41

Анонимен

преди 2 години

Бойко как ги избираш тези - Плевнелиев сега този, лика прилика са, този е по злобен от Плевнелиев.Отново грешен избор.

40

не разбрал

преди 2 години

Този дали е очаквал, че ще спечели?!

39

От UK

преди 2 години

Не гласувам, напуснах ,защото диващината и простащина още тогава бяха окупирали държавата ни. Поздравления професоре, тези 31 % гласували за вас са светлинка в тунела и доказателство ,че има мислещи и интелигентни хора в България.

38

Анонимен

преди 2 години

Обичам ви, българи!

37

Анонимен

преди 2 години

От първия ден лъже този чичак, на това ли учиш студентите, лъжи и злоба.Скоро ще си понесеш последствията Рашков няма да те остави да дишаш спокоино.

36

ММ

преди 2 години

Много сте прозрачен! Не може на кутрето на Летеца да стъпите. Един интелигентен човек ще загуби с достойнство. А вие дори и това не можете. Загубихте с голяма разлика. Поздравете Радев. Но лекето си е ***. Как сте се издигнали до този пост, така ви личи липсата на интелигентност.

35

Анонимен

преди 2 години

Охльо бохльо загуби. Недей да плачеш, че ще довтасат природозащитниците.

34

Баче Кико

преди 2 години

Този е е бати мазната пиперка.

33

Герчо

преди 2 години

...е се, но не се изложихме!

32

Анонимен

преди 2 години

Може ли този да не го показвате вече, че плаши децата.Прехвърлете го на турската телевизия.

31

Анонимен

преди 2 години

Шушумигата поне си призна честно, а къде е ББ?

30

Анонимен

преди 2 години

Навремето Тиквата казваше, ме едно магаре да предложи и то ще лъде избрано. Ето че след 13г. диктатура и корупция на ГЕРБ нещата стигнаха дотам, че който и да се яви срещи хората на Тиквата, то ще спечели. Даже и ако изборът беше между тоя *** и Луна, резълтатът щеше да се съшия На хората им втръсна от Банкянския толуп и винаги ще гласуват против. Сега на Боко му остана софийската кметица, но не за дълго. Докато могат ще пълнят шакафчетата от там

29

Анонимен

преди 2 години

Като немаш ореол на герой и изглеждаш на охл юв, немаш шанс в БГ :))) Аз самия съм се убедил, че имаш ли външност и некаква аура, образованието изчезва в небитието :))

28

мак

преди 2 години

Преди целият държавен апарат е работил само за т.лупа с мощно рамо от медиите. През тази кампания медиите не се спряха да го отразяват, дори и днес са му дали поле за изява. За направеното плещи банкянският, ректора пък обеща обединение, но не каза, как ще стане, нито по какъв начин Радев разедини народа. Ректора може да се утеши, че активност беше ниска и да омаловажи резултата, може би от това ще олекне на герб и вожда.

27

Анонимен

преди 2 години

Купи си нов чорапогащник и болката от загубата ще ти мине.

26

кеф

преди 2 години

Целият държавен апарат работеше за действащия президент, Значи когато този апарат работеше за хунтата и джипко, това не беше проблем, Но сега е. На крива ракета, космоса и пречи. ГерБДжипков не успя да вдигне самолета, но той май е свикнал да го возят.

25

House M.D.

преди 2 години

Излиза, че Румката е подкрепен от 18% от имащите право на глас.

24

Анонимен

преди 2 години

Не те ли е срам бе ! Цецка Цачева взе повече проценти

23

Анонимен

преди 2 години

Бъди достоен поне заради титлата си, не плюй спечелили те, или това е манталитета на герб и дпс.Много се съмнявам, че ще бъдеш ректор отново по скоро директор в училище в кърджали.Противен човек.

22

Само Радев

преди 2 години

Ако съдим само по ХОРАТА които се играят от радост , че Радев е президент , само по себе си говори , че ОБЕДИНЕНИЕТО съвсем НЕ е Ваша заслуга !! Върнете си се обратно в университета , и си гледайте интелектуалните дела , ако не ВИ СЕ СМЕЯТ СТУДЕНТИТЕ , за това кого представяхте и кой е гласувал за вас най-много !!!