44

:D

преди 2 години

Бийте си вие тия бъркочи. Щом така се говори за странични ефекти, значи си е и6aло майгада. Кой знае колко народ е ритнал камбаната и не ни казват. КЪДЕ Е КУНЧЕВ?

43

доц. Мангъров

преди 2 години

Читавите ваксини се изпитват с години преди да се пуснат за употреба. Това е така, защото се проследява напред във времето какви поражения могат да причинят на организма след 1-2-3-5 години. Сегашните ваксини ги скалъпиха за 10 месеца без никакви изследвания и разни прoфесорчeта и математици ни обясняват, че страничните ефекти отшумявали за 1-2 дена. Пълни неkaдърници или може би платени слaгачи и лakeи. Десетина фарм. компании се гушaт от пландемията без да ги е еня за някого.

42

Вярващ в науката

преди 2 години

Аз ще изчакам първите 5-6 дози, докто се събере повече информация за ваксините.

41

Анонимен

преди 2 години

ножа е дървен...

40

Анонимен

преди 2 години

Абе има ли още балъци в Бегето да се ваксинират с отровите на ционистките фармацефти 2

39

Анонимен

преди 2 години

Интересна статия. Значи ваксините на 5-6 месеца(поне за втората доза, защото третата още изследват колко държи) губят ефекта си и трябва да се подновяват. Два пъти годишно човек трябва да рискува странични ефекти подобни на среднотежко боледуване от вируса в рамките на няколко дни. Изключили сме миокардити, тромбози и т.н. други ефекти от ваксините. Колко е вероятността да изкараш вируса средно тежко два пъти в рамките на една година? То излиза, че с ваксината е по-зле от това да преболедуваш.

38

!!!

преди 2 години

В Белгия, при 87% ваксинирани, властите обявиха началото на Четвърта вълна заболеваемост, след рязък скок на заболелите и приети за болнично лечение.

37

08.13ч.

преди 2 години

за адел няма ли да ни информирате и днес ?

36

от 31.

преди 2 години

Ей,тези парички,все те са ви в ГЛАВИТЕ.. Парите развалят човека,ако те са водещото в живота му.Оглупяваш тотално.Дразня се ,че антиваксърите станаха безбожно нахални.Вменяват ни неща ,които не са верни.И аз в началото,аха да залитна в тази насока.

35

Бай Страти

преди 2 години

Ножа е дървен...........

34

Анонимен

преди 2 години

Първа доза,втора доза.Третата се нарича Бустерна......А за четвъртата,петата и т.нататък има ли измислени имена?

33

Анонимен

преди 2 години

Директорът на Пфайзер отказва да се ваксинира за сега. Неловък смях и неубедителни аргументи в ефир. Има го в ютюб с руски превод.

32

Анонимен

преди 2 години

Гледайте кривоносия психопат кацара при мисирките от нова,какви ги дрънка.

31

агитпроп

преди 2 години

До 31 Пропусна "яростно". "Които яростно го нападат" трябваше да пишеш. Иначе няма коледен бонус. :)

30

Анонимен

преди 2 години

Страничният ефект на графена се засилва с всяка следваща доза. Хора, чете и мислете.

29

Анонимен

преди 2 години

Такъв вид твърдения може да има единствено, ако са ваксинирали някаква група от хора в различни възрастови граници, с различни здравословни състояния, проследяват се в период от няколко години и тогава може да се каже какво се случва. В момента се тиражират неща, които не могат да бъдат истина. Няма как за година да се разбере дали такъв продукт дава странични ефекти. Това не е да събереше 1+1=2 и да кажеш знаем отговора. Да вземат математиците да ги вкарат да лекуват, а лекарите в неплатен.????

28

Анонимен

преди 2 години

Защо им беше нужно на фармацефтичните компаниите да правят РНК ваксина, след като ваксината на база атенюирани вируси е напълно достатъчна, за да изгради имунитет? РНК ваксините са по-модерния вариант. Защото с РНК ваксината можеш да вкараш в клетката какъвто си поискаш конструкт, освен този за шипчетата на вируса. И този конструк да кодира съвсем други белтъци. Панимайш...

27

Анонимен

преди 2 години

Слагайте бустерни дози докато тялото не даде фира

26

Анонимен

преди 2 години

Спомням си,че грипните ваксини винаги бяха по три дози.Как мислите,че може да се спаси човечеството от страховити болести,които го нападат.Ей,така с песен на уста.

25

Ваксо

преди 2 години

Неваксинираните да се ваксинират, защото ваксинит работят.Ваксинираните да си сложат трета доза, защото ваксините .....не работят.