23

Анонимен

преди 2 години

Понякога пациентите отиват твърде късно в болница.Не оправдавам сестрата,която не е преценила състоянието на жената,но ако беше починала в ръцете на лекарите,нямаше да се вдигне такъв шум.А такива случаи има десетки всеки ден.Кой може да каже дали починалите всеки ден от ковид или други болести ,не е могло да бъдат спасени?Или поне някои от тях.

22

Теди

преди 2 години

МАРИЯ КОЗАРОВА СЕ ОПИТА ДА МЕ УБИЕ МНОГОКРАТНО

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Работата е там,че рецепционистката си е подала оставка, а шефа се натиска! Все едно тази жена определя правилата за прием. Персонала трябва да е обучен да действува приоритетно, а обучението е задължение на управителя! Неговата работа не се състои само да заема някакъв пост и да командва, а и да носи отговорност!

20

Анонимен

преди 2 години

Дам, лекувала се от лекото грипче. Не един и двама си заминаха. Жалко, че оставя сираче. Жалко, че не е проявила малко отговорност поне към него, именно- да се ваксинира.

19

Анонимен

преди 2 години

15 ти имаш ли идея какво е в северозапада? Там е бедното до небесата. Жената е била болна от ковид. Лекувал се е. Става й лошо. Бас държа че в областта има макс 3 линейки за всички в цялата област! Ония от бърза помощ са го помолили да я докара, явно са преценили че може да чака иначе 6 часа. За това човека е докарал жена си и явно е сам, защото и детенцето им е било с тях. 10 мин на регистратурата си бъркат кафето и задават въпроси за попълване на формуляр. Защо? Защото такава е системата.

18

Анонимен

преди 2 години

Мой близък приятел караше уж леко ковид и изведнъж една нощ се почувствал много зле. Едвам го спасиха. Говоря за спортист на 30 години. Много коварно нещо, като стигне ли се до интубация, изходът е фатален в 99.9% от случаите. Днеска си уж добре, а утре- много зле. Доста известни личности у нас споделяха, които са го изкарали същото. Как днес си супер, а утре- в реанимацията.

17

Анонимен

преди 2 години

Лекувала се от "леката настинчица" КОВИД-19 и изведнъж се почувствала зле. Не малко хора (антиваксъри) си отидоха по този начин. Жалко, че е имала дете и капка отговорност към него не е показала, като да се ваксинира, например.

16

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

Виждам, виждам СРУТИЩЕТО РАДЕВ, а Корнелия Нинова ВСЕКИ ДЕН ни напомняше за Борисов, но вече не я интересува нищо, нали се добра да вицепревиер и остана като преЦедадател на Партията на българските комунисти.... ще имаме Светли бъднини, поне според казионните медии и джурналисти, начело със Сашо Диков, даже не мога да повярвам, че това се случва след 30 години

15

Анонимен

преди 2 години

Тя седала 1 седмица без никой да и даде 1 аспирин, сега голям проблем че на регистратура и поискали лична карта за 6 минути. Тъжно е, да но не администраторката е най-виновна, особенно ако Писиарът е бил с 2 чертички

14

Анонимен

преди 2 години

За 12 години изгониха добрите лекари и сестри в чужбина,а тези,които останаха,не могат да смогват на хилядите случаи на болни от ковид и други болести,въпреки,че се наливат стотици милиони в здравеопазването.Трябва генерален ремонт на системата,но това е дълъг процес и ще отнеме много време.

13

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая политика хора. Стигнахме до онзи момент, в който или сме заедно да бутаме талигата да излезе от калта, или всички заедно губим онова което е натоварено на нея, а това е работа, бизнес, свобода и права. Дайте да се обединим за мерките и да разкараме тая дивотия дето 2 год ни съсипа. Да махат сертификата. Не работи. Който иска ваксина да я слага или пък не. Обявяваме грипна ваканция или онлайн за големите, малките тестваме двойно. Трябва да направим нещо. И то да е добро за всички.

12

Totenkopf

преди 2 години

Това е белата мафия, за тях човешкия живот не струва пукната пара, още много много случаи ще има, като този! Цените на апартаментите до небесата, защото лекарите захлебиха яко от вече 3та година цирк, по няколко апартамента си накупиха. За тях това е жътва ВЕДНЪЖ в жалкия им животец! Обичат да печелят на гърба на отчаянието на хората.

11

Гаранция

преди 2 години

До АнонименТова че няма гананция не означава, че е трябвало да я бавят 100 часа и да я питат за ЕГН-та

10

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка - никой не е господ

9

Анонимен

преди 2 години

Нали Тодор Живков ви го каза едно време "Недоразвито общество"..

8

dakotabg

преди 2 години

Системата,систематаааа...

7

Анонимен

преди 2 години

Няма никаква гаранция,че ако са я реанимирали веднага е нямало да почине.Очевидно жената е докарана в много тежко състояние и още не се знае от какво всъщност е починала.Защо не са и направили аутопсия?

6

Анонимен

преди 2 години

Това е само първият такъв случай, защото мерките са неадекватни. Ковид в момента се кара като грип и прави жестоки поразии след това. Ваксините не действат, зелените сертификати са повече за заразяване, отколкото за пазене. Чака ни вълна от такива случаи ако не се вземат реално работещи мерки. А те са адекватно лечение на хората и да не се подценява настинката, чакайки пациента да стигне до болница. И за Бога, оставете големите ученици в онлайн за месец, а малките тествайте по 2 пъти седмично.

5

Мхм

преди 2 години

До Анонимен 1О да, само той ще да е виновен! Ако беше Боко на власт нямаше никога да се случи това, здравеопазването и всичко останало по негово време беше на световно ниво хахахаххах

4

Анонимен

преди 2 години

Резултата трябва да е уволнение на рецепционистката и оставката на шефа на болницата