97

Цъ

преди 2 години

Грандомания и надуто его, ами вижте Борсата за безработни - отворете си Очите и Ушите!!! ВЛЕЗТЕ В ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПРОЧЕТЕ НА РАДЕВ И ЙОТОВА "ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА" НА СМИРНЕНСКИ?!? ОТДАЛЕЧАВАТ СЕ ОТ РЕАРНОСТТА С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ!

96

грух грух

преди 2 години

Мале, тази е станала е*ати грозната ***. На всяко ново появаване по 2-3 килца отгоре. С Мис Пиги се надпреварват коя ще е по-дебела до края на годината.

95

Анонимен

преди 2 години

Гушнала букета като нахилена куха лейкаа. Хората умират като мухи.. Всеки ден умират хора равни на пътниците за един самолет. Те се хилят като пачии. Мошеници! С машините на Мадуро измамиха народа.

94

Анонимен

преди 2 години

Сем. Бънди влязоха в президенството за втори път, малкия пъпчив Бъд стана премиер, муа ха ха ха ха

93

Радев

преди 2 години

е страхливец, а и съветниците му са верни во крове на Матушката любимия. Румъния направи изявлението много преди нашия хайванин да се реши да еякулира няколко стандартни фрази, написани от ДС.

92

Анонимен

преди 2 години

Каква хубава снимка.Всички хора усмихнати,доброжелателни и позитивни.За ужас на гербавите,които чертаят само черни краски за бъдещето,щото те не са на власт.Горките,ще се поболеят от мъка.

91

Анонимен

преди 2 години

Пеги Бъпнди, ха ха ха, то и чорапа мяза на Ал Бънди

90

Анонимен

преди 2 години

Над 2- *** от 3-*** не са гласували за никой, така, че не виждам кой точно представлява ваксинирания чорап.

89

Анонимен

преди 2 години

Промената беше майдан! Не казвам това добре ли е, или не е добре, казвам само, че беше майдан...

88

Уж

преди 2 години

...щяха да спират само краденето и течовете и щели сме били да се оправим...! Да, бе! С 15МЛРД НОВИ ДЪЛГОВЕ ЯКО ЩЕ НИ ОПРАВЯТ! БРОЙТЕ ФАЛИТИТЕ И СЕ " РАДВАЙТЕ" НА ВЕЛИКИТЕ УПРАВНИЦИ НА РАДЕВ!

87

Анонимен

преди 2 години

Пеги Бънди е по-голям фигурант и от фигуранта. Милиони ни струва тая безмислена институция президентство - един куп лапа_чи на бюджетни пари. А в мандатите на Чорапа се оказа и вредна - прищяло му се на Мун_чо президентска република и цялата власт, пък за ник'ъв *** не става - една години дирижира парада в България и ни върна пак в първи клас. Ни управление на кризи, ни адекватна външна политика. Ни-що. Или толкова си може, или оня "капацитет" Деса го млати и той изпълнява всичките й прищевки.

86

Браво 85

преди 2 години

След ВСВ България е подчинена държава и се управлява отвън. Каквото кажат "началниците", както казваше ББ това става. Искаха Нато, получиха си го, искаха ЕС получиха го, искат 3-та световна-да ни унищожат като народ-ще си го получим.За народът, само данъците, таксите и акцизите. Просто е нелицеприятно да се правят, че имаме парламент, депутати, министри, премиери, президенти. Да назначавт един ГУБЕРНАТОР и да не ни занимават с глюпости.

85

Виждам

преди 2 години

Мазна, нагла, самозабравила се еничарка. Куха лейка без връзка с реалността в България, без елементарно познание за битието на обикновените хора по села, забравени градчета и диви обезлюдени райони. Софраджийка ласкаеща се от лицемерни комплименти на заобикалящия лакейски антураж. Жалка история

84

Рашков Дамаджаната

преди 2 години

Той Борисов вас ви би 17 пъти в продължение на 12 години. Когато и вие го биете 17 пъти тогава си разадавайте алкохол в работно време пред президенството в 15 и 30 ч.

83

Анонимен

преди 2 години

Голяма гуша направи Йотова за 5 години като Вице. След още 5 години доста ще се угои. Междувременно къде в ЕС има Вице? Вицето е напълно излишна длъжност в малка и бедна България. Защо продължаваме да плащаме заплати и командировъчни, охрана и дрeхи на нищоправещата Йотова?

82

Мадуро

преди 2 години

Е, с машини аз побеждавам от 30 години, не знам за другите дали са злобни.

81

Нови дългове

преди 2 години

Радев и Йотова твърдяха преди изборите, че ГЕРБ били крадяли на година по 8 млрд лв. Сега ГЕРБ ги няма, но и тези 8 млрд не ги виждаме в бюджета?Вместо това се вземат нови заеми от 7 млрд лв, както обяви Асен а Василев.Къде е логиката?

80

Анонимен

преди 2 години

Радев два пъти победи Борисов на президентските избори!! А и на парламентарните го би. Борисов просто се пръска от яд и злоба, че България има нов ръководител и той се казва Румен Радев.

79

Обективно

преди 2 години

Радев постигна победа БЛАГОДАРЕНИЕ НА АПАТИЯТА НА БЕЗРАЗЛИЧНИТЕ И НА ДС НА РАШКОВ. Сега децата ВИ ЩЕ РЕВАТ.

78

Радев предател

преди 2 години

Радев демонстративно продължава да бави сделката за Ф 16 и продължава да напира за Грипен. Причината е, че Ф 16 е напълно съвместим със всички натовски съюзни ескадрили, а Грипен не е.Радев си прави сметка България в един момент да бъде окупирана от Русия по подобие на Крим.Вижте как се сниши пред ултиматима на Русия да е изявление чак на следващия ден, чудейки се как да не обиди приятеля си Путин!