78

Анонимен

преди 2 години

Вижте най напред колко са полицаите от всички полиции и пожарникари на работа и пенсия т.е на пенсия и заплата от 4-5 години. Пенсионира се на 55г. и до 60 г. е на пенсиа и заплата. Отделно не малко част от полицаите са земеделци, лозари, чушкаджии, монтьори и пр. чиито доход не декларират. През ноща си дремкат през дена по лозята и нивята.

77

haha

преди 2 години

Другото което се сещам, че може да се направи е по един проверовъчен изпит за покриване на нормативите. Всички отпаднали на борсата и оттам на улицата да видят как се живее без "дай да измислим там нещо". Толкова безполезна организация е това родната милиция, че и това което взимат е много на фона на това което вършат.

76

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХААХАХ!!! Това да дадеш на НАРОКОМАН СПРИНЦОВКАТА С ХЕРОИН и да му кажеш "Откажи Наркотиците"

75

Samo minavam

преди 2 години

По пътя на обратната логика. Защо полицаите, не бият политиците.......

74

Анонимен

преди 2 години

Нека им, вчера гледах за един от свищов си запазил място пред блока все едно на баща му.

73

Анонимен

преди 2 години

България е страната от ЕС, в която има най голям брой полицаи на глава от населението.. Резултат от тази голяма бройка не се вижда. Да си съкратят с 20% персонала и ще имат ръст на заплатите

72

Айде бе

преди 2 години

И полицаите вместо да пазят парламента при следващият протест да раздадат туби с вазелин на дупетатите. Народа така им се радва че ще требе много вазелин.

71

Анонимен

преди 2 години

Карти за фитнес ха ха тънкия намек е, че една не малка част от тях са каби които за нищо не стават. Не е лошо да раздадат такива карти и на военните, че и там са се налели като прасета.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 "Карти за фитнес ли? В чий фитнес точно да отидат, за да бъдат осребрени милионите за грижата за полицаите? Списък на разрешените фитнес зали има ли+ "Е, сега. Рашков ще пообиколи да види кои собственици на фитнеси не го слушкат, и те няма да получат "препоръка" (а току виж започнали и по-често да им ходят на проверки дали спазват противоепидемичните мерки).

69

Анонимен

преди 2 години

До ПустинякСлед дежурство ти почиваш два дни, аз съм на работа всеки божи ден и за твое сведение не свиря на шефа, а имам отговорността да рзпределя и координирам работата на 5 човека и да свърша и моята си част, защото в отдела аз съм шефа. Само от изказването ти мога да преценя че освен от карта за фитнес, имаш нужда и от карта за библиотеката. Айде много ти здраве!

68

Анонимен

преди 2 години

Карти за фитнес ли? В чий фитнес точно да отидат, за да бъдат осребрени милионите за грижата за полицаите? Списък на разрешените фитнес зали има ли+

67

Анонимен

преди 2 години

Бойко им предложи 15%, те искаха 30%. Сега с нулева корупцията карти. Румеен радев преееезидееент презииидеент.

66

До 71

преди 2 години

И на мен не е повишаван и със стотинка доходът от 10 години. Но ако ми се вдигне например с 10 %, означава че ще трябва да работя с поне 50% повече и то извънредно. А учителите, администраторите и МВР не само им се увеличават заплатите, но прогресивно им намалява работата (имайки и в предвид намаляващото население, деца, електронни услуги) и само се иска. Без никакви подобряващи се резултати.

65

Стамат

преди 2 години

Полицията да не е започнала да отговаря с нещо различно от "Ми аз какво да направя", че иска и увеличение на заплатата?

64

До 57

преди 2 години

Последно гоних един от тези фитнес момчета продаващ наркотици на децата от гимназиите в района. От НДК почти до централна гара бяга, което си е доста за тях. Накрая се спря и легна на земята едвам дишащ. Сложих му белезниците без грам съпротива от негова страна. Сили не му бяха останали. Наруших правилата и малко го посъветвах заради тичането, но в границите на разумното и без да остават следи. Жалко обаче, че ще се отърве с минимална присъда, може и условна познавайки съдебната ни система.

63

Полиция

преди 2 години

Не е малко.Фитнеса на един член в семейството, ако спортува е в порядъка на 80-120 лв. в София.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Рашковци що не протестирате?Или вече сте милиционери и вие забранено!Едно време при Боко бяхте по смели!" Ееее, ама Боко беше "диктатор", пък сегашните рашковисти се пребоядисха на харвардисти и вече са умни и красиви и не им е до протести.

61

Мхмм...

преди 2 години

Лошо няма, даже е полезно. Нека видим, при положение, че все се оплакват от условията и дават за пример други държави, колко полицаи сега ще се възползват от тия карти и ще влязат във фитнеса?

60

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не виждам причина за възмущение в случая.На целокупното население никой не е вдигнал заплатата, даже с тия безумни ковид мерки скапаха и малкото работещ бизнес и всички в частния сектор едвам оцеляват.А бюджетните заплати се вдигат постоянно, без значение какво е положението на останалите.Освен това болшинството от полицаите определено се нуждаят от фитнес.Предвид че аз сама си плащам разхода за фитнес, дори бих се радвала ако работодателя ми поеме картата, все е нещо.

59

До 44

преди 2 години

Убеден съм, че си с някаква диплома за виЗше образУвание от провинциално университетче, получена дистанционно, а сега пафкаш цигари пред някой магазин и проклинаш живота. Ако ти предложат да станеш учител изпадаш в нервна криза, защото не знаеш нищо.А за полицай мечтаеш, ама нямаше връзки. И такива са 90% от форумните експерти.