151

Гешев

преди 2 години

Йорданова , а нещо друго да искаш ? разбираш ме , нали .

150

Сатир

преди 2 години

"Такива са твърденията в сигналите. Ние работим по тези сигнали. Преценяваме внимателно кои от тях действително заслужават да бъдат внесени в пленума на ВСС и кои не би следвало" - има сигнали??? Няма ли гневни работнически колективи, искащи оставката на Гешев!?!?!? Още по шарматно, партийните ядки по места искат евтаназия на отвратителния Гл. прокурор. Анатема на антихриста.

149

Анонимен

преди 2 години

Лелката не е лоша. Типична милфла от немски филм, ама поне под играйте по-хубави снимки. Всеки път, като я видя изглежда, като че ли е на половинка гроздова.

148

you

преди 2 години

До АнонименНапротив примката се затяга сериозно около неадекватните ни управляващи в момента.

147

you

преди 2 години

Тази я гледах в "Лице в лице" днес.Същата като оня бездарник Петков.Само приказки без грам покритие.Едно голямо дърдорене и задължително лека ехидна усмивчица.На въпроса защо трябва да се смени Гешев,на какво основание,тя пак с лека усмивка рече - ми ние така сме решили.Искаме да сложим наш човек там и да си продължим безнаказано кражбите и да върнем Божков и Василев на бял кон.

146

Анонимен

преди 2 години

Никакви факти за сегашната прокуратура, за да не покрият престъпленията на мутрите. При един нов главен прокурор и реформирана прокуратура може и фактите да се дадат на прокуратурата.

145

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че Гешев сега си заработва още години затвор.

144

Анонимен

преди 2 години

Новата опорка на Дай България е следвана. Правосъдният министър има факти . НО!Те не ги казват защото прокуратурата ще разбере като види какво знаят ще покрие нещата. Интересно гледище. Ами дайте ги публично достояние. Тогава скрито покрито няма да има. Доста съм ителна ми се струва цялата работа особено имайки предвид, че шефа и Ристьо обикаляше заедно с тиквата цялата държава с джипката. Пък и Дай България по мой сметки са най-големите политически хамелеони в историята ни

143

Анонимен

преди 2 години

Борисов, Гешев и Цацаров защо още не дава затвора?

142

Анонимен

преди 2 години

Примката на Закона се затяга около чекмедже-шайката!

141

Анонимен

преди 2 години

треперете гербери,, квичете ..квичете като прасета на свинчокол --НАРОДЕН СЪД

140

Анонимен

преди 2 години

*** прости се продават за стотинки а не мислят за България,, важно е да е добре ББ и да има кюлчета та да им плаща--еничари герберски

139

до 232

преди 2 години

Не са ***, моя. Никой не може да плаща на толкова ***, колкото са вашите минуси. Вече близо година и все повече стават тези минуси. Ще останеш преждевременно без работа, моя. Свиквай с тази мисъл:)))

138

Анонимен

преди 2 години

утайниците и мършите на ГЕРБ пишат тук гледам,,*** продажни КВИЧЕТЕ

137

Анонимен

преди 2 години

тея мишоци и *** дето пропагандирац че цените се качили да отворят интернет,, по цял свят е така,, НО СА ПЛАТЕНИ *** и друго не мога да напишат та все сиренето им виновно....ако не бяха крали 12 год ГЕРБО сега щеше да има пари за всичко..но не те ги обмениха за КЮЛЧЕТА

136

Анонимен

преди 2 години

Просто Кирчо завърши реформата, Браво!

135

Анонимен

преди 2 години

с откраднатите пари герберите са инвестирали яко в интернетни *** срещу 100 лева на ден да драскат тук...ТРЕПЕРЯТ мутрите че усещат кво ги чака... никога повече ГЕРБ... никога повече мафия... затвор за ББ и ЦЦ и Гешев и Цацата и много техни другари ...усетиха те ...треперят ,, сън не ги хваща .. ей го и оня със свинската физиономия в парламента и мулти милионите (МАГНИТСКИ) и той се е изпотил и се репежи..

134

П.К.

преди 2 години

Тези, които сън не ги хваща за отстраняване на неудобните за тях, първо да поискат собствените си оставки за донесения от техните "промени" голям "подарък". Този подарък, който накара стоките, хранителните продукти и всичко останало да преминат границата на възможностите за тяхното закупуване и ползване от хората. Само с техните оставки можем да признаем и да сме доволни от така шумно рекламираните им "промени".

133

АНОНИМЕН

преди 2 години

Толкова е никаква тази женица и толкова й личи,че е кукла на конци на Ристьо,че чак неловко става като я гледаш и слушаш.Днес на пресконференцията оплете се като пиле в калчища в собствените си тези.Уж въпросът не е бил в личността на гл.прокурор и в същото време той е бил основният проблем.Некадърни миЗЕРници!!!

132

ГЕШЕВ ИМ ПРЕЧИ, БЕ.

преди 2 години

.... Щото ТРЕБВА да стане приватизацията в ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗА "БЕЗ ПАРИ"... ПО метода на г-жаИмпексова----ЗАТОВА РОВИЧКАТ ОКОЛО "БУЛГАРГАЗ"... хахахаааа