66

Анонимен

преди 2 години

Тоест ваксина до живот. Щот не се знае войниците кога ще дезертират от замъка и ще сме без защита. А как да знаем дали изобщо имаме войници при условие че 1 на 100 или колко си там изобщо не развива антитела? Яко тестване трябва явно да си защитиш замъка

65

Истукан

преди 2 години

Признават си, че от ваксината отслабва имунната система, а принуждават хората да се ваксинират и да имат зелени сертификати и антитела. Откъде накъде ще си бия ваксина, ако нямам антитела и не съм боледувал досега.

64

Анонимен

преди 2 години

Лекичко ви подготвят за генно модифициране ..тая наука трябва да се развива

63

до "шведа"

преди 2 години

До Живеещ в Швеция- Няма да се умориш да лъжеш май. Задължителни маски не е имало никога, Нито са носили. А само за кратко бяха препоръчителни за в транспорта по пиковите часове. Но и тогава малко хора ги слагаха. Работенето онлайн, където е възможно, беше също само препоръчително. А училища и детски градини не са били затваряни никога. Никой не ги пита за сертификати или тестове Само естествения имунитет ги спаси. Други държави със същия и по-голям % ваксинации берат душа. И спри да лъжеш!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Некои добре замезиха от ваксините, да му мислят набодените, умните и красивите...

61

Давидов слимс

преди 2 години

Ако не се разкарате с тези ваксини, на следващите избори и аз ще пусна гласа си за Костя. Нема се занимавам с вас цел живот. 2 години ни направихте на маймуни, ша Виена майгада

60

ED

преди 2 години

Кварталният аптекар ми каза, че най-строго пазената тайна е, че ваксинираните никога няма да получат клетъчен имунитет! Дори да го преболедуват след ваксина, те ще трябва да продължат да разчитат на нови дози за да поддържат нивата на антитела. Неваксинираните пребледували получават клетъчен имунитет.

59

Анонимен

преди 2 години

До МмАаНнСпомям си аз, искахме да прегърнем спокойно баба и дядо най-после ! Кой да знае, че ще ги усмъртим, въпреки ваксините?

58

обективен

преди 2 години

До търпелив 53 аз вече то направих

57

Observer

преди 2 години

До What?Нарича се dumbing down и е необратим процес.

56

Анонимен

преди 2 години

Аз също не исках да се ваксинирам, но рестрикциите и забраните ми го наложиха. Не се смятам за недосегаема и не казвам, че само неваксинирани умират. Ако си с един куп придружаващи заболявия ваксината няма да те спаси. И все пак един ваксинирин заразен не е толкова заразен колкото неваксиниран заразен.

55

Стъкмистик

преди 2 години

Какъв е средно ръста(боя) на починалите? В сантиметри. И какво е средното им тегло? Искам да проверя дали има някаква корелация, понеже си нямам работа

54

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко глупости в една статия ! И вие искате по тоя начин да убедите хората да се ваксинират, с глупости?

53

МмАаНн

преди 2 години

"В началото на пандемията хората мечтаеха за ваксина, която може да намали смъртността с 50%". Дрън, дрън, та пляс. В началото на пандемията хората мечтаеха за ваксина, която да спре и да премахне пандемията. Това не се случи и няма как да се случи. Сега хората просто мечтаят да бъдат оставени на мира и да си върнат радоста от живота.

52

Статистика

преди 2 години

От 21 души в нашия вход на блока умряха 4 ваксинирани (3 мъже и една жена, всички м/у 60 и 73 години) и нито един заразен и преболедувал.

51

Смех

преди 2 години

Първата стена на имунната система не са антителата. Тоя дето е писал статията не зна какво са и антитела, залагам 42лева

50

На върба в сряда

преди 2 години

Дайте отговор: - Вярно ли е, че не (-) взимали или че (+) взимали кръв от ваксинирани?

49

Търпелив

преди 2 години

Няма да се ваксинирам. По-скоро ще гласувам за Копейкин.

48

Анонимен

преди 2 години

Една съседка върла ваксърка - ония ден я изпращаха роднините към едно по-светло място. На 41 години милата. Добре че се беше ваксинирала, че иначе щеше да е по-зле. Тя самата няколко пъти ми го е казвала, докато ме убеждаваше и аз да се набода.

47

Анонимен

преди 2 години

За другарите от СЗО осакатените и починали от ваксините дори не са и статистика понеже не водят такава.