10

Анонимен

преди 2 години

Напълно прав е, ЕС се оля от регулации, санкции, зелени стратегии и какво ли не още. Зелените източници на енергия са скъпи и неефективни, а самата стратегия е гребане на вода със сито. Малка Европа пести и пази въздуха, а Индия, Китай, Сащ и Русия бълват като комини и пет стотинки не дават.

9

Анонимен

преди 2 години

Понякога си мисля, че политиците и милиардерите са нещо много вредно и отровно за човечеството....Трябва да се сложи лимит и за богатство и години за излизане в пенсия на политиците...Да нямат право повече от рди колко си години да се кандидатират за каквото и да е било, защото получават психически отклонения...решават, че са Богове, незаменими, несменяеми....Пример с нашия ББ.

8

Завърти им...

преди 2 години

кранчето на германците че напоследък взеха да стават много толерантни, много американски и много агрессивни. Няколко градуса в минус бързо ще им охлади горещите глави и велико-германски мечти.

7

Анонимен

преди 2 години

"Според руския президент Европа сама е създала газовите си проблеми и сама трябва да ги разреши." Така и ще направи. :)

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Кремълският гном пак ръси черните си прокоби, Европа и ЕС трябва да намерят алтернативен източник на енергия и да изолират сибирската бензиноколонка, тогава нещата си дойдат на мястото, а путинова рассия ще изпадне в своята бензинова несъстоятелност и доларите и еврата в касичката на бензиноколонката ще секнат, това ще ознаменува и крахът на Кремълският диктатор ... !!!

5

Асан

преди 2 години

Урсула на гилотината тая луда жаба :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Още ли има ***, да мислят че има конфликт Изток-Запад, Русия и Америка винаги са били скачени съдове, ЕС е същата работа. Всички си гледат общите интереси и *** в едно гърне. Само Колю от грудово им ги мери и се бие в гърдите как ту Путин е голям мъж, ту Американците ще ги оправят тия ***. Междувременно те си въртят бизнеса и дори не подозират за съществуването на Колю, докато договарят параметри, я в Женева, я на друго брутално скъпо и луксозно място, което Колю няма никога да види

3

Светло бъдеще

преди 2 години

Вовата го смятам за мениджър на руската олигархия и стар мошеник, но в едно е прав - цялото безумие с дефицита на газ и дивашките цени на електроенергията ни го сготвиха озверелите спекуланти от големите "инвестиционни" фондове. Те наложиха преминаването към обричащите икономиката "вятърно-слънчеви" дивотии, за да претакат десетки трилиони долари по този начин. Готина схема - "Ние печелим и господстваме, всички останали духат супата и ни слушкат". Време е да ги люлее вятър под клоните.

2

Жу жин

преди 2 години

На лъжата пръстите са къси!

1

Анонимен

преди 2 години

Наи добрата е кислородната енергия от въздуха чист въздух чисти бели дробове.