106

Картофчо

преди 2 години

Това е добре за нашия турнир!Сега трябва да му изпратим покана за участие в турнира в София!

105

Анонимен

преди 2 години

До 98 Джокович може да е роден в Белград ,но баща му Сърджан е роден в Косово.

104

Заглавие

преди 2 години

10-те най-богати мъже са станали двойно по-богати, а бедните са със 160 млн. повече. Значи 160 млн ***/роби са напълнили касичката на 10 чичака и техните фамилии. А как? Чрез правителствата, разбира се. Държавните бюджети плащат на частни компании сметката по Ковид-а.

103

анонимен

преди 2 години

Този хлапак да знае ,че по Света балкански номера не вървят.

102

Анонимен

преди 2 години

96 - нали си даваш сметка, че утре правилото може да е да ходиш по бельо или без, пак ли ще го направиш? Размърдайте си малко мозъчните клетки. За да има работещи закони и правила трябва да има консенсус между приемащите законите и тези, които трябва да ги спазват. Диктатурата работи за кратко, историята го е показала.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонименн Протестите ще прераснат в бунтове вече............ ми, това е и целта на Елита, който управлява света. Да смачкат хората икономически, после малко кютек, после некой и друг умрял да поразреди планетата и накрая официален узаконен контрол със съгласието на оФцете. Та, не знам на какво се радваш.

100

Анонимен

преди 2 години

Протестите ще прераснат в бунтове вече. Няма жив човек на тоя свят, който да не е разбрал какво се случва. Става интересно.

99

Анонимен

преди 2 години

Някои казват той играе за пари. Да, така е, но в тениса покрай играчи като Джокович си пълнят гушите с пари десетки марки и цяла камара народ. Добрите играчи създават парите и гледаемост. Франсетата и турнира им губят, а не тенисиста. Той дори да се откаже от тениса си е оправил положението. Аз лично няма да им гледам турнира, защото това е дискриминация. Джокович е преболедувал. Никой не може да го накара насила да се ваксинира след преболедуване.

98

aa1830

преди 2 години

Да очакваме ли изявление от Вучич, че това е политическо решение отново в стил целия свят срещу майка Сърбия. Да направят в Белградтогава СърбияОпън само за неваксинирани.

97

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за бгопен и сърбияопен

96

!

преди 2 години

Джокер, ай купи си един сертификат вече, дай банкова сметка да ти преведа 150 лв. и отиди да ги мачкаш с 200....

95

Анонимен

преди 2 години

От Джокера ще стане Клоу.на тоя :)

94

до 92

преди 2 години

Джокович е роден в Белград, а не в Косово. Не се прави на сърбин, защото Е! А теб кой турчин те е правил мустакат не знам.

93

Анонимен

преди 2 години

Този вирус как не удари един от световните милиардерчета или политиците....само обикновените роби умират и живеят в страх...???

92

Е,защо

преди 2 години

Да е удар по Джокович?Хората просто си имат правила и ги спазват

91

ПКП

преди 2 години

Новият световен ред е тук. Това, дето ви баламосваха, че като се ваксинират 70% вируса приключва и ще ни държи 1-2 години се оказа фейк. Този т.нар. вирус върлува зиме и лете, подчинява правителства и здравни системи, превръща хората в ботове. Купуваш си антивирусна и следваш алгоритъма, иначе си аут отвсякъде!

90

Анонимен

преди 2 години

Сега излизат руснаците след него

89

БАНко

преди 2 години

СМЕШНИЦИТЕ НА БТВ ЩЕ СПРАТ ТУРСКИЯ СЕРИАЛ , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ГО ПОСРЕЩНЕ В БЕЛГРАД !!!

88

Анонимен

преди 2 години

Прави се на сърбин ,а отКосово

87

Анонимен

преди 2 години

Няма вече място по света в цивилизацията където човек може да има право на избор за живота си.....Не очаквайте, че тук Копейкин и Мангъров, ще променят света....Ще променят само финансовото си положение с лъжи и подкрепа от наивници....Който иска права и свобода, някъде на самотен остров.....Нищо политическо, просто факти...Следя какво се случва по света и не вярвам на местните наши *** - политици, че ще се опълчат на великите сили.....