34

Анонимен

преди 2 години

Да питаме кукуригащите срещу недоверието на пр-остите ***-човци докторя- защо не се обаждате, когато в хапчетата се слага толкова малко извлек от дадена естествена субстанция, а по-голямата част са безполезни или вредни "пълнители"? Защо не протестирате срещу синтетиката или гмо в лекарствата или ваксините? Защо не изисквате строг контрол над качеството на храните у нас? Защо бе, интелекти?

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се вчера с една сливова.

32

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да се сърди на хората, които се страхуват да си поставят ваксина, защото никой не им е обяснил както трябва и ваксинацията тече във време, което беше политически неустойчиво...Хората бяха подложени на манипулации отвсякъде...Мой познат беше антиваксър, до момента в който за седмица почина от ковид негов приятел-ръгбист и канара мъж на 41 г. След тази трагедия, той сам се убеди кое е правилното за него и го направи. Не сертификатите са важни, а всеки сам да реши.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе, ваксинаторите, кажете ми една ваксинирана държава >70%, да има по-леки мерки от нашите и още утре ще се ваксинирам.

30

Анонимен

преди 2 години

Тези ваксини са опасни и ако не бяха сменили определението за ваксина нямаше да се водят ваксини въобще. Така че този да не ми обяснява кой е антиваксър. Ако ще и антимарианец да е някой си е лично негова работа. Заради тази гавра на големи специалисти вече доверие не трябва да се има.

29

Анонимен

преди 2 години

Ние българите отказваме да си сложим белегът на звяра.

28

21 век

преди 2 години

Това е огледален образ на мита колко е умен българина,за съжеление поколението след 90 те години е загубено безвъзвратно а точно това поколение вече е в трудоспособна възраст и трябва да се справя с трудностите на глобалния свят,а вместо това те не излизат от Тикток където опростачването е гарантирано

27

Анонимен

преди 2 години

Лекарите слагат гипсокартон в Германия, математиците лекуват в България

26

МетаКунчо

преди 2 години

До АлкоТова беше Кунчо на запис от Метавселената. Тестваха интерактивното судион на БТВ. Видеокартите на NVIDIA правят чудеса.

25

Анонимен

преди 2 години

Колко хора получиха възпаление на сърцето, а колко незнаят? Колко футболисти падаха със сърдечен проблем?Това е наука, не култ, и няма да ставам нито опитна мишка нито част от култ

24

така е

преди 2 години

100% от българите не вярват на нищо - оттам и останалото. Още от синовете на Кубрат 5 сина - 5 държави!

23

Анонимен

преди 2 години

Уф, пак математик!?

22

Анонимен

преди 2 години

Този да се радва че Мангъров не стана министър на здравето и този да не се обажда.В България са малко истинските антиваксъри но са много анти ковид ваксърите.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако това е менте ваксина, защо още са живи милярдите ваксинирани с нея? Е да има и починали, но това не е ваксина за бесмъртие.

20

Аз съм Антиваксър !!

преди 2 години

И това е лично мое решение , не налагам мнението си на никого и не държа да ме убеждават , колко хубави и полезни са ваксините за моето тяло и здраве !!! Още повече тези с не ясен произход и не изпитани във времето !!! Благодаря

19

Анонимен

преди 2 години

Егаси в какъв култ се превърна тоя свят!

18

Алко

преди 2 години

Хората не са антиваксъри! просто трябваше да обясните, какво има в шишенцата. И да не давате толкова зор. Сами виждаме резултата, оня великия ваксинатор 2 месеца се търкаля вкъщи и пак продължава да дрънка колко му помогнала ваксината. Е заради такива циркаджии хората бягат от ваксините!!!

17

Кажи на Киро

преди 2 години

Киро лъжеца разбра ли го това, че не сме малко и ще го наритаме като баце, ако пусне новата заповед за ваксините?

16

Анонимен

преди 2 години

А, господинчото да погледне коментарите под статиите в медиите и в социалните мрежи и да си коригира процента. Че е срамота за математик да говори глупости. 50%!? Моляяяя? Хората не ви щат дoлнoпрoбната прoпаганда, мaзнитe физиономии и експерименталните ***.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма по-агресивни от ваксинираните, не лъжи!