272

Анонимен

преди 2 години

В сайта има публикация от 09.11.21 г. с Левон Хампарцумян - топ банкер. Казва абсолютно същото, което казва и професор Петров. На тях ли да вярвам или на форумни анонимници.

271

Анонимен

преди 2 години

До 318: Пасат, не пасат,имам ли апартамент в София- имам. Плащат ли ни го мама и тате, баба и дядо - плащат го! Ние сме си решили въпросите, да му мислят тия, дето се бъркат за наем и после нямат един вестник под гъ за си!

270

Селуяни

преди 2 години

До 308 ето ви на поляната край София !!! Пасат магарета пред блока на ливадата !!!

269

Анонимен

преди 2 години

Я питайте Юли Тонкин, който си е купил 600 апартамента в сградата под централна гара! Ги хи хи

268

Пари нема

преди 2 години

До 308 Пари нема вече.!!!

267

Анонимен

преди 2 години

Ние продадохме 2 панелки в провинцията и ето ни в София със съвсем малък заем!

266

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е вноската! Едните родители - емигранти - плащат половината вноска, другите родители нямат вече деца, които живеят при тях - плащат една трета. И младото семейство плаща 1/6 и ааааайде апартамент у София! Пийваме си биричка, пушиме си цигарите и ето ти имот слънчев и наш!!! На мене наема никой не ми го плащаше, сега апартамент маминките ми го плащат и ми е по-евтино така. Ние даваме 200 лева! А за наем давахме 700

265

Анонимен

преди 2 години

Нема страшно, 'сички изплащат с младите: от родителите до баби и дедовци! 'Секи кат даде по нещо и ето ти вноската. Всички познати са така. Цялата рода плаща апартаменти у София! И така трябва да бъде. Имото е най-важното! Имото ще отиде утре за децата! Нема парите какво друго да ги правиме! Баба и дядо, майка и татка изплащат, сватовете изплащат с нас! Нема да 'фърлят пари у чували през терасите, я! Давайте на младите!

264

Анонимен

преди 2 години

От 301 - Аре кажи уе! Мноо лесно ей така да ги редиш, нали? Учил инвестирал вика! Аре те вида, да вземеш интерю за работа, ако си имал инфекция и са ти извадели преден зъб, защото си нямал 2000 лева за лечене и сега нямаш 2000 лева за имплант! А!!! АРЕ Е! Или трябвало да инвестирам! Кога? На 15 години ли да почна да уча за лекар? А?

263

До Финанси

преди 2 години

Скоро имотните брокери се връщате в прованса. Дано балона се спука по-бързо.

262

Любо

преди 2 години

Нека ви го обясня по-простичко. Взимаш сега кредит на лихва 2.5%, която обаче забележете е нефиксирана. Вноската ти е 800 лева и това те устройва много добре. Идват обаче лоши времена и лихвите се вдигат примерно на 5%,банката веднага променя твоята нефиксирана лихва. И повечето си казват... Ама какво като се вдигне лихвата с 2%...с 2% ама друг път. Вдигането от 2,5% на 5% е точно двойна лихва.... Вноската става от 800 на 1600...токът се вдига с 10%, хлябът става 2 лева,Ами ако взимаш 4000лв-ок

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 299 - Това е работата. Хора с кеш, дето са готови да купиуват жилище няма. Има банки.

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 - И как да инвестирам в себе си, ако живея на улицата и се купя у рякат, ве тард! Вече с обикновенна работа не мога си платя квартирата. Ако тръгна да уча, ще трбява да спя у коша.

259

Финанси

преди 2 години

Този професор знае ли от какво се произвеждат балоните ? В Охайо маге и да са надценени жилищата, но не и в България. Като е в САЩ, защо не си яде доларите, а дава акъл в Днес.бг. ! Давай си съветите на студентите, а не на хората, които си загубиха парите при хиперинфлацията през 90-те. г. на миналия век. Този финансист сигурно е като Симеон Дянков и Кристалина Георгиева от МВФ.

258

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Човек се простира според чергата си... Всеки купува според, това което има в джоба си и в главата си. Отдавна минаха времената на евтините жилища и всеки с акъл в главата си търси начин първо да си осигури хубав доход и едва тогава да мисли за семейство и жилище... Човек за да успее трябва да инвестира време, желание и пари първо в себе си... и едва тогава да влага пари в имоти, коли и др. материални неща.

257

Въпрос

преди 2 години

Заплата в левове а имотите в евро 💶 само и единствено в страната на неограничените възможности.

256

Анонимен

преди 2 години

Такава демографска криза не се задава ами е тук от години ,че само имоти ще се копуват. Инфраструктурата е под всякаква критика било то София или провинцията. Който има кеш и иска инвестиция в имот да взима в западна европА! Винаги ще има кой да ти го наеме

255

ПАЗАРЪТ ЩЕ СЕ СРИНЕ

преди 2 години

БАЛОНЪТ ЩЕ СЕ СПУКА !!!! ПАЗАРЪТ ЩЕ СЕ СРИНЕ !!! ЛИХВИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ И ТЕЗИ С ГОЛЕМИТЕ КРЕДИТИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ВНОСКИТЕ И ЛИХВИТЕ !!!

254

Анонимен

преди 2 години

Който има пари купува, който няма умува. Цените на жилищата я паднат, я не, най вероятно не. Не може всичко да се вдига, а цените на имотите да падат.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292 - Ми да е, ама оня вика, да събирал половината? Ако сега мина на самостоятелно, ще събера, ама трънки. А инеч на 40 години ли ще заживея в сосбтвено жилище ....