323

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден има статийка със снимка на мутрата в действие. А за изчезналите милиони и милиарди нито дума, защо се разхожда още на свобода питат нормалните хора. Служебното правителство някакъв период на беззаконие ли е?

322

Анонимен

преди 2 години

Признаваш, че в Костинброд бюлетините беха твои ли? Хахаха

321

Диана

преди 2 години

Не се заблуждавай по формата на изява на харвардските би у нас! Съди по резултатите, по делата, не по формата, по думите...Какво постигнаха тези бидейки министри в служебно правителство? Разровиха всичко и накрая след 1млн. лв. резерви, за няколко месеца взеха два голями заема на двойно по-висока лихва и в крайна сметка се оказва сега, че сме пред страшна криза! Не се заслепявай от дипломата! Не знаеш какво стои зад нея! Изглеждат голями ***, престъпвайки спокойно законите...

320

случка днес

преди 2 години

Днес около 10 часа и 30 минути,минавайки покрай градинката в Дружба покрай езерото в София.Едър мъж ниско подстриган,ми бутна в ръцете брошура на ДБ.И каза следното,аз съм Иво Мирчев за вашият район заповядайте и се "разчупете"! Вгледах се в брошурата и реагирах мигновено! Ахааа,Костовисти? Той ме погледна и явно не очакваше че ще реагирам мигновено.И продължих,аз съм избрал отдавна кандидатите си.И това са Кирил и Асен,те доказаха как се работи!Погледна ме и каза,избора си е ваш! И си тръгнах!

319

Анонимен

преди 2 години

Хайде бокорчо, и на тези избори ще бъдеш прецакан, после в парламента пак ще те прецакат, само слави тайно ще се опита да ти помогне, но няма да успее. Така че затворът не ти мърда.

318

Анонимен

преди 2 години

Диана, защо те няма на снимката, с бухалка на рамо. Идеално ще паснеш сред мутроидите.

317

Анонимен

преди 2 години

Депутатът Петър Кънев не за пръв път участвува в отпечатването на бюлетини за избори. Как така изведнъж този факт стана новина и повод за търсене на дивиденти?!

316

Анонимен

преди 2 години

Колко жалко е големи хора, мастити политици, да тичат насам-натам след всяка прошепната в ухото им клюка, да бързат да изстрелят фойерверка... Един мъж и ръководител на място би проверил донесеното от поне още два източника и тогава би хукнал да търси дивиденти с новината. Срам!

315

Анонимен

преди 2 години

Някаква Диана пише тук. Тя не разбра ли че БСП и тиквата са синоними? Да си слага маската и да потъва в небитието заедно с любимата и ГЕРБ. 12 години кражби, стига!

314

toti

преди 2 години

Ааааааа...май ща прецакат а...тия лисици не си поплюват,ще се пържиш !!1

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 352 че то ако милиционерската партия ГЕРБ не може да получи такава информация то кой тогава?

312

Анонимен

преди 2 години

До Срам - Срам ме е от факта,че съм българин. - ... - поради що ве неразумни юроде! Не трябва ли да те е срам повече, дето лягаш на чалгаджии и на мутри! ГЕРБ са отракана партия, научиха се успешно да управляват държава. Най-добре си направи сепуко, за да си спасиш изгубената чест! А на мнозина ни омръзна всякакви чапи да се натискат за кокала на властта! За това, само и само ГЕРБ, докато на чегъртащите им уврат (омекнат) дървените глави и се научат да зачитат избора на другите!

311

Анонимен

преди 2 години

Ние не вярваме чак до там на кирчо и кокорчо, но те са способни да прекършат психясалата, вманиячена мутра с криминално минало и мрежа в държавната власт, затова ги приветстваме.

310

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ откъде и как са получили вътрешноведомствен документ и то към ДАНС???

309

Анонимен

преди 2 години

До обективен ти си порусначено гьонме.

308

обективен

преди 2 години

До всички подкрепящи патриотичните формации шансовете на Възраждане за влизане в НС са най-големи затова само номер 5

307

Анонимен

преди 2 години

Т.ъп < по-т.ъп < най- тъй.п < Боеко < плескун гласуваш за тиквун

306

Анонимен

преди 2 години

Диана -- ти си нещо наистина много срамно и гнусно.

305

Диана

преди 2 години

До Реалист Хайде без манипулации, БСП! Вашите се претрепаха да търсят нещо откраднато, но откриха НИЩО! Така че нямаш право да обиждаш - ако бяхме правова държава, отдавна и ти и всички БСПарски мутри като теб да сте по затворите за обида на държавни лица! А кой е истинския крадец се вижда и от небето, БСП - не прехвърляй своите болежки на здравата глава! Бойко може и да е крал някога, но това не се смята защото е узаконено от БСП..Не е виновен кой яде баницата, а кой му я дава!БСП и СИЕ ВЪН

304

Анонимен

преди 2 години

Това са хищниците, а останалите 76% са тревопасните. Ситуацията е като във филмчетата за животните в Африка, около водопоя е много опасно, там чакат крокодили, лъвове, хиени, лешояди, хипопотамите и носорозите няма да ви изядат, но няма да оцелеете след среща с тях, освен ако не сте на сафари.