30

Анонимен

преди 2 години

А като бяхме във Варшавския договор начело с СССР 35 години какво спечелихме - само унижения и мизерия.

29

Анонимен

преди 2 години

Добре, че сме в НАТО, иначе нямаще да сме 10 пъти по бедни от западна Европа, ами поне 50 пъти.

28

да благодарим на бог

преди 2 години

Отваря ни се шанс да се отървем от русофилската паплачь.

27

Анонимен

преди 2 години

ЕС е умиращ съюз, без енергия и без ресурси което неминуемо ще доведе до крах на икономиката му след увеличението на цените на енергиите и на ресурсите. ЕС няма бъдеще. САЩ нямат интерес повече да стоят в НАТО, САЩ могат да се защитят и сами, а след анимационните филми на Путин са наясно че им трябват поне 20 години да настигнат военните техбологии на Русия. САЩ най-вероятно ще излязат от НАТО и ще кажат на ЕС оправяйте се както знаете, воювайте сами с Русия, налагайте санкции. САЩ винаги следват своите интереси.

26

Сбъркана природа

преди 2 години

"Основната му цел е да се противопостави на съветската експанзия в Европа след Втората световна война." - И сега разбирате ли руснаците - НАТО е станал от отбранителен пакт в нападателен, защото самия прави експанзия на изток. Сами си го пишат!

25

Анонимен

преди 2 години

До Добре че сме в НАТОТи гледай да не се окажем в Турция.

24

ИГРИТЕ НА ГЛАДА

преди 2 години

НАТО пази капитола а те организират игрите на глада тука- там. Сега тече мащабна рекламна кампания с плей-граунд Украйна. ето отговора "Защо и с каква цел се създава НАТО?"

23

Добре че сме в НАТО

преди 2 години

Иначе Източна България вече щеше да е втори Крим и в пределите на Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

До Срочно! Светкавично! 19. Тая ли дивотия измисли? Браво на детето! Ставаш за политик.

21

Анонимен

преди 2 години

НАТО си свърши прекрасно работата с Империята на злото, сега очакваме да се справи и със загнилата в Средновековието путинова Русия.

20

Нане

преди 2 години

Ей от запад се надига черна вражеска вълна! Аз съм се клел в името на Народна Република България, натуто за мен е враг на Моята Родина! Вън краварската съсмет от България! Референдум за еурогея и нато!

19

Анонимен

преди 2 години

След ВСВ Сталин се страхува че запада може да използва това че СССР е отслабен от войната с Германия и да го нападне (погрешно е смятал Сталин .Запада е имал нужда от СССР във войната срещу Япония) и затова Сталин на един парад прави демонстрация на най новия си танк ИС3 . Ясна демонстрация пред запада че СССР е по силен от тях . До този момент ИС3 е пазен в тайна а на парада пращат много танкове а не няколко бройки. Този танк доведе до създаването на нато . Запада е уплаши .

18

Анонимен

преди 2 години

Това не е пакт за отбрана а борса за американско оръжие.

17

КЪДЕ Е СССР?

преди 2 години

Щом няма СССР защо има НАТО? Генералите да смучат от члвнския внос ли? ЗАЩО ЕС не си направи собствена военна структура а трябва да храни и гейовете на острова и зад атлантика?

16

Анонимен

преди 2 години

Според доклада на холандската сметна палата, НАТО е черна дупка, в която безотчетно потъват членски вноски.

15

Анонимен

преди 2 години

До град козлодуи лато този,безочливия горанов си къде надига главата да дава акъл на хората и да критикува,невижда по далеч от носъ си много нагъл тип,герб го изгониха като мръсно псе,заради корупция и отиде в сърбия,безочлив човек.

14

Анонимен

преди 2 години

Терористична организация за налагане на американски геополитически контрол.

13

Срочно! Светкавично!

преди 2 години

Във връзка с лошото време в Украйна затопляне до 10 градуса таваришч Путин е издал заповед да се ускори нападението над Украйна. Новата дата е 15.02. Във връзка с настъпилите екстрени обстоятелства руското посолство в София свикна утре 14.02 спешен путинджийски събор в 8.00 часа пред посолството на СССР в София срещу отель Масква. Таваришч Митрофанова заповядва на всички таваришчи занимаващи се активно с путинджилък да бъдат точни за раздаване на униформи, аружие и индивид. средства за защита

12

Анонимен

преди 2 години

Войната е мир.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом НАТО е пакт за самоотбрана,какъв го дирят тогава Американците и другите нагло-саксонци в Украйна тогава???