82

Анонимен

преди 2 години

Много ви е страх от Възраждане, явно :D

81

Анонимен

преди 2 години

ПП - Продължаваме Пандемията.

80

Умен гласоподавател

преди 2 години

Ако някой не е гледал вчера панорама хубаво е да я изгледа! "Моралния" Кирчо ще променял закони, които сега не са му изгодни!!!! А Майчето и компания ги е много страх да не се броят КОНТРОЛНИТЕ разписки от машините!!!! А и т н....искат да се броят само на няколко места, където естествено няма да е пипан софтуера!!!!

79

Пак по опорката?

преди 2 години

До Истината боли: ГЕРБ щели да си изберат коалиционен партньор? Г'лупости на търкалета. Няма вече патерици, намаааа. А сменят ли Гешев, Бойко ще е пътник към бай Ставри е Централният Софийски.

78

Да се знае

преди 2 години

През 18 век в следствие на кърджалийските войни и чумата българите са изселени и избити. Земята пустее. През 1802г Котузов отнася 300 000 християни, а след кримската война са заселени 2 милиона черкези от Черказия и татари от Крим. Прочетете записките на княз Михаил Воронцов и Софроний Врачанси.Това го пиша против руско- комунистическата пропаганда обзела България след окупацията на Крим от Путин!

77

Само герб

преди 2 години

Ех ще падне ядене на торта сахерИ ваксина ще има за всички

76

Велес

преди 2 години

Длъжни сме да гласуваме! Нека да е според разбиране, симпатии, интереси, национални или лични... За мене, сполучлива комбинация за управление на България през следващите години е :- Президентска двойка Румен Радев - Илияна Йотова- Управляваща партия - ПП "Възраждане" с д-р Костадин Костадинов или ПП "Продължаваме промяната" с Кирил Петков

75

Определено

преди 2 години

ГЕРБ ще спечелят изборите за петнайсти път поне 30%! И това заради цените по ветрините и некролозите по стените.

74

Стига глупости

преди 2 години

До Айде стига лъжи: Това пък какво общо има с темата? Чете ли статията или вадиш копи/пейста където ти падне.

73

Анонимен

преди 2 години

Различните кланове на комунистите БСП, ДБ, ПП ще вземат заедно най много гласове. Ако след изборите се разберат за порциите и успеят да парцелират родината ще имаме поредно престъпно комунистическо управление.

72

Гълъб

преди 2 години

Я да видим кой от форума е за Възраждане (+)

71

Истината боли

преди 2 години

Нормално е първата политическа сила след изборите да управляват държавата. Това са решили избирателите и това трябва да се уважава. ГЕРБ ще си изберат коалиционен партньор с който ще набият обръчите на дъртите комунистити от БСП и на техните деца и внуци от ПП

70

Айде стига лъжи

преди 2 години

В България и Турция никога не са живели славяни. Русия е вечен враг на българите

69

Айде стига лъжи

преди 2 години

През 18 век в следствие на кърджалийските войни и чумата българите са изселени и избити. Земята пустее. През 1802г Котузов отнася 300 000 християни, а след кримската война са заселени 2 милиона черкези от Черказия и татари от Крим. Прочетете записките на княз Михаил Воронцов и Софроний Врачанси

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще вземат поне 30%

67

Анонимен

преди 2 години

КРАДЦИ ГЛАСУВАТ ЗА КРАДЦИ

66

Анонимен

преди 2 години

Радев е от башибозука

65

Време за промяна

преди 2 години

До Ganjo: Разсъждаваш по Ганьовски. Управляват тези, които съберат мнозинство в Народното събрание. Това е волята на избирателите. А бат'ти Бойко ще има честта за трети път да върне мандата. Повече от това няма как да получи. Мина му времето. Нещо неясно?

64

Анонимен

преди 2 години

Бойко има банка.

63

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е офшорка за източване на Българи1