274

Не точно ЕС!

преди 2 години

Е поне стана ясно в каква компания сме: с Албания и Грузия.

273

Маг Минчо

преди 2 години

Катастрофирал е Валентин Александров, областния на Шумен, назначен от Радев. Според плъзналата мълва, новия му прякор е Вальо Мантинелата!

272

До Емчи

преди 2 години

Как за какви ви вземат , Той нали ви каза аз съм пр ост ама вие сте много пр ости

271

Само питам

преди 2 години

Машините за гласуване имат ли зелен сертификат?

270

До 279

преди 2 години

За това ревнаха ДБ, ПП и Мутрите на Мая да не се броят разписките.

269

Цървул

преди 2 години

Бойко Рашков арестува дилъри на гласове,а Бойко Борисов арестува машинки за гласове..

268

До 279

преди 2 години

На разписките излиза каквото си избрал. Има двойно отчитане. Генерират се както са програмирани. Тоест ти виждаш реално какво си избрал и си казваш всичко е точно, но машината трупа други резултати в полза на онзи, който е поръчал фалшификацията.

267

Емчи

преди 2 години

Абе разбирам 5-10 бройки да са, ама 228 машинки за демонстрации?! Те в Албания вече не са толкова прости, ама нас за какви ни взимат?

266

ПУ ТИН

преди 2 години

До ПУ ТИН - ГРЕШКА, МАЯ ДА МИ ОБЯСНИ!

265

До 276

преди 2 години

Писал си десет поста , да ти покажат документите че да ти покажат документите !Ти пък кой си че пък точно на тебе да ти ги показват , де ва и селянията ти !?

264

ПУ ТИН

преди 2 години

НАПРИМЕР, ГЛАСУВАТ 100 ЧОВЕКА, ПОДПИСВАТ СЕ 100 И ИМА 100 РАСПИСКИ НА КОИТО ВСЕКИ Е ВИДЯЛ И ПРОВЕРИЛ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛ. А МАШИНАТА ВАДИ ДРУГИ РЕЗУЛТАТИ? КАК СТАВА, НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ?

263

Анонимен

преди 2 години

Е тя борбата за тея машини беше точно за това. Няма как да арестуваш някакви клошари със списъци, цялата измама е компютизирана

262

Вова

преди 2 години

Боцко заеви машините , те там вече са те измислили, я кажи пращаш ли евра на първолака от Барселона , ако си закъсал да помагаме!?

261

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да има съмнения при 228 машини с неизвестен произход са в същия склад по време на крайно съмнителни избори.Нека Сиела покажат заявката с Албания и Грузия.Че какъв е проблема тези машини след като в същия склад да се ползват за компроментиране на нашите избори,какво като са за други държави евентуално!Щом няма да се броят разписките и за това скочиха "честните" партии и то със жалби,брей,еее,те ли са честните или чакат служебна победа?

260

УЖАС....

преди 2 години

А МАШИНИТЕ В ЧУЖБИНА-МОСКВА, ЧИКАГО, БЕРЛИН, ВИЕНА, ЛОНДОН...... ТАМ Е ЯСНО В ЧИЯ ПОЛЗА СА МАНИПУЛИРАНИ,СЛЕД КАТО ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В ЕДИН ЧИФТ ЧОРАПИ........... ПУТИН И БАЙДЪН-ЗАСРАМЕТЕ СЕ...

259

Анонимен

преди 2 години

Чакайте Чашков да измисли , какви лъжи да каже , че му дойде като гръм от ясно небе и дори изпечен лъжец , като него незнае , какво да каже.

258

Анонимен

преди 2 години

Машините са внесени от фирма, която е под шапката на Со рос, с посредници от "Америка за България" и ДБ на Бойкикев... ...те държат правата, контрола и собствеността на софтуера, а не държавата!?

257

Анонимен

преди 2 години

Да го преизберат Радев с тези машини. Скоростта, с която държавата пропада, се ускорява. Съвсем скоро ще летим към нова национална катастрофа, редно е Радев да предвожда този предизвикан от него процес.

256

У бре

преди 2 години

За демонстрации, значи! Тези две държави са с по-малко население от нашето,а "демонстративните" им машини повече от нашите?Или чакат така "нужния и правилния(!)софтуер"???

255

Мда

преди 2 години

Айде Баце,изгорел си!Власт през крив макарон!