38

Да ти го обясня така

преди 2 години

До края на деня или Българска православна църква ще е на колене пред Република България или от утре няма да има Българска православна църква!

37

Алооо

преди 2 години

До 48 , ти въобще знаеш ли в това шишенче какво съдържа ? Някой лекар или лаборатория излезе ли каже какво съдържа? Всяко лекарствено средство има листовка и на нея пише какво съдържа с точност, а за това никой нищо не казва, защо ли? Бодете се като искате, кой ви е спрял? Даже може да се набодеш 3 пъти и за мен...Хора, които се занимават с това казаха, минимум 5 години трябват за ваксина. Никой не го е грижа за здравето на хората, от здрави хора пари не се печелят.

36

Зозо

преди 2 години

Много се притеснявам за игленикът Кунчо. Него щам го не подминава :)))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 2 години

48- ми много бързо сменяте плочата. Помните ли какво ви обещаваше шмайзера- ефективност 97 процента. И никой не то казваше че ще разнасяш зараза и че ще боледуваш ваксиниран. Ама те са хитри, смениха дефиницията за ваксина и я направиха на имуно стимулатор и сега ви стимулират на 3 месеца, защото ви разбиха имунната система. Може да произвеждате вече не антитела, а спайк протеини, и да го ръсите на нормалните хора.

34

До 50

преди 2 години

За денонощието излекуваните са 1684, а 72 души са починали, над 97% от тях не са били ваксинирани.

33

Анонимен

преди 2 години

Брей, че ранобуден дежурен антиваксър се е появил! По цял ден цъка тук едно и също :)))))

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Смятай колко им плащат," ...... Ако са такива патологични лъжци, ще лъжат и без да им плащат. Знам, че няма да повярвате, но много хора правят или не правят нещо не защото им плащат, а по други причини. Манията за пари е характерна за селското, бедняшкото и комплексарското мислене.

31

Анонимен

преди 2 години

А да забелязвате новата стратегия за откритост, както искаше Киро факиро, май липсват процентите за починалите ваксинирани. Е те това ви е новата откритост - покриване на информация. Да ви е честита Подмяната.

30

Анонимен

преди 2 години

Яка пропаганда. Смятай колко им плащат, за да лъжат толкова.

29

Анонимен

преди 2 години

Това, че ваксините били неефективни, е много странен аргумент. Нали намаляват смъртността, при това драстично. Какво друго ви трябва? А това, че беше казано, че предпазват от заразяване - никой не обещаваше пожизнен имунитет и нямаше как да се предскаже, каква ще е ефективността срещу новите щамове. Нали не смятате разработчиците на ваксините за богове? Ако да, имате още един психичен проблем.

28

Анонимен

преди 2 години

Долнопробна лъжа! Никой не вярва на тъпотиите и лъжите ви

27

Анонимен

преди 2 години

В чест на Витанката са ги натаманили в синхрон с математическо- психологическите му гадания.

26

Анонимен

преди 2 години

Не знам, ама вече трудно намирам хляб под 2 лева. И това стремително покачване на цените много повече ме вълнува от вируса ви, който няма да пипна никога-гаранция. Така и не го усетих, но цените ме цапардосаха като мокър пар цал.

25

На вниманието на:

преди 2 години

Престъпната организация наричаща себе си "Светият синод" - На основание чл. 13 от Конституцията на Република България - Държавата и църквата са разделени. И поради което споделена недвижима собственост между държава и "църква" е недопустима - имате до края на деня да предадете нотариалния акт за Храмът на българските владетели и държавници , известен като "Св. 40 мъченици" на Президента на Република България ....

24

Анонимен

преди 2 години

Аз съм НоВакс Джокович. А вие?

23

Анонимен

преди 2 години

До 12-ти ще ги пишат, че са скочили до 50%.

22

Анонимен

преди 2 години

"Много умници много, ковид повтаря и потретва даже няма имунитет." Значи имунитет няма, ама ваксина има? Интересно!

21

Анонимен

преди 2 години

Много умници много, ковид повтаря и потретва даже няма имунитет. Поне се засрамете малко спазвайте елементарни мерки и като сте болни не ходете като *** насам натам. Имайте уважение към сивите коси на възрастните хора те са ви дали живат.

20

Анонимен

преди 2 години

До 15 Шаби. *** 6,5 млн. са живущите към момента на преброяването на територията на страната. Тези от диаспората никой не ги брои. 30 % са ваксаните реално и с купен сертификат. 70% не са и нямат намерение да го направят, така че мнението на маргинализираното малцинство трябва да се игнорира.

19

До 23

преди 2 години

Оооо колко си ***.... 14% от тестваните, не от населението. Жалко че на баща ти са му се свидели 20 стинки за презерватив на времето. Толкова страдания щеше да ти спести !!!!!