181

Анонимен

преди 2 години

. . . бъдещите поколения бяха задължени от Радев някой ден да връщат 3,3 милиарда лева и да плашат лихвите по тях.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . а Баце ги има тези пари в задния джоб на панталона! Между впрочем оправете си българския, мисля, че трябва да е . . . плащат. . . освен, ако не е директен цитат от Баце!

180

Серсемин

преди 2 години

Гледам как Банският миризливец колкото повече върти дирнико ,по на дълбоко му влиза там.Ще му изгният костите в затвора,а явно не го осъзнава все още.

179

Споко,Боко!

преди 2 години

Споко ,Боко ! Съвсем скоро тези 3.3 милиарда ще станат 33 милиарда! Е тогава ще видиш какво плащане ще падне ! Да им е яко депенцето на българите-мЪдурковци ! Пак да си изберат фигурантчета за управници!

178

един съвет

преди 2 години

Да вземеш Бойко ефенди , да си купиш едно килимче ( ако не можеш да намериш помоли Черепа да ти прати от Дубай - нали бяхте дружки ) , да отидеш при ходжата да ти го освети и всеки път когато споменаваш името на Радев на колене и с наведена глава , защото ти ги ...с 200 , а пък Радев те качи на струга и те врътна с 300 вече няколко пъти на тънка стружка , и ти затова си на път да отключиш ШИЗОФРЕНИЯ , само като му чуеш името !!

177

Анонимен

преди 2 години

Борисов на нас ни е по-интересно да ни кажеш за ръкописчето на Пайк прочетено пред Гешев, Цацаров и другите трима ид иота от ДАНС, ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ и Информация. Я кажи на тия хора как отиват в САЩ тези 5имата, а се връщат 4 плюс Луцифер в лицето на Гешев. Я кажи! На всички им е интересно. Как не ви е срам бе из роди мръсни. Скап ания Гешев е Антихриста

176

Анонимен

преди 2 години

То поне да бяхме видели и един лев от тези милиарди.

175

xaxsasбв

преди 2 години

Стига ни занимавал с глупости бе ***. По глава на населението топ 10 по външен дълг са: Люксембург, Монако, Ирландия, Нидерландия, Швейцария, Великобритания, Белгия, Норвегия, Дания и Австрия. Тези дългове са хубаво нещо, те означават, че от Световната Банка виждат края на корумпираната ти шайка чревоугодници.

174

хаха

преди 2 години

Ти нямаш акъл да лъскаш и обувките на Радев бе крадец долен мръсен !!

173

Я ни припомни

преди 2 години

Ти с колко заем започна твоето управление бе *** долен ?! Къде са парите на КТБ , къде са парите от недостроените магистрали , откъде са парите в чекмеджетета и банката ти ??? Не власт - Дано бял ден да не видиш оттук нататък !!

172

крадеца вика крадеца

преди 2 години

Кабинетът тегли нов заем от 16 млрд. лева - bTV Новините 11.02.2015..Тикквочът за 10 години изтегли повече от 30млрд дълг. Мръссна мазна гнусна ***!

171

Много е просто

преди 2 години

Който и да поеме властта , ще ТРЯБВА да тегли заеми , за да плаща ТВОИТЕ КРАЖБИ 12г. ! Ако беше останал ти щеше да продължиш да крадеш в пъти по толкова , ( къде със заеми , къде от фондове ) , докато хората не изгладнеят дотам , че да дойдат да те изнесат на ръце , и после ще избягаш !! Ти си долен и мръсен човек , и всички ще се убедят в това когато много скоро се покриеш !!!

170

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъма реве не защото ще трябва да връщаме заема, а защото няма да може да сложи гнусните си лапи и върху тези пари! Това му е болката на боко ханъм! Че няма да е в лапачката както беше вече 12 години! Ако ще си топне лоестия израстък и 50 милиарда заем са малко! Ако няма да е част от гепи и 50 лева е голям заем и загробване! За това реве боко ханъм! За пари като всяка евтина ханъма!

169

а аз ги пърдя навън

преди 2 години

Тия момчета от ПП ги познавам, умни са, хитри са и със задниците си умеят да засмукват пари.

168

Анонимен

преди 2 години

Мислим, че е хубаво Радев да изтегли нов заем, с който да се построят много нови затвори, за да излежите в тях остатъкът от жалкия си живот гербавите!

167

Надблюдател

преди 2 години

Чета тролчовците тука и не мога да разбера, какво мислят за изтеглените пари от Радев, и то под сюрдинка! Щом ги изтеглят тихомълком, значи и ще изчезнат тихомълком! Как беше..."Светлината, повече светлина! Включете прожекторите"!

166

Анонимен

преди 2 години

Борисов на нас ни е по-интересно да ни кажеш за ръкописчето на Пайк прочетено пред Гешев, Цацаров и другите трима ид иота от ДАНС, ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ и Информация. Я кажи на тия хора как отиват в САЩ тези 5имата, а се връщат 4 плюс Луцифер в лицето на Гешев. Я кажи! На всички им е интересно

165

Анонимен

преди 2 години

С тези пари, които открадна от нас, свещи си купи Бойко Методиев Борисов

164

Анонимен

преди 2 години

дебелосереца е ядосан защото тези пари трябваше да са за него.смяташе да е управляващ още време и да усвои най малко половината.

163

Анонимен

преди 2 години

Преизбираме президент Радев и агонията на гербавите крадци продължава завинаги!

162

българина

преди 2 години

Байгън с един подпис само днес задължи краварите с 1 трилион и ко от туй??? ние до кога ще вземаме вземаме вместо да печатаме?