42

Диана

преди 2 години

Моят мъж се ваксинира и почина след два дена.

41

Анонимен

преди 2 години

Повечето антиваксъри са хора с психически проблеми и комплекси.Изказвайки се и заемайки позиция анти-каквото и да е, ги кара да се чувстват значими и специални в техните очи. Мислят си, че са такива и в опите на останалите.

40

Глас от изток

преди 2 години

Като толкова искат да се ваксинираме, защо не одобрят Спутник? Значи има нещо гнило...

39

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са като гербаджиите.Четат си някакви антиваксърски сайтове и четат фейк статистики и сами се надъхват.Сигурно са изяли тонове кебапчета и кюфтета с кайма от кучета...ноо..супермодерните, създадени от топ учени ваксини са им проблема.Какво да правиш...българщинка.

38

Анонимен

преди 2 години

След снощния припадък на Траоре на мача с Реал Мадрид, още един припаднал по време на тренировка - нападателят на Уигън Чарли Уик. Какво става с тези футболисти? Над сто регистрирани във ФИФА футболисти са починали вследствие на сърдечен удар за последните 6 месеца. Някой се отърваха по-леко, Ериксен, Агуеро...

37

Анонимен

преди 2 години

До 38 Не , искат да те вземат тебе

36

Анонимен

преди 2 години

Завършилите средно образования с тройки ни обясняват във форума за имунология, пандемия и вирусология...и как световната конспирация иска да им вземе 2та кирливи лева.

35

АнонимеН

преди 2 години

Хахах. Знаем. Че за радост не са по тази технология. Защото атенюираните са най-тежките ваксини. Това е на практика жив вирус, който си вкарвате в организма, и разчитате на това, че е достатъчно отслабен, а организмът Ви - достатъчно силен, да го пребори. Е, все пак е значително по-добре от НЕотслабен вирус!

34

MaйMyнaтa

преди 2 години

Имах един колега, му викахме реакцията. Та эа него се сещам, че реакцията може и да е бавна

33

До 29

преди 2 години

Кои са опасните странични реакции?Треска за 2 часа и болка в ръката, в обшастта на инжелцията?Ужас!

32

До Анонимен 25

преди 2 години

А знаеш ли, че в Европа смъртните случаи от ковид надхвърлят МИЛИОН и нещо? А знаеш ли, че на ден от ковид в Европа умират по 4200? На ДЕН! За МЕСЕЦ значи 126 000!

31

АнонимеН

преди 2 години

КОВИД ВАКСИНИТЕ СА ПО НОВИ ТЕХНОЛОГИИ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОМБИНИРАНАТА ВАКСИНА СРЕЩУ ДРЕБНА ШАРКА ИЛИ ТАЗИ СРЕЩУ ТУБЕРКУЛОЗА, КОИТО СА ПО СТАРА АТЕНЮИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ И ТО ИЗПИПВАНА С 10-КИ ГОДИНИ! А ТОВА СЪС СЛАГАНЕТО НА ДОЗА СЛЕД ДОЗА НЕПРЕСТАННО Е ЛУДОСТ !

30

До 30

преди 2 години

Доста *** антиваксърки си отидоха от вируса.Докажи ни и ти, че вирус няма...заеази се и докажи, че естествения имумитет работи.Отиди и при мамгъра, да телекува с топъл чай.

29

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо с тази бройка умрели от ваксини. Фейк! В Швеция на 9 милиона ваксинирани има 2 смъртни случая . В Швеция не лъжат. Всичко е прозрачно и се публикува.

28

Анонимен

преди 2 години

"Дай статистика на умрелите без ваксина.Сподели и източника ти на информация.Явно си искате тотална пандемия, претоварени болници, затворени държави и смъртни случаи в най високи нива.". ...... Мисирката от сутрешния блок на Нова , ти ли си ? Същото мислене и изказ

27

Анонимен

преди 2 години

Удобно са скрили опасните странични реакции.

26

До 26

преди 2 години

Ама, какво говориш. Много ясно. Който казва, че вируса е сериозен е мисирка.Докато не му включат вентилаторите. Тогава започва да гледа като вакло агне и да се моли на докторите, по коиъо е плюл, преди това.

25

Анонимен

преди 2 години

Всъщност комбинацията от астра и рнк ваксина се оказа много сполучлива. Правят по силен имунитет от 2 АЗ или от 2 файзера.

24

Анонимен

преди 2 години

До 23 звучиш като мисирката от сутрешния блок на Нова

23

Анонимен

преди 2 години

като има предвид, че тези нежелани реакции понякога са тежки; Така например, около 75 000 души са получили сериозни неврологични последици след ваксината Pfizer;В. като има предвид, че по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях