32

Анонимен

преди 2 години

До #42 В Германия 100 000 новозаразени за един ден и на тях "дебилните българи, егоисти и poми са им проблема"?

31

Анонимен

преди 2 години

Пандемията от ковид ще приключи когато се отървем от безмозъщните дебилни българи егоисти и роми

30

Това е Халифат

преди 2 години

България се управлява от Мафиотска клан нямащ нищо общо с Демокрацията - Пашата, Киро Японеца, Ген майор Васил Василев, бивши полицаи - манипулират съзнанието на хората! МВР и ДАНС секти ли са?

29

м,да

преди 2 години

Ще открият топлата вода.Класическата ваксина на Новавакс! Ще спратс тия ГМО ваксини!

28

Анонимен

преди 2 години

тъй-тъй макко да се поразчисти този свят от тъ-глави, ***-умни и самозабравили се тм-лвци. Само хабят манджа въздох и чиста вода, ама иначе се возят да димящите си печкинкато богове на ладии и сакат да им се кланят и оът да им правиш.

27

Анонимен

преди 2 години

Сигурно помните, че преди две години, рептилите ни лъжеха с "Пандемията ще приключи с откриване на ефикасна ваксина срещу COVID-19"? Сега уверено заявиха, че ваксинациите ще продължат години наред и преминаха към нов лозунг "Пандемията ще приключи с откриване на ефикасно /и прескъпо/ лекарство срещу COVID-19". Няма спасение от фармамафията.

26

Към 32

преди 2 години

Тя още е ефикасна :). Единствено целевият резултат не е този, за който ваксърджиите си мислят и се надяват. Неприятно ще ги изненадат ...

25

факт

преди 2 години

Всички тия проблеми ще свършат,когато бъдат отстранени причинителите им-Со*рос,Гейтс и тяхната банда.Тогава пускането на нови варианти ще престане и Пандемията ще отшуми за броени месеци.Само че има голям проблем-Со*рос е абсолютно на власт в САЩ,а в ЕС негови хора са на ключовите постове.Пуснал е пипала и в множество други страни,вкл. България.Та няма да е лесна тая битка и преди да дойдат на власт републиканците едва ли ще има успех.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще отрият на Теслата дръшката. С десетилетия търсят лек за десетки вируси и още до чехките не са го докарали сакате за 2 дена да откриете лек.

23

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксината беше ефикасно лекарство?

22

До 23

преди 2 години

Казваш, че от преболедуването ти е останала сбъркана кръвна картина и затруднено дишане и разни прескачания на сърцето и т.н. което се проточва много дълго време. Ако е само това, ти се е разминало. Ковид-19 оставя и по-тежки последици.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да набия дебилските българи егоисти и ромите в България заради безмозъка им

20

Джамал

преди 2 години

Пандемията ще приключи,когато ви набием

19

Анонимен

преди 2 години

До номер 26 точно заради такива дебилски *** като твоя милост страдаме ние нормалните интелигентни българи в България.

18

Анонимен

преди 2 години

До номер 26 точно заради такива *** като твоя милост страдаме ние нормалните интелигентни българи в България.

17

Анонимен

преди 2 години

Има една истина докато в България е пълно с дебилски безмозъщни българи егоисти и нагли арогатни роми положението с ковида няма да се оправи ще става още по зле.

16

Тома неверни

преди 2 години

Че какво му е на ивермектина? Япония го ползват и нещата от медицинска гледна точка са решени. На политическо ново - друга работа. Но у нас за Япония не се говори, явно не им изнася на кукловодите. Май бизнеса с вакса на Пфайзер ще замира и е ред на "лекарството" им

15

Shshs

преди 2 години

До 20 - МВР чакат да опандизят всеки 18 годишен престрашил се да се ваксинира с марихуана.

14

Анонимен

преди 2 години

До Само питам Защо не са удобрени руските ваксини и лекарства у нас е ясно, макар, че Унгария, Гърция, Словения, Чехия, Италия, Испания ги ползват заедно с още други 70- 80 държави по света.Сърбите даже вече произвеждат Спутник , в Кипър е одобрена, в Турция я ползват.

13

Анонимен

преди 2 години

Това си прозвуча като платена реклама на Софиямед