44

Мдааа

преди 2 години

Тъй тъй..Ама 4милионна православни се завръщат в руската родина майка, и огромна територия,пък те нека санкционират...

43

...

преди 2 години

Руската пропаганда тръбеше,че Байдън лъже.И познаха,Русия не влезе в Украйна на 20.02,а на 21-ви.За всичко останало Байдън се оказа прав...

42

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън да вземе да ги налага пущините санкции на момента,че току виж утре ги е забравил!

41

Бай 100ян

преди 2 години

Русия винаги е била във санкции а специално за тези санкции се готвят от 8 години . Пазари в Азия бол. Направиха си разплащателна система алтернативна на Swift ако случайно ги изхвърлят от него. За северен поток 2 също има план Б . Цената на газта със всеки изминал час прави all time high , петрола също е на връх.Дори и по малко горива да продават на ЕС високата цена ще компенсира по ниските обеми. А реципрочни санкции винаги е имало , значи пак ще има. ЕС ще го отнесе най-здраво !

40

Стоя

преди 2 години

И се чудя какво да си анексирам без да ме санкционират. Мисля да анексирам бутилка бира

39

До 52

преди 2 години

Аха, но това си е сама твое мнение което не е меродавен за милиони хора по света.

38

Анонимен

преди 2 години

Прав си, бай Петко! Не е нужно да си русофил, за да знаеш, че през НРБ бяхме добре и няма по-хубаво от дружбата с руснаците. Ама сега младите са с промит мозък, будалеят по западният бърквоч, а на Запад няма нищо друго освен фалш, лицемерие, глад, безработица, студенина и упадък!

37

От този

преди 2 години

Айде бре, то рев то сополи. Ми само се дзверите. Конфискувате бе и филизи. В кръвта ви е.

36

Анонимен

преди 2 години

Путин преди да предприеме каквото и да било, предварително е обмислил и предвидил всичко. Така няма да го изненадат...А санкциите си ги е преместил от другата страна на борда.

35

Петко

преди 2 години

Още си спомням 1988 година. Тогава тамън станах на 40 години и се пенсионирах като старшина от БНР. Вече 34 години съм пенсионер, но още си спомням с умиление годините когато бяхме част от Русия, макар и не тяхна република. Бяха златни години и ако трябва и сега ще воювам на страната на Русия, защото ми даде много. Не искам НАТО и ЕС, искам да живея както преди и да уча младите на патриотизъм. Имам още много да дам на българската държава като знания и умения и да ги предам на по-младите от мен.

34

Анонимен

преди 2 години

до 41: Краварите имат не 30 млрд дълг а 40 трилиона! Последните 10 натрупани последните 5 години. В момента се нуждаят от петрол повече от наркоман - хероин!

33

Анонимен

преди 2 години

Харесвам западното безсилие срещу Русия. Нито им стиска на джендераастите да се бият на Изток, нито пък ялловите им санкции работят.

32

Анонимен

преди 2 години

Bidone ti glei kvi sankcii schte ti turi Rusiq che scte jivi umreli bez resursite im

31

Да доставят още

преди 2 години

Ще зарадват новите републики с безплатно въоръжение.

30

Ако луна

преди 2 години

Е президент а Фики министър предсвдател ще анексираме ли ЕС?

29

Илон Маски

преди 2 години

Оптимизъма ти е идеотски. Енерийната криза ще срути ЕС до просешка тояга.

28

Анонимен

преди 2 години

Със санкции ще борят мечока. Смях...

27

Да 34 Ангел

преди 2 години

Тц, прегледай светивните икономически сайтове , цените ще падат защото за мястото на руснаците отдавна дебнат по малки играчи и сега нишата за търговия с горива е свободна.

26

Анонимен

преди 2 години

Не я мисли Русия, тя има ресурси а кравите имат 30 000 милиарда дългове, които няма да изплатят на робите си от ЕС, Япония, Корея...

25

Анонимен

преди 2 години

Какво разбрахме до тук: 1. Украйна НЯМА никога да стане натовска. 2. Русия ще прави това, което реши, без да я е страх от скаапаните санкции. 3. Украйна е приключила като държава. 4. Няма да се лее англо-саксонска кръв на изток. 5. ЕС не е нищо друго освен колония на САЩ, безгласна буква. 6. Най-губещи от всичко сме ние, защото сме най-бедни, най-забравени и най-безпомощни в тия луди времена на инфлация и глад.