209

Анонимен

преди 2 години

До Прав си Картофчо "СЛУШАТЕЛ във Военновъздушен колеж Максуел, Алабама, САЩ." Точно. :)))))

208

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът трябва да приключи в неделя!!!

207

Имам чувството

преди 2 години

че арменският поп и Папата са виновни за краха на Корни. Да ходи да запали една свещичка на християнския празник 9-ти сеп. и да поднесе цветя в Правец на паметника на бай Тошо и да го цуне по каскета, както прави всяка година.

206

До 226 и 225

преди 2 години

Вижте ниските поклони на Радев пред Н. Прев. Мустафа. Всички видяхме за тези години що за "герой" е Радев - злобен лицемер и кариерист! Използва до отказ протестърите и ги и отгледа своя партия.

205

Оня с Колелото

преди 2 години

Както сте я подкарали, след десет години пак ще управлява Борисов.

204

Анонимен

преди 2 години

Имала усещането...А,че те изклатиха имаш ли усещането?А че беше удобната опозиция,нямаш, ли усещането? Или се правиш на улава,както говорят по вашият край.Политически трупси Присъедини се към Волени Ду дука

203

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо "Я виж коя академия е карал Румбата и къде. Даже в биографията му я пише презокеанската академия" "Ай хоуп дет дис сичуейшън из критикъл" и "Уот ю уонт из куесчънз интервю ор уот" ми дават достатъчно информация за "завършването" на другаря Радев, точно какво "немския" ми даде достатъчно информация за "завършването" на другаря Шнорхел, и "английския" на Кирчо Ментата ми даде инфромация за "завършването" му в Харвард. Пробваш, другарю, но си личи, че не познаваш нещата.

202

ЬЬЬ

преди 2 години

И наяве,и насън все ББ е в главата на Нинова.Нали уж вярва на рр и сл.правителство. Какъв Бойко управлява?Или просто рр и бб са като две капки вода и няма разлики между тях.Друго обяснение на казуса няма.

201

Анонимен

преди 2 години

С тая никой не може да се разбере - ни се води , ни се кара. Уж подава оставка, ама плюене и реване по 24 часа, тоя ми взе гласовете, оня ме обижда и лъже, а аз съм толкова добра и скромна женица!Просто е нетърпима и няма да има отърване от нея!

200

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм го казвал,ще тази косомолка е с малък умствен багаж.Сега става смешна И още по жалка.Нинова,селото никога не те е напускало.

199

Прав си Картофчо

преди 2 години

Радев: 1992 г. Ескадрилен офицерски курс, Максуел, САЩ; 2002 2003 г. Военновъздушен колеж Максуел, САЩ; 2002 2003 г. слушател във Военновъздушен колеж Максуел, Алабама, САЩ. Колкото до руски агент - трябваше да лъжесимпатизантите на БСП.

198

Картофчо

преди 2 години

Сега очаквайте от правителството на Румбата, Екстрено приемане на Истанбулската, конвенция, безусловно разрешаване на РСМ да влиза в ЕС, приемане на закони за привилегия ЛГБТИорганизациите. Като гледам все руски интереси и политики?!?! По ми мязат на либералните ценности на Демократическата партия на Байдън оттатък голямата вода!

197

Стига бе,

преди 2 години

Борисов десет години я търпя и се забавляваше, докато Фелдфебелът Радев, Рашков и другите първосигнални брутално газят , със стиснат юмрук! Така че Корнелче, имаш само да мечтаеш за Борисов!

196

Anton

преди 2 години

По стария болшевишки начин, Нинова измества вниманието от себе си и партията БСП. Всеки мамент е удобен за нея да стреля по Борисов. Каква оставка, защо не каже, че е подала оставка само на думи. Защо не каже, че се слага на летеца, за да й дадат поста Председател на Народното събрание. Никога губеща, защото работи добре с езика си, това е Нинова, отличничка на школата на твърдите комунисти.

195

Един от мнозинството

преди 2 години

Хайде, пак Борисов им е виновен !? Сигурно и за поредния тайфун във Филипините пак той е виновен !!! Абе тези комунисти и техните лъжливи протестърски патерици не разбраха ли, че само с една омраза към Бойко Борисов - не става ! Трябва и нещо полезно и градивно да се свърши, а не само кусури да се търсят ! Направете нещо смислено и полезно за хората, пък тогава търсете кусури ! Лъжливи некадърници ! Нищо повече !

194

Анонимен

преди 2 години

Вече ще я управляват чужденци - канадец, израелец.....Скопие се изказва кои да са министрите.....веселба ...

193

Картофчо

преди 2 години

Я виж коя академия е карал Румбата и къде. Даже в биографията му я пише презокеанската академия. Там не взимат случайни хора, а само проверени и верни на "Фирмата". После ми разправяйте как бил риски агент.

192

на 100 %

преди 2 години

импексова , каквото и да кажеш се е лъжа , включително и това с оставката .

191

До 215

преди 2 години

Съгласен съм с вас. Тези стари герои трябваше да напуснат сцената и да дойдат необременени и можещи, но не и подчинени на старите! Проблемът е, че тези от ПП са партия под крилото / заповедите на Радев/Прокопиев! Определено не са независими!!!

190

Лойко

преди 2 години

Ееееййй...само Бойко Боросов и в главата на тази жена. Какви чувства има си е неин проблем.Защо занимава хората с тях. За добро или за лошо все Бойко и е виновен.