40

Отдавна трябваше

преди 2 години

Украинците да спретнат един антимайдан на недобитите бандеровци и слуги на САЩ. Но никога не е късно. Вече и оръжие имат и могат с техните камъни по техните глави да ги смажат. Така че внимателно с военната помощ...

39

Анонимен

преди 2 години

Далновидецът наш Бойче е подарил газопровод на Путин и той няма да ни пипне с пръст за да не му се развали газопровода и малката Русия-Сърбия да остане на студено. От друга страна наш Бойче е построил дюнерджийница на всеки ъгъл така че е абсурдно да ни нападнат и ислямски терористи, защото иначе вместо пилешки дюнери ще трябва да ядат домус.

38

noFreeman

преди 2 години

тия па кога станаха държава та и армия да имат... пълен смях

37

96193

преди 2 години

Ще започнат с някой украински газопровод. От там Русия и Украйна ще обвиняват кой е извълшил този акт. Газа към ЕУ ще спре и Русия и Украйна ще се хванат за гушата. Това е плана - с един куршум - два три заека.

36

Анонимен

преди 2 години

До BG-Гражданин - Засега обаче Беларус и Казахстан се възползват успешно от руски ЗРК, изпратени им от Москва, като части от местното ПВО. Пък за Украйна и Грузия не знаех, че са люлки на водещата земна цивилизация )))

35

ДДРОнег

преди 2 години

Дано да се разминем само с дрънкане на оръжие и да се избегне използването му !!!__От една война ние първи ще загубим !!!

34

...

преди 2 години

"Една жена ми каза в трамвая,прочетох в един сайт..." В морето от дезинформация лесно може да се удавим...

33

От тия 448 млн

преди 2 години

Половината не са европейци. Докато руснаците са европейски народ и родният им език е индоевропейски, за разлика от вносните "европейци".

32

BG-Гражданин

преди 2 години

До Анонимен ... руската заплаха е реална за целият цивилизован свят. Нормално е гражданите на Украйна, както и на Беларус, Казахстан, Грузия, Молдова и т.н да искат да се откъснат от сковаващата прегръдка на Кремълскана мафия, искат го и самите руснаци които пълнят на талази Европа, Щатите и Цивилизованият свят, така че рано или късно путинова рассия ще последва съдбата на СеСеСерето си, а путин и лукашенко ще търсят политическо убежище при Ким чен Грух ... !!!

31

Нищо ново

преди 2 години

Къде се врат и тези? Имат всичко на всичко 30-хилядна армия. Когато по времето на ВСВ германските воиски са влезли в Белгия чисто и просто са вдигнали ръце нагоре и са гои оставили да минават накъмто Франция. Въобще и и при добитъка е така. Колкото един пес е по-дребен, толкова по-истерично лае.

30

Анонимен

преди 2 години

А кои са враждуващите страни?

29

Анонимен

преди 2 години

Не си струва заради руските летящи дараци от така наречените ВКС (Въздужно Kенефни Cили) да се предприемат такива крути мерки като пълна бойна готовност.

28

Кинжал

преди 2 години

Вы так и не поняли хлопцы. У России проблемы не с Украиной . Проблемы с НАТО у России. Украина это отвлечение глаз. "Удачи" вам.....

27

Дедо от село

преди 2 години

Очаквам и македонската армия да помогне на братята си украинци за да е пълно шоуто.

26

българин

преди 2 години

До: номер 21 Най-добре се хили този, който се хили последен - имаше една такава поговорка, помниш ли я? Или нещо в този смисъл беше. Май забравяш, че една Белгия не е сама за себе си. Все едно да ми сравниш Република Саха (Якутия) с целия Европейски Съюз! Колко самальота има Република Саха? ЕС има население от 448 милиона души, докато Руската Федерация от 146 милиона! Така че смей се, смей се...

25

Анонимен

преди 2 години

Моше Хофман реши да се прояви и даде изявление. Обаче. Новината за пълната бойна готовност на кръстоносците помръкна на фона на безумно смелата постъпка на капитана на пиндостански разрушител, който насочи своя кораб така, че с тялото си да прегради пътя на десетина руски големи десантни кораба, които от своя страна са се запътили да влязат в Средиземно и Черно море.

24

Анонимен

преди 2 години

Хайде нападайте вече че с тези цени на бензина и газта не се живее!

23

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Както каза умният Цветан Цветанов:"Не може да стоим разкрачени между изтока и запада"... а истината е далеч по-прозаична... ще си стоим между изтока и запада, но няма да стоим разкрачени....

22

DARK

преди 2 години

До АнонименОчевидно не само не могат да спят , *** и 100 000 от тях са пратени на запад да зъзнат кат кучета.

21

Анонимен

преди 2 години

О, значи руската заплаха е вече на белгийската граница. Честито на еврократите?