors. И нека силата бъде с вас.

78

Анонимен

преди 2 години

То се видя, че Ковида се провали.. хората вече не ги е страх от него. А и почнаха да се бунтуват..Канада, Франция, Австрия.. Трябваше да се измисли нещо друго, страшно, което да държи хората в страх и ужас. И какво по-добро от война!! А пък и ако е ядрена.. Ще ги държи в страх още по-дълго.

77

Моргелоните

преди 2 години

Минават над натовски обекти. Заминавам за планетата вулкан. Имам екипаж.

76

Анонимен

преди 2 години

Нищо не мислят "ядрените експерти". То какво и да мислиш. По-добре питайте врачките, на кой в главата какво се върти. От "експерти" файда няма. Само си чешат езиците.

75

Анонимен

преди 2 години

За никого няма да се бия. За тия с квадратните джипове къде дирижират всичко и от 2020 насам се опитват да ни изтребят първо с биологично, сега с ядрено оръжие, няма да си мръдна пръста! Нито Русия ме интересува нито САЩ нито който и да е. Вземам автомата на първия убит войник или полицай и повам да стрелям по първия мафиот с квадратен джип!

74

Анонимен

преди 2 години

Ненормални и.Тия ако решат за запас да събират де ще ходим кво ще правим ви свръзки биволи сте бре ще опъваме ли антени и кабели

73

Анонимен

преди 2 години

Питам защо Израел, който постоянно изтребва палестинците не е на мушката на ядрения арсенал на Путин? Защо пак забъркаха Европа в плановете им за масово изтребление и никой нищо не говори за Израел? Защо има полети на Аерофлот до Израел? Кой пази евреите и иска да отрови Европа с радиация?

72

Възраждане на СССР

преди 2 години

До ден днешен само ФАЩ са използвали ядрено оръжие срещу гъсто населени градове. Не срещу воени обекти, не срещу производствени комплекси или укрепени позиции а срещу цивилни градове с жилища,училища и библиотеки!! Хайде сега да не ни обясняват колко лоша била Русия, защото притежава ядрено оръжие и хипотетично може да го използва срещу воени цели!

71

Анонимен

преди 2 години

Тия само да посмеят да направят ядрена война и излиам и разбивам някоя полицейска кола или казарма, и с автомата тръгвам по ония с квадратните джипове къде спират на Съборна да купуват гривни за 10 бона за к.рвите си!

70

Анонимен

преди 2 години

Пичове, пуснете си flightradar и ще видите че аерофлот си лети без проблем от Тел Авив до Москва. Защо Израел не си затвори въздушното пространство за руски самолети? Путин ще пусне ли ядрена бомба над Тел Авив? КОЙ иска да отрови Европа с радиация без да пипа евреите????

69

до SS

преди 2 години

След ядрената война само трчбва да почакаш в луксозния бункер 200-300г. да изчезне радиацията и после кеф.

68

Елица19

преди 2 години

Много ми е притеснено както на мен така и на котенцето ми. Някой може ли да ми го оправиии за да му е хубаво и да не тъжи и да не му е притеснено плссс

67

Анонимен

преди 2 години

Възраждане на СССР, факт, ама айде кажи и други факти. Например, че бургерите са били нападнати, това първо и второ - те не са го направили с цел обединение със своите братя японци.

66

Путине

преди 2 години

Спри за малко. Тия бомби ще трябват когато луната се сцепи тя е тръгнала не съм ваксиниран и е невъзможно да ме национализираш поне опитай да ги детонираш докат падат на Земята

65

Възраждане на СССР

преди 2 години

САЩ са единствената нация в световната история използвали атомна бомба над цивилни!! И то 2 пъти!! Факт...