176

Да

преди 2 години

Ленче, пътници сте, само ти не разбра на къде сте се запътили.

175

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 2 години

Зевзек се обажда в кабинета на КИРО канадецо:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Не може. Отстранена е временно от длъжност. След някоя минута пак:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Не може. Отстранена е временно от длъжност. След 5 минути пак:- Ало, може ли да говоря с Ленчето?!- Вие ненормален ли сте... Не разбрахте ли?! ОТСТРАНЕНА Е!- Знам бе, просто ми е приятно да го чувам...

174

Анонимен

преди 2 години

До до 191/195 "Сега заплатите са други и позицията ми е друга." Странно, току що ми цитирахте големи компании, а сега ми обяснявате как там не се плащало добре. Добре, споделете, кои компании плащат "добре" в България, кои "рекрутъри" трябва да се питат. Пишете неща, но никаква конкретика (освен хвърлянето на едни общоизвестни имена).

173

Анонимен

преди 2 години

Ленче, не обръщай внимание на хейтърите. Засучи мустак и хич да не ти пука.

172

Диоген

преди 2 години

Има вкус момата! Визия, модно манто,добро поведение.Но когато изтърси, че чакат още МЕДИЙНИ публикации по списъка,се поизясниха нещата...Има подчертан вкус - Към Властта!

171

До 182

преди 2 години

До Анонимен 182. Не е учила в Харвард , а е специализирала. Това са мнооого различни неща. Щеше да е още помощничка, ако не се беше сетила да защитава правата на ГЛБТ общносттта. Там има много пара. Щях да я призная, ако защитаваше бедстващите от пороите хора неотдавна. Или почернените от дрогирани шофьори семейства. Но не, тя няма да си цапа бялото палтенце. А колкото до правото - огромно число хора са завършили с отличие СУ. Тя с какво е по-различна от тях?

170

Анонимен

преди 2 години

До YouTube "Абе, аз разгледах линкедина на Ленчето, ама ми седи много постен. Бие на първокурсничка, дето кандидатства за стаж/първо по-сериозно работно място. Никаква конкретика." Може би защото освен едното специализантстване, Ленка, няма НИКАКВИ резултати.

169

до 191

преди 2 години

Както ви се каза, не познавате никого, не сте в сектора, говорите вре. Лек жокер- големите фирми плащат малко. Дават ви се конкретни факти, не било така. Окей, не е така. Няма какво да спорим повече с дървен философ. Нека не е така, залъгвайте се. Иначе ще споделя, че и аз си скъсвах д-то от работа за 9к в голяма компания, но смених бързо-бързо. Това беше преди 7 години. Сега заплатите са други и позицията ми е друга.

168

Анонимен

преди 2 години

До до 183/190 "и питам известните рекрутъри коя компания колко дава за тази позиция." Кои са "известните рекрутъри"?

167

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ СКЪПА СКАЧАЙ НА ПИЛОНА!!!

166

Анонимен

преди 2 години

До до 177/178 Продължаваме с общите приказки, но това не ме учудва. Както казах, познавам трима човека, които са сериозни програмисти водещи проекти за големи фирми, които бачкат за 8К на месец (без бонусите 2 пъти годишно) и си скъсват д-то от бачкане. Приказките за 15К (без да се напъватП ще ги оставим за хората, които май повече говорят отколкото правят.

165

до 183

преди 2 години

Не ми се е случвало да ме отрежат някъде. Просто знам коя позиция колко струва. Например- искам да сменя текущата си работа, гледам някоя по-висока от моята позиция, набелязвам си няколко и питам известните рекрутъри коя компания колко дава за тази позиция. Никакви тайни няма никъде. Винаги избирам тези, които дават най-много пари, няма какво да лъжа. Но никога не са ме рязали заради пари. Да не си точният човек за дадена позиция и да не ти фитне- да. За пари- никога.

164

Прав й път,

преди 2 години

крива и пътечка...нагли създания..

163

Куха кейка

преди 2 години

КИФЛА....!

162

До 164 от НТД

преди 2 години

Не, от циркова режисура през философия на правото до психология на икономиката. И не ми казвай, че тва не се търси, защото хората станаха видни личности точно с такива специалности.... Шегувам се бе. Де у хора като мене толкова акъл? Тва е само за наследствени гении. Но дори и аз знам, че изрезки от вестници не са доказателство. Де юре и де факто. Айде, чао, че ме чакат кофата и парцала.

161

Браво Ленче!

преди 2 години

Четейки коментарите, осъзнавам, че това което икономиката ни е произвеждала е хрантутила абсолютно незаслужено нагли търтеи, крадци и посредствени хора, свикнали на лесното след 12години дондуркане и гъзолизане в престъпната банда ГЕРБ(ГРОБ).Дано затворите ни да имат достатъчно капацитет.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Като пише есе е добра за писателка но и за началничка или политичка. Писателка взема едва 600 лева заплата.

159

ЛЕНИН и Лена Б.

преди 2 години

ПП (прав път) + електрификация = съветска власт! Скъпа енергия + скъп ПП(политически проект) = ПП(пипнахте патката)

158

иво

преди 2 години

ДРЪЖ ГИ ИСКЪСО , ГЕШЕВ ! В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА ! ОБКРЪЖЕНИЕТО НА кире , А НЕ ОБЩЕСТВОТО ТИ ИСКА ОСТАВКАТА ! ИЗВИВАЙ РЪЦЕ И СЕ НЕ БОЙ ! МАЛКО ИМ ОСТАНА ! СКРИБУЦАТ ОТ ЗЛОБА , ЧЕ НЕ МОГАТ ТЕ БУТНА !

157

Анонимен

преди 2 години

До до 177 Не обявяват заплати и казват че са фирмена тайна. Ако искаш по-висока, режат.