198

Анонимен

преди 2 години

Е казва се: Благодаря на опитните зайчета дето ми изплатиха апартаментите до 10то коляно.

197

До 211 Инженерка

преди 2 години

Как да отида на лекар,като се знам какъв съм инженер;)

196

Лолз

преди 2 години

По интересно ми е какво казва на неваксинираните, но умрели...

195

Анонимен

преди 2 години

Тези хора не разбраха, че целта не е да ги предпазят с ваксините. Друга е целта.

194

някакъв

преди 2 години

Ваксината срещу морбили предпазва от морбили,ваксината срещу полиомиелит предпазва от детски паралич...и т.н. Ваксината срещу Ковид предпазвала от сериозно разболяване,а не от Ковид.Каква ваксина е това?По-добре да се каже истината-това е препарат,който не гарантира имунитет и за момента с известна доза вероятност омекотява пораженията от вируса върху организма.Честно е на хората да се каже,че не се придобива траен имунитет и не са известни дълготрайните ефекти след ваксиниране.

193

Виготура

преди 2 години

Един *** въпрос на "умните" специалисти - щяха ли ваксинираните с 2 и 3 доди да се заразят с Ковид, ако не се бяха ваксинирали и разчитаха на естествения си имунитет? Защото до момента Ковид поразява тежко под 3% от заразените по света, а смъртността с ковид варира от 0.01% от заразените до 4-5% в зависимост от държавата, здравето на населението, начина на лечение.

192

Чудя се

преди 2 години

Работя в болница и всичките ми ваксинирани колеги и с бустер всеки месец са болни. Ние неваксаните преминаваме пета вълна дори без хрема. Имам познати, които след бустера развиха карциноми.

191

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са отровни, съдържат метални наночастици, които ви разрушават кръвоносните съдове, сърцето и мозъка. Не се ваксинирайте, ако искате да живеете.

190

Д-р Врун

преди 2 години

Хората се чувстват излъгани опитни зайци. Още не беше тръгнала вълната от т. нар. омикрон, а всички казваха препаратите и бустера действат. От къде знаят, нещо което никой не може знае? Вижда се колко действа - най-ваксаните, най-болни. От началото на измислената им пандемия лъжа връз лъжа.

189

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Март месец 2020 г бях болна от ковид. Получих странен лек задух. Три дни бях така, без температура, кашлица, хрема или какъвто и да е друг симптом. Дори съм тренирала вкъщи, защото бяхме в локдаун. Декември 2021 бях контактна с ковид болен, омикрон, имах един единствен симптом сухо гърло. Нищо друго! Не съм ваксинирана, абсолютно здрава съм, не консумирам глутен, млечни от 11 години поради непоносимост. Странното при мен е, че откакто спрях млечните не съм имала хрем

188

Татул

преди 2 години

До 196Имам позната, която преболедува ковид. След това си направи ваксини включително бустер и сега е болна от омикрон. Друга колежка първата вълна беше болна от ковид, сега пак, и не си е правила ваксина. Това че си преболедувал не те прави неуязвим ! Много е специфично според мен!

187

До 199

преди 2 години

И зомбитата ще го повярват!

186

Татул

преди 2 години

До Solar Power. Да те поправя малко. Подминахме по жертви първата световна война вече.

185

Анонимен

преди 2 години

Обясни им ,че за тяхно добро го правят. Дори да ги увредят или да ги уморят тотално, пак за тяхно добро е.

184

Анонимен

преди 2 години

Кажи им да пият една студена вода, докато са живи.

183

Анонимен

преди 2 години

Може да пази от нещо друго ваксината ако не от ковидСе има полза някаква

182

Анонимен

преди 2 години

Има два варианта:1. преболедуваш и имаш защита; 2. ваксинираш се и имаш защита. Всеки сам си преценява. Всеки има избор. Дали е епидемия или пандемия ще кажат един ден специалистите.

181

Астра зенека

преди 2 години

Зенеката заради тромбозите ли я бяха спряли

180

Анонимен

преди 2 години

Казвате им, че това не е ваксина, а имуностимулатор. Витаминки със стрснични ецекти, повече от ползите.

179

Анонимен

преди 2 години

аве това написаното са пълни глупости..