216

Херр Марул

преди 2 години

До Herr Muller: Клега разочарова ме! (ако съм наранил нежната ти душа - извинявай! ) Исках да си пишем малко а ти направо се изпари като американски доводи пред руски искания!

215

US Motherfucker

преди 2 години

Като гражданин на САЩ и като живеещ на територията на тази държава категорично декларирам, че САЩ се разпадат, защото загниват като мушмулата. И колкото по-загниват, толкова по-сладки стават. BTW не ви ли махнаха визите, че да могат задунайците от български произход да прескочите до тук, за да видят как загиваме и загниваме.

214

US Motherfucker

преди 2 години

Статията на *** Христова е изключително сполучлива. Фактът, че има толкова "среднощни мнения" е сериозен атестат в нейна полза. Конграчулейшъни за което.

213

хахо

преди 2 години

До Анонимен: Азис и Путин - Ти да не си бил и сдвамата та ги знаеш тия работи? Ба таз нездрава заинтересованост!

212

Анонимен

преди 2 години

288 Путин вкара твоят Порошенко в затвора. :)))

211

Анонимен

преди 2 години

Според пилотите в първия материал те наблюдавали необичайните обекти по време на рутинен учебен полет. При приближаването им, НЛО-то се изстреляло във въздуха с невъобразима скорост. Не съм виждал нищо подобно, казва единият от тях.

210

Херр Марул

преди 2 години

До Herr Muller: Явно имаме много общи неща! Е без едно - не преувеличвам истината толкова много... децата на твоите деца ... вояджи по света. Понеже ги знам тия неща еното от двете е в повече:) А ако си успял - я кажи възможно ли без да си зелено платен?

209

Анонимен

преди 2 години

282 оо явно не знаеш пък било следобед а?Клиповете са заснети на различни дати първият е от ноември 2004, а другите два от януари 2015. И трите видеа преди време изтекоха към медиите без разрешение от Пентагона, като бяха включени с подробни разкази от пилотите в материал на Ню Йорк таймс от декември 2017 г.От Пентагона коментираха, че за да не остава никакво съмнение в обществото дали тези клипове са истински или не ги публикуват официално.

208

ъцз

преди 2 години

Тези срещи показват само едно и то е че нито САЩ, нито Русия броят ЕС за нещо...

207

Анонимен

преди 2 години

281 това е поле за коментари. Форума си го води някъде другаде. Примерно в америкснските медии. Да почувстваш малко там модерация какво е. Цапач нещастен.

206

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 278 --- Защо Пентагона да пуска клипчета и да създава конспирации, когато българските форуми вършат тази работа перфектно. Хеля форума на БеГе Мамите, които са върха на сладоледа в масовото затъпяване.

205

Herr Muller

преди 2 години

До Херр Марул --- Това е форум и НИЩО друго. Всеки си дава мнението и пише каквото му е на сърце. От нищо не ми пука. Отгледал съм и деца и децата ми имат деца, банковите ми сметки позволяват воаяжи по света... За какво трябва да се притеснявам. Тук съм за кеф и развлечение. Форумите са създадени с тази цел, но някои ги използват, като отдушник. :)

204

Анонимен

преди 2 години

ако путин е дребна карта за слипи джо требе електронен микроскоп

203

Анонимен

преди 2 години

"Държавата" с най много конспирации е сащ. Факт. Пентагона не е ли пускал наскоро пак някой клипчета с извънземби и нло?

202

Анонимен

преди 2 години

267 проксито ти е кръгло на теб, по цял ден киснеш тук. Нпо тъпaнар.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270 "И понеже кенеди се провали цру го свитна и се опита да го припише на съветите." Знам, че русофилите сте винаги необразовани семпли момчета, но не знаех, че си падате по конспирациите. Сега ако се окажете и анти-ваксъри ..... егати!

200

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 263 ---- Колега, ти ми оправи следобеда с тези нули. Прескочи до Defense Information Systems Agency, за да си свериш съветският часовник Сейко-Сергейко.

199

Анонимен

преди 2 години

265 тц, има разсекретени доклади. Освен това нашествието в залива на прасетата точно това целеше. И понеже кенеди се провали цру го свитна и се опита да го припише на съветите. Нещо подобно гледахме и с хакването на изборите и опита за импийчмънт.

198

Мегапаразит

преди 2 години

Да си призная не съм генетично обременен като наглосаксите със патологичен страх. В природата разпадането е другата половина на синтеза. Неестествените образувания само забавят естествения цикъл, Та трябва да се даде път на Дракона. Проскубания орел вече е пътник. и Совите не са това което бяха ;) отивам да спя.

197

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 259 --- Ами, тези фриволни публикации за убийството на Фидел явно си ги чопнал от вестниците Красная Масква и Работническо дело. Всъщност, никой НИКОГА не е искал да убива Фидел. ЦРУ искаше да убие терориста ЧеГевара и както знаеш го набараха и разстреляха. Когато ЦРУ реши да претрепе някой това означава, че същият е МЪРТЪВ. Дори през 1995 Фидел държа двучасова реч в Сентръл Парк, на пъпа на Манхатън пред 100 000 амиговци и амиги, и това не е за сефте.