225

Анонимен

преди 2 години

"Свръх популация",я ми поясни кой избива населението,че не разбирам степента ти на манипулиран хомоподобен?Първо щели да избият ЗАПАДА,после черните и после кого и кой ще остане на "кълбото" ни?Що за тъ'по племе са българите ?Да мрънкате и ревете сте водеща нация,водеща сте и по най-бедни,водеща сте и по про'стотия,водеща сте и по самоунищожаване,водеща сте по лазене,водеща сте по най-лесно манипулирана, водеща сте по всичко негативно...сега слагайте минуси на истината за да докажете тези факти!

224

Анонимен

преди 2 години

До Свръх-популация 256 "Ако беше поне мааАААааалко интелигентен, щеше да знаеш, че компютри има доста преди PC-то. Но няма проблеми. Никой не е длъжен да е умен и образован. Не ти се сърдя." Когато съм работил с перфокарти ти си ходил прав под масата, приятелю, а може и да не си бил роден. Нямаш идея какво са представлявали "графиките" преди 50 години, камо ли чрез тях да се се правели илюстрации на прогнозни модели за демографията на Човечеството. Не се напъвай.

223

Апокалипсис 2022

преди 2 години

2020 ще ви изглежда като песен. Това, което предстои е ужасяващо. Много хора сами ще се самоубият - от ужас. Остава 1 месец до началото на края.

222

Витанката

преди 2 години

През 2022г. ще бъде някакъв ужас! Сигурно ще ни искат зелени сертификати и за да се приберем вкъщи...

221

До 251

преди 2 години

Къде е на моренце Кунчеффф- да не е на на някое "райско" местенце? Няма логика главния здравен намкъф си в разгара на "пандемия" да е на моренце!?Това означава, че България може и без тази клатимундирска длъжност!

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 Точно защото имам интернет знам какво се случва с икономиката им. Обаче ти интернетЯ телИвизорО, ги ползваш само за да гледаш протестъри. Толкова ти е акъла.

219

2022

преди 2 години

2022 ще е най-тежката година в историята на човечеството. Ще видите. Още през януари се започва (по традиция)

218

Анонимен

преди 2 години

До Свръх-популация "По компютърни графики от 70-те години" ХАХАХАХАХА. Ти знаеш ли през 70те години компютрите за какво са се използвали и как са изглеждали? Леле мале. По "компютрърни графики" отпреди ПОЛОВИН ВЕК!

217

Анонимен

преди 2 години

"Цивилизованите държави чрез ваксинацията лека-полека се възстановяват, а в България се влошава защото няма толкова интелигентен народ"Ти май у вас нямаш Интернет и телевизор да видиш как се "възстановяват цивилизованите държави" с масово набодени поданици...

216

До 237

преди 2 години

Че какво му е на Кунчев- на моренце е човекът. Лошо ли му е?

215

Свръх-популация

преди 2 години

Идеята е да се намали населението. По компютърни графики от 70-те години се вижда, че популацията ще стигне критични нива през 2022. След като това се случи, всичко ще се срине - край на човечеството. За това ви ваксинират. Искат да ви избият. А като избият запада, им остава да се разправят с черните, които за тях са били винаги едни роби.

214

Анонимен

преди 2 години

До Joro "А гаранция за 5 год напред никой няма, всичко може да ни сполети и да ни отнесе, в личен план." Сигурно искат гаранция и че няма да стават катастрофи в следващите 5 години, иначе не слагат колани.

213

До 239

преди 2 години

Алоууу... Всяка година според НСИ умират око 110 хил. българи преди да се пръкне Ковид! Ти се ужасяваш, че за година и половина са починали 28 хил. от Ковид според стъкмистиката...

212

Анонимен

преди 2 години

До Отговарям вместо нег Когато си опрял до "инстинкта" вече не говориш за акъл и разум. Говориш за животинското. Мерси, нЕма нужда от такива да ми дават "акъл" как да подхождам към проблема. Още повече като гледам как от същата група измират като невидели.

211

Анонимен

преди 2 години

До Гарантирайте МиНяма 100% гаранции за такива неща.Никой не може да ти даде гаранция за живота. Дори Господ. Използвай акъла си и прави информиран избор.

210

Аха

преди 2 години

До ДжамалИмай предвид, че има и които НИКОГА не са си правили. Познавам поне петима такива.

209

Joro

преди 2 години

До Жоуни Локер - Ако математик ти докаже теорамата на Питагор или на Талес, дали ще я разбераш и после сам дали ще можеш да направиш доказателството. Защо си мислиш, че имаш капацитет да разбереш всяко едно доказателство? Аз нямам това самочувствие и затова се доверявам на професионалистите. А гаранция за 5 год напред никой няма, всичко може да ни сполети и да ни отнесе, в личен план.

208

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев работи за проекта КОРДС на Фондация Рокфелер ! Ами защо умират толкова много в България, отговорът е лесен, защото всичко мрънка и цвили срещу ваксинацията дори и тук в тази хам'ава медия се изреждат да пишат статии против ваксината ??? Цивилизованите държави чрез ваксинацията лека-полека се възстановяват, а в България се влошава защото няма толкова интелигентен народ който умее да мисли !

207

666

преди 2 години

Нормално да не ти се връзва. Нека позная - ваксиниран?

206

Отговарям вместо нег

преди 2 години

До До 666Образованието и т.нар. "успешност" не вървят ръка за ръка с интелекта и инстинкта за оцеляване.