522

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчето, моля поне употребявай коректно пълния член в българския език! Претендираш за някакво елитно ниво, твърдиш, че опонентите ти са долна класа, а си неграмотен?

521

Анонимен

преди 2 години

Един написа 450 мнения

520

Анонимен

преди 2 години

До 544 "твърдят, че вируса е безобиден и т.н" Тц, пак не си разбрал. Твърдението е, че ваксините утежняват положението при иначе безобидния вирус. И все пак не каза как този случай се вписва в представите ти, основани на "официалните статистики"?

519

Баааа го...

преди 2 години

Ваксайте се, че измреeме, бe дeeбa...

518

Анонимен

преди 2 години

До До 554/546 Антиваксъра не може да пропусне да се изцепи каква мъст ще раздава. Иначе сте кротки де. Нищо, хаирлия да е, царете на празните приказки не сте страшни.

517

Идиотти

преди 2 години

Платен протест, платена статия и 500 платени мнения

516

Анонимен

преди 2 години

Никой не отговаря на въпроса ми, колко дози, колко бустера ще са необходими според науката, за да се справим с пандемията? Някаква конкретна бройка, моля!

515

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 561 "Коя информация точно? За омикрон си казаха, че правят тридозова ваксина, която ще е готова март. Значи след март ще ви бият по два бустера." Кой е "казал"? Впрочем, това, което си написал, едно, че не значи, че "след март ще бият по два бустера" и второ, не значи същото, което каза преди (че ще бият бустери през 2 месеца). С други думи, ЯКО се овърте, защото не смееш да дадеш никаква конкретна прогноза. И двамата знаем защо. :)

514

Лека

преди 2 години

Значи защитника на ваксините тотално олекна. От тук насетне обаче аз ще знам. Където и да видя да пише Германеца ще питам "От къде взе 0.00000162%"?

513

Елементарни сте

преди 2 години

Путина плаща на протестиращите, а Радеф на медиите тук, Курнеелия на троловете

512

До 554

преди 2 години

Не знам дали ваксинираните са застрашени, знам, че тези експериментални препарати не вършат това, което ни лъжеха. Ако ти си забравил, аз не съм. И още зная, че ще ядете яко дървото по някое време, ковид фашистите!

511

Анонимен

преди 2 години

До До 552/558 "Повечето", "някои". Антиваксърите счупихте всички стандарти за точност. Нищо чудно, при тая гъста мъгла която цари в главите ви ... Все пак, ако някой от вас се престраши да посочи колко ваксинирани ще умрат от ваксината и докога - да заповяда.

510

Aнонимен

преди 2 години

Не всички ще умрат от поредния бустер, ще има доста ранени с трайни негативни последици

509

Анонимен

преди 2 години

До 556 "откъде имаш тази информация" Коя информация точно? За омикрон си казаха, че правят тридозова ваксина, която ще е готова март. Значи след март ще ви бият по два бустера.

508

Анонимен

преди 2 години

Няма умен антивакс. Само обърнете внимание на езика им, на изказа, на цялостното впечатление за тях. Омърляни, опърпани, плещят на някакъв селски диалект, с речников запас от 13 думи и това е всичко. Неграмотна селяндypcкa пaплaч, която вярва в летящи чинии, зелени човечета, вярва, че злите евреи искат да ги унищожат, плюска пърцуца, мляска cланина, пърррррди и ПOПЪPДЖА.

507

Врът

преди 2 години

Абе, какъв е смисълът да си слагаш ваксина в тая скапана държава, това не мога да разбера. Някви шмулювци ми говорят, че здравната система се натоварвала. Те хората не са проблем, проблем е, че системата се претоварва. Като нямаше кромид, всичко в здравната система беше слънце. За колко безнадеждно болни се събираха дарения за лечение в други държави.

506

До 552

преди 2 години

До 2023та повечето от фашистите ще са по следствените арести в очакване на присъдите си, а някои от тях вече ще са напълнили траповете.

505

Анонимен

преди 2 години

До 550 "Ти сигурно си мислиш, че цяла вечер разговаряш с един човек?" А, тоя същия статистик го е правил това и преди. :))) Беше голям майтап. Но за него си е редовно да се излага така.

504

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 552 "За сега се говори за през 2 месеца или по-често с ваксините за омикрон" Виждам, че вече минахме на откровеното забавление, затова да питам, откъде имаш тази информация или си я измисли нарочно такава, за да може, когато се окаже, че такова нещо няма, цялата ти "прогноза" да отиде в кофата?

503

До 551

преди 2 години

Взел съм точно правилната цифра. Аз не съм хващал Ковид и не съм умрял от него. Това е цифрата. От къде взе 0.00000162% господин статистика?